Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saracenka

usuwanie ciazy

Polecane posty

nie moge urodzic ..prosze jesli wiecie cos o lekach na poronienie ...podzielcie sie ze mna wiedza...jestem u kresu sil ..prosze....czy mozna dostac taki lek w szwecji albo w niemczech i na jakich zasadach sie go kupuje?

Gość a ja dodam że
google nie boli, poszukaj wszystko znajdziesz w sieci, są strony z których organizacje proabort wyślą ci pigułki któe umożliwią ci farmaceutyczną aborcję, trzymaj się

Gość weljfeiucuuierf
jesli usuniesz nigdy sobie tego nie wybaczysz,kiedys przyjdzie ta mysl ze zabilas wlasne dziecko i bedzie cie zabijac do konca twych dni....ZOBACZYSZ przypomnisz sobie moje ostrzezenie

Gość a ja dodam że
nie słuchaj antyaborcyjnych psycholi, oni mają obsesję, takie to prymitywy które będą ci wmawiać co masz zrobić, sama zdecyduj

Gość heka45
wystarczy wejsc na strone womanonwayves.pl czy jakos tak...tam masz wszystko. sa tabletki (przypisywane na wrozdy czy reumatyzm) 50zł tyle ze na recepte ale moza uda ci sie kupic bez. pozdr

a czemu nie mozesz urodzic? to co zrobisz teraz rozwiaze twoj problem, ale czy jestes pewna ze bedziesz mogla z tym zyc? dziecko to nie ząb, ktory sie usuwa.. poczytaj moze ten blog, ktory mam w stopce. moze jeszcze sie zastanowisz? w kazdym razie jestes w trudnej sytuacji i trzymam kciuki za Ciebie cokolwiek postanowisz 🌻