Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sundried

brak deklaracji ze strony facetow

Polecane posty

Gość sundried

Dlaczego niektorzy faceci nie chca sie zdeklarowac? Po 10 miesiacach zerwal ze mna, bo nie wiedzial, czego chce. Powiedzial, ze chce sie nadal spotykac, zeby sie przekonac, ale powiedzialam, ze ja nie mam ochoty na takie traktowanie. Niedojrzal do zwiazku. A jeszcze niedawno mowil, ze kocha...

Gość michalek15
no bo my juz tacy jestesmy!

Gość po co Ci deklaracje
? patrz jak sie facet zachowuje...

Gość sundried
Niedojrzali?

Gość sundried
No wlasnie to mam na mysli. Jego zachowanie od 3 miesiecy dazylo donikad. Koledzy, trawka, czasem wspaniale chwile razem. Tylko po co zapewnial ze kocha, gdy na ostatnim spotkaniu juz tego nie wiedzial?

Gość sundried
Moze znalazl nowa i chcial sie pospotykac troche ze mna, troche z nia, by przekonac sie, ktora lepsza...

Gość sundried
Nie chodzi mi o konkretne deklaracje, zle to ujelam. Po prostu mam na mysli bycie razem. Nie moge uwierzyc, ze slowo 'kocham' moze komus tak latwo przejsc przez gardlo.

Gość sundried
voalka- masz calkowita racje. Czego ja sie spodziewalam po takiej osobie, zwlaszcza mieszkajacej z takim trutniem, ktory tez pali!

Gość sundried
Czy faceci kiedys wracaja, gdy przekonuja sie, ze popelnili blad? Czy wracaja, gdy sie ich kompletnie ignoruje?

Gość sundried
Masz racje. Rozstanie jest jednak swieze i ciagle to przezywam. Ale co najwazniejsze, nie dalam mu poznac, gdy sie rozstalismy, nie uronilam ani jednej lzy, niebylam nawet zla. Mam nadzieje, ze kiedys tego sromotnie pozaluje.

Gość zastanawiające jest to
autorko, a myślisz, że lepiej by było gdyby CIę oszukiwał, zwodził i tracił Twój czas? Postąpił niefajnie, ale chociaż uczciwie się przyznał, że nie wie czego chce. Ty zrobiłaś BARDZO dobrze nie dając mu szansy na dalsze zabawianie się Twoim kosztem.

ćpunom bardzo łatwo przychodzi mówienie o wielkiej miłości itd. Niestety.

Gość sundried
Zastanawiajace- nie, ja juz bylam wykonczona tym wszystkim. Wiem, ze dobrze zrobilam- nie znioslabym takiego ponizenia. Zastanawiam mnie tylko jedna sprawa- na Facebook nie usunal tego, ze jest w zwiazku. Moze jest juz w zwiazku z kims innym?

Gość kiedy był naćpany wydawałaś
mu się o wiele bardziej atrakcyjna i dlatego mówił, że Ciebie kocha.

Gość sundried
No wiesz, ale on nie zawsze byl nacpany. Wczesniej mielismy rozmowe na poczatku zwiazku i powiedzialam mu, ze ja tego nie akceptuje, ze on pali i ze ma tego przy mnie nie robic. Szanowal to przez jakies 7 miesiecy. Od trzech znow zaczal kopcic z kolegami. Pieprzony looser!

to nic, tylko się cieszyć, że usunął się chwast z Twojego życia