Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pelerynka

ktora suknia podoba wam się najbardziej?

Polecane posty

Gość pelerynka

No trudno ,mialo nie byc sukni z Madonny, ale zanosi się , że jednak będzie. proszę napiszcie co sądzicie o tych sukniach i która z wymienionych wam się najbardziej podoba. Z góry dzięki. 1) http://madonna.pl/pl/lasposa.php?s=54.mecenas 2) http://madonna.pl/pl/lasposa.php?s=40.malibu 3) http://madonna.pl/pl/lasposa.php?s=65.montani 4) http://madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=35.balmoral 5) http://madonna.pl/pl/pronovias.php?s=60.dakota 6) http://madonna.pl/pl/pronovias.php?s=81.deusto

Gość Żmyja
NR 5 - NAJLEPSZA NR 6 - paskudna beza

Gość MooN__
dwie ostatnie

Gość pelerynka
żmija wiesz beza, no moze i beza.. tylko ze ta beza ma w sobie to cos. mnie zachwycilo bolerko, ktore jest niesamowite.

Gość palaczkaaa
1 i 5

Gość ivalegislay
palerynko....aktóra bardziej podoba sie tobie...? mi najbardziej nr. 1 ale to zależy od gustu:) 1 jest piękna po jedynce nr.3 :)

Gość GUSIA111
1 oraz 4 moze byc tez 5, zaś 6 zdecydowanie nie

Gość ivalegislay
6 też jest prze śliczna.od razu zwracam uwage na to bolerko..jest po prostu biskie;)

1!!!!!!!!!!!!! zdecydowanie 1 choc inne tez piekne

Gość pelerynka
sluchajcie wszytskie mi się podobają, ale jeszcze ich nie mierzylam. szykuję sobie listę sukienek o ktore na pewno poproszę w salonie. pewnie zmierze tez i inne kiecki i moze sie okazac, ze nie wybiorę nic z mojej pierwszej listy.:) dzięki ze chce wam się oglądac i pisac komentarze:) kochane jesteście

Gość Veila2008
A mi się najbardziej podoba 6, ale fajne są tez 1 i 4. Tylko ta falbanka w 4 przy dekolcie jest do wywalenia

Gość pelerynka
no ta 6 jest trochę kontrowersyjna i na pewno trzeba odwagi zeby wlożyć taką suknię

jesli chodzi o madonne w krakowie to babki najpierw Ci dadza przymierzyć na pewno Lornę :P chyba, że będa mialy te modele, ktore wybralas

Gość pelerynka
sękata wybieram się do salonu w Katowicach

Gość Veila2008
Wcale nie jest kontrowersyjna. Uwierz mam taka wieczorową tylko z wyciętym przodem tak,że nogi widać. Uwierz wzbudzisz tylko pozytywne emocje.

Gość ivalegislay
1 TAK bo ma przepiękny gorset. i wydaje się taka lekka, jest śliczna:) 2 NIE zwróć uwage na ramiączka, suknia takiego kroju nadaje się tylk o na osoby szczupłe, nie podoba mi się, brzydki fason 3 TAK śliczna;) ma świetne wykończenie:) jest boska 4 NIE nie podoba mi śie;( jest taka troszke zbyt hmmm. przebukiecona jak dla mnie:) 5 TAK ładna ale pospolita 6 Tak dla odważnych.. pa piękne bolerko:)

Gość pelerynka
ech nie chce lorny, co się tak wszyscy na tę lornę uwzieli. Dla mnie lorna jest zbyt skromna, a ja się jednak chcialabym troche wyrozniac jako panna mloda:)

Gość ivalegislay
napisz mi twój wzrost i wage. oraz kolor skóry i włosów

Gość pelerynka
A ktoś wie może ile się czeka na kieckę w Madonnie. Dziś mnie kumpela lekko podlamala ze jakies 3-4 miesiace.

Gość pelerynka
ivalegislay no dobra pobawmy się:) 170cm/50kg, jasna karnacja, włosy ciemny blond

Gość palaczkaaa
nie 5, ale 4 jednak ;)

Gość ivalegislay
tzn... jesteś bardzo szczupła?

Gość pelerynka
bardzo szczupla to nie jestem (zaden koscisty patyczak) , ale mozna powiedziec ze szczupla. No i mam długie ręce, nie wiem czy to wada czy zaleta.

Gość ivalegislay
na twoim miejscu...tzn tez jestem szczupła....wybierałabym miedzy 1,3 i 6 1 ma bardzo ładny fason... napewno dobrze będziesz sie w niej czuła. śliczna fryzurka:) paznokcie;) i będzie eXtra. 3 jest przepiękna jest troszke dłuższa z tyłu. zwróć na to uwage. Z przodu też jest fajna:) i fajny materiał. 6.wydaje mi się najlepsza.Pomyśl w końcu tylko raz Wychodzisz za mjną tylko jeden taki dzień w życiu...możesz zrobic coś szalonego;) 6 jest cudna;) piękne bolerko:) dla mnie to ideał sukni

Gość ivalegislay
mąż*

Gość pelerynka
właśnie tez tak myslę o tej 6 , jest czadowa tylko martwię się jak goscie zareagują. Niby sukienkę powinnam sobie wybrać taką jaka mi się najbardziej podoba, ale jednak...Fajnie też słyszeć od gosci , że sukienka jest prześliczna, a tu przy tej 6 nie jestem pewne czy wszystkim będzie się podobać, nawet nie wiem czy komukolwiek.