Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość D.Ocean

Lubię trochę grubsze, żeby nie powiedzieć pulchne dziewczyny. Jak jest z nimi w

Polecane posty

Gość jakajajestemfa
zawsze tak jest ze jak poznaje kogoś interesującego to odleglość:( szkoda bo widac jesteś fajny facet:) który wie czego chce i otwarcie o tym mówi podoba mi się to, a jeszcze jak przystojny i wykształcony to już całkiem super:)

Gość Mieczysław Szarpiskóra
wykształcony to jak najbardziej, lubie sie uczyc... czy przystojny, to juz nie mi oceniac, za skromny jestem ;) Szkoda tej odległosci :( to fakt :o

Gość jakajajestemfa
napewno przystojny ale lepiej nie chce widzieć jak wyglądasz bo potem o tobie nie zapomne!!:D lepiej sobie ochoty nie robić :) ale można czasem na forum się spotkac ;) a często tu jesteś?

pod tym nickiem rzadko, ale pod innym bywam ;) a ty ?

Gość jakajajestemfa
ja codziennie zmieniam nicki:D mam jeden czarny ale nie bywam na nim;)

no to moze kiedys sie jeszcze spotkamu, mam nadzieje ;) ide spac, bo rano trzeba do firmy isc pieniądze zarabiac :) czesc łasiczko :)

Gość jakajajestemfa
czesc:) papap

hmm obrażacie tu szczuple i ladne dziewczyny ze sa deskami itp... Sa faceci co lubia grube owszem ale wielu lubi szczuple-chyba wiekszosc... Niektorzy faceci po prostu podniecaja sie faldami tluszczu, dziala na nich duzy brzuch itp. Rozumiem takich facetow o tyle ze ja sama jestem szczupla a pociagaja mnie grubsi faceci ;) A ja pociagam i grubych i chudych, znalazl sie tylko jeden na moze stu, ktory powiedzial ze go nie pociagam bo lubi grubsze ;) Dlatego wiem ze istnieja tez tacy ktorzych pociagaja tylko kobiety grubsze, ale jest ich mniejszosc. Wielu jest takich których nie podniecają grube dziewczyny. Zauwazylam ciekwa rzecz - grube dziewczyny najczesciej podniecaja chudych facetów ;)

Gość eddddddddddddddddddddddkaaaaaa
Tak, Igranatka, to jest problem... Ja jestem puszysta i podobają mi się duzi chłopcy, a tymczasem podrywają mnie ciągle tacy patykowaci, bleeeee... Głupio bym się czuła, mając faceta, który wazy mniej niz ja. Raz takiego miałam, ale on nadrabiał cudownym charakterem, inteligencją i poczuciem humoru... Co do seksu, to cięzko mi sie wypowiadać, czy lepsze w łóżku są grubsze czy chudsze dziewczyny, bo nie uwazam, żeby tu działała jakaś reguła. Ale faktem jest, że pulchne dziewczyny (ja też) mają zwykle niską samoocenę, kompleksy i w związku z tym starają się bardziej, próbując nadrabiać braki w urodzie. Nie leżą jak księzniczki czekając na obsłużenie, ale same obsługują faceta, szybciej się godzą na seks oralny, wytrysk na twarz itp...

Gość Ciekawaaa..
Ej ja wam powiem ze nie wiem co wy chcecie od kobiet kazdy jest jaki jest i zmieni to kiedy tylko bedzie chcial ... ( ; tzeba byc soba nie udawac nikogo innego .. i juz jak chodzi o kochanie sie i milosc to jesli chlopakowi zalezy nie tylko na sexie ale na tej dziewczynie to musi ja zaakceptowac ja taka jaka jest !! ^^

Gość Kaśka81
ALE NAZWAĆ KOGOŚ KTO MA ROZMIAR 40, GRUBASEM TO NAPRAWDĘ PRZEGIĘCIE. A TEN COMAPENIERO...TO STRASZNIE ZAKOMPLEKSIONY FACET MUSI BYĆ. PEWNIE NIE MA GDZIE, TO WYŻYWA SIĘ W NECIE...ŻAL MI GO, BO BIEDNY Z NIEGO CZŁOWIEK, A SAM PEWNIE WYGLĄDA TAK, ZE NIC TYLKO SPLUNĄĆ.

Gość naastolatka
ja nosze rozmiar 38, mam pelne biodea i pupe, waska talie i plaski brzuch, piersi B. moi faceci nigdy nie narzekali na to jak jest w lozku, poza tym to chyba nie tylko od masy ciala zalezy ;). nie naleze do najszczuplejszych osob (57-58kg,164cm) ale bez przesady, nie dajmy sie zwariowac... i milo, ze jakis Pan na poczatku napisal ;), ze to dla facetow faszerujemy sie hormonami, ze rodzimy dzieci itd. a to wszystko sklada sie na to w jakim stanie jest nasze cialo, a o lekkie zaniedbanie nie jest latwo. w dodatku jestem ciekawa jak wygladaja ci panowie, ktorzy tak obrazaja pelniejsze kobiety. macie wysportowana sylwetke, pieknie umiesniona klatke piersiowa i kaloryferek na brzuszku?

do Companiero- zabawne, jakiś czas temu umieściłam tu swoje nagie fotki... byłeś jedną z osób zachwyconych moim ciałem... halo, halo, ja też chuda nie jestem... Jedną z dziewczyn na poprzednich stronach zjechałeś , że za dużo -jak to ująłeś- żre.... mój wzrost i waga są zblizone do niej...To jak to jest? Ciekawe....

Gość naastolatka
tam mialo byc, ze o lekkie zaniedbanie nie jest trdno oczywiscie ;)

Gość Rivita
Ja ważę 72 kg przy wzroście 165 i nawet sobie Anglika poderwałam :P

Gość hee..he
do Companiero - Ty jeste sneinormalny. Nie mozna normalnie powiedziec: wole kobiety szczuplejsze niż te które mają więcej ciała..??? tlyko ejchac tu ze świniami i innymi ocgydztwami? a Ty taki boski jestes? pewna jestem,ze taka osobajak ja nawet nie spojzy na Ciebie..i mimo iz tez mam ciałko to ZAWSZE miałam ogromnep owodzenie!!! jako jedyna zawsze mialam sie z kim bawic i to ja dostawalam w szkole jak i pozniej najwiecej tych zasranych walentynek!! i to od takich sku**ysynów jak Ty!!!! zastanow sie nad sobą bo nie jestes Bogiem zeby oceniac innych! mały, sflaczały, chudy cienias-pewnie tak wyglądasz,że lubisz te chude dziewczyny..!!!

Gość adrian77777
Każdy ma inny gust mi np. nie podobają sie szczupłe kobiety wole jak kobieta ma 5 kg za dużo niż 1 kg za mało,bardzo chciałbym poznać puszystą z wawy mam 36 lat.

Gość ginnie
Aseksualizm - określenie lub samookreślenie osób nieodczuwających pożądania seksualnego ignorancie morda w kubel bo zal

Miałem kiedyś taką większą kobietę... Nie była jakoś przesadnie gruba, na 177cm miałą 70kg brzuch miała w miarę tylko że poszło jejw dupsko i uda. A seks z nią? Ja--> Choć zmienimy pozycję bo mi kolana zaraz jebną.... Ona--> Tak mi wygodnie. Ja--> i co będziesz tak leżała jak kłoda? Ona--> Nie chce mi się zmieniać pozycji. ^Tak było za każdym razem ;/

Gość Kl.Leonek
70 kg przy takim wzroście to nawet nie jest "puszysta" kobieta, to po prostu normalna osoba bez anoreksji. Ja byłem parę razy z dziewczyną która ważyła chyba między 90 a 100 i nie miałem jakoś problemów z erekcją, ani z niczym innym - choć oczywiście niektóre pozycje współżycia przy takim ciele wymagają specyficznego podejścia technicznego ;-)

Gość zboczek_na_102
Companiero , ty miernoto jedna. Ty napewno lubisz szkielety, bo sam jestes jakims miernym wymoczkiem i boisz sie ze nie podolasz zaspokoic dobrze zbudowana kobiete. Moja zona nalezy raczej do tych szczyuplych ale ja püreferuje mimo wszystko kobiety o niewiescich ksztaltach. Kobiece biodra, powinny nieco roznic sie od naszych meskich, ta wlasnie roznica poociaga nas mezczyzn. Mialem sex z kobietami przerioznych wag i masci, i nie lubuje sie w grubych ale wole kobiety z pewna nadwaga anizeli te, ktore sa nadmiernie szczuple. Zasada ze kochanego ciala nigdy za wiele sie raczej nie sprawdza, bo wszystko co jest "za" ; grube czy chude jest niedobre. Lubie dojrzale kobiety, niewygolone jak piczka niemowlaka z kobiecymi biodrami, pelnymi piersiami i z niezbyt ostrymi rysami twarzy. Nie trawie debili takich jak ta miernota o ktorej wspominam na poczatku!!!

Gość :* ;D
Jak czytam niektóre komentarze to niewiem czy sie śmiać czy płakać..xd Ja jakoś chuda nie jestem. Mam 15 lat, 167cm i waże 69 kg i jakoś na brak zainteresowania nie nażekam.:D Chłopakom podobają się troche większe, ale nie za duże pupy, które można polkepać.;P Ale trzeba umieć się ubrać.! Bo grubsze dziewczyny ubierające sie w worki wcale nie wyglądają lepiej. To jest poprostu disgusting. Za bardzo obcisłe ubrania też nie sąza dobre bo pokazują za dużo. Trzeba nosić rzeczy podkreślające zalety i tuszujące wady budowy. Ja. Np. po wyjeździe z Polski do Szkocji w 2 miesiące schudłam 7 kg bez większego wysiłku i utrzymuję tą wage.;D Pozdrówki dla wszystkich 'puszystych' pań.! :*:*:*

Gość Abunair
A ja mam 168 i ważę 75,5 schudłam w 2 tygodnie 1,5 kilo ;) Popracuję jeszcze parę miesięcy może nawet i rok tak na 63 kg. Nie chcę ważyć coś ponad 50, bo to byłoby za mało-byłabym chuchrem. Mam duży tyłek i grube uda, ale to nie znaczy, że w ogóle, drodzy panowie, nie mam powodzenia ;P Po prostu chudnę dla siebie, a nie dla jakichś osobników. Noszę rozmiar 38,40-bluzki, i 42 dżinsów ;P Coś jeszcze?:)

Gość Stolica
Tez wole pulchne dziewczyny. WWieszaki do szafy!

Gość student 24lata:)
Facet nie pies by na kości lecieć ale też nie sikorka by słoninę wpierd*lać ...

Gość ktosia822
puszysta pozna pana z wlkp

Gość Mariusz76
amja ubie kragle dziewczyny, zawsze lubilem,nawet bardzo,wole nawet grubsza niz wieszaka,zawsze wybieralem cyctao-d*piate,mam taka w domu 38 latke, z w miarę duzym chociż lekko obwislym cyckiem i duza ladna pupcia, moze jest troche okragla tu i tam, ale d*peczke ma jak wysportowana 20stka,duzą ale dobra,zgrabną,pulchną, tylko że wszystko wskazuje na to ze podobaja jej sie dziewczyny, ciagla slysze ze ta aktorka jest falna a tamta ladna a ta niezla a ja mamm ochote spuszczac sie jej na buzie kazdego ranka...no coz i wszystko pozostaje w swerze marzeń