Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figi pigi

o co mu chodzi

Polecane posty

Gość mała Ola
oj jak chcesz to jedź do niego i pogadajcie, ciekawa jestem co ci powie, czy nie to samo i żebyś mu spokój dała, skoro już ci powiedział że będzie ze swoją dziewczyną to na co ty tam się wtrącasz?????????????? wydajesz mi się strasznie głupia-sory.

Gość figi pigi
dobra ja to rozumiem ze on chce byc z dziewczyna i niech bedzie. tylko nie pojmuje po co mam do niego jechac?ze tak zmienia slowa raz tak raz tak...nie zamierzam mu rozwalac zwiazku tylko ciekawi mnie po co chce zebym przyjechala

Gość mała Ola
to chyba zalezy od tego jaka była rozmowa poprzedzająca tą propozycję

Gość lulka1212121
a w jakim jesteście wieku, że macie takie problemy z dogadaniem???

Gość figi pigi
no smieszne wiem ale on ma 23 a ja 22

Gość figi pigi
no i widzicie same nie wiecie

Gość lulka1212121
przypominasz mi moją koleżankę sprzed roku :) tylko, że ona uważała że się zakochała w tym chłopaku więc chciała odbijać go tamtej. cały rok się starała. kiedy on ją olewał i pokazywał się jej z tą swoją dziewczyną ona dawała za wygraną. niestety kiedy ten chłopak pokłucił się ze swoją dziewczyną pisał do mojej kumpeli i mącił jej w głowie. potem schodził się z dziewczyną i tak chyba ze 4 razy. bardzo cierpiała więc nie wiem czy to warte zachodu. myślę, że mogłabyś się z nim spotkać i pogadać ale nie dać się uwieść czy coś. albo może z jego dziewczyną? ale to tylko dla smaczka :) Czujesz coś do niego oprócz sympatii?

Gość figi pigi
lubie go bardzo, super mi sie znim gadalo, no i podoba mi sie,momentami mysle ze sie zauroczylam nim...ale nie jestem z tych co rozbijaja zwiazki tyle ze strasznie ciekawi mnie czemu tak napisal zebym przyjechala....dziwne to juz wszytsko jest

Gość lulka1212121
długo się znacie? może to jakiś typ podrywacza :) czy to może jeden z tych metro pięknych kolesi co szybko oczarowują kobiete? ja kiedyś miałam przyjemność zauroczyć się w kolesiu ale teraz wiem że leciałam chyba tylko na jego urode i może troche elokwencję. bo oprócz tego trzeba mieć kręgosłup moralny czego jemu brakowało :D

Gość figi pigi
no z miesiac czasu juz

Gość lulka1212121
e to możesz opanować swoje wyobrażenia na temat tego chłopaka. jeśli mocno wpadłaś z tym zauroczeniem to najlepiej olej go ciepłym moczem. jeśli ci jednak głupie pomysły nie chodzą po głowie to spotkaj się z nim, co ci szkodzi a możesz się dowiedzieć tego czego chcesz czyli o co mu chodzi prawda? :) no Ja to wogóle uważam, że szukał klinu ale już mu nie jest potrzebny, ale skoro już raz potrzebował to nie wykluczone że będzie znowu go kiedyś tam potrzebował więc... Moje skromne zdanie jest takie, że jeśli już o coś mu chodzi to tylko o to. Bo sama widzisz, że wybrał swoją dziewczynę i ciebie olał, ale że ty wyrażasz chęć konwersacji to może sobie u ciebie wyklepać grunt. Ludzie bywają okrutni chociaż często nie zdają sobie z tego sprawy. A tak wogóle to co ci podpowiada intuicja?

Gość figi pigi
no chyba sie z nim spotkam tak na luzie normalnie ciekwe co on bedzie mowil i jak sie zachowywal....mysle ze masz racje szukal szukal wybral dziewczyne wiec ja w odstawke a wczesniej byl taki mily...no coz bywa, leje na niego:D ale spotkac sie spotkam moze ja mu cos zmontuje hehe

Gość lulka1212121
No i bardzo dobrze :) Tylko daj znać co tam mu zmontowałaś hehe i wogóle co ci nagadał. Jest pare schematycznych męskich gadek, zobaczysz co z niego za ziółko ;)

Gość figi pigi
pewnie ze dam znac:) a jak myslisz napisac mu pierwsza kiedy sie spotkamy??czy czekac az on sie odezwie?? bo on mi proponowal ale mu odmowilam ze innym razem

Gość lulka1212121
wszystko zależy od twojej cierpliwości. ja tam bym z grubej rury waliła, przecież nie potrzebne są wam gierki. ty chcesz się tylko dowiedzieć o co mu biega i pogadać o tym. możesz zaproponować sama. to nic wielkiego :) a tak możesz czekać w nieskończoność albo do czasu aż sie pokłuci ze swoją a nie o to chyba ci chodzi prawda? :)

Gość lulka1212121
acha i na luzie daj to zaproszenie, tak niezobowiązująco. i jak odmówi to drugiej propozycji już nie składaj. żeby nie było, że sie narzucasz

Gość figi pigi
:)) dzieki za podpowiedzi jestes kochana

Gość figi pigi
napisalam mu kiedy masz czas zeby pogadac a on odp ze nie wie i czemu pytam...nap mu ze sam cchiales to sie pytam kiedy,a jak nie to nie...on nap ze bedzie lepiej jak nie bedziemy gadac .no to mu odp ze jak nie to nie sam chciales i zeby spadal....on i tak cie lubie, ale tylko lubie i ze nigdy mi nie ublizyl:] nap mu spadaj to nie jest ublizanie i ze jest monterem jazd a on zebym go nie denerwowala tkimi tekstami, odp taka prawda i zeby sie nie martwil bo juz sie nigdy nie odezwe.a on ok pa :]glupi palant faceci maja najebane w glowach

Gość lulka1212121
hmmm... przynajmniej był szczery, ale racja. olej go a jak się za jakiś czas odezwie to nawet nie odpowiadaj. niech sobie nie myśli, że się dasz :) nauczka mu się przyda. swoją drogą chyba musi jednak kochać tą swoją dziewczynę skoro zrezygnował. napewno to doceniła a ty się nie martw. dla każdego znajdzie się ktoś odpowiedni :) główka do góry. przynajmniej nie wplątałaś się w jakiś głupi trójkąt. Swoją drogą podobno wróciłaś do swojego byłego. Nie układa ci się z nim? pozdrówki :)