Sernikowski 45 Napisano 1 godzinę temu 33 minuty temu, murb napisał: Teraz zieleń jest najbardziej soczysta i w różnych odcieniach. I akacje kwitną. Pachną zajefajnie. To prawda. Odpalam sobie muzyczke na słuchawkach i uciekam. Mam nadzieje, że mnie z tyłu rowerzysta nie potrąci, gdy idę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 807 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, VenusHorizon4 napisał: U mnie tesz w prawym Może jesteśmy dla siebie stworzeni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 45 Napisano 1 godzinę temu Mnie sie dziura robi w małym palcu czasem w niektorych parach, bo mam szeroką stopę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 807 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, taka_pokraka napisał: Tak! To znak, że jesteś prawo ręczna. Co z tym idzie dominująca masz prawą stronę, popchnięta prawą nogę tez wysuniesz pierwszą A ja myślę, że to jakiś znak od losu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 61 Napisano 1 godzinę temu Jak nowe https://zapodaj.net/plik-58iM6823Fp 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 61 Napisano 1 godzinę temu Buty już mogę odhaczyc z listy zakupów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 807 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Toya napisał: Jak nowe Cerowanie profesjonalne. Sam nawlekałeś igłę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 45 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Ja ostatnio 3 pary butów dostałem od matki xd. Jedne Skechers drugie adidasy pomarańczowe xD Edytowano 1 godzinę temu przez Sernikowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 236 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, VenusHorizon4 napisał: Słowo kluczowe powinien byłem z sis w galerii i miałem wybór 43 pumy za darmo albo sam se kupie 43,5 w sieci. Wybór był oczywisty wychodze i bedom dobre. I som dobre na cienkie skarpetki ale palec duży się przetarl. Mogłeś wziąć te 43 za małe potem zwrócić i za tą kasę kupić dobre, ja nie chodziłabym w zamarłych butach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 236 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: A ja myślę, że to jakiś znak od losu. Możesz tak wierzyć ale ja mam w domu 2 leworęcznych i 2 praworęcznych i widzę jak niszczą się ich rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 81 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Mogłeś wziąć te 43 za małe potem zwrócić i za tą kasę kupić dobre, ja nie chodziłabym w zamarłych butach. Nie miałem rachunku poza tym nie byly za małe tylko na styk som bardzo wygodne ile ja w nich z buta poszedłem oszczędności na taxi to moje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 807 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Sernikowski napisał: Ja ostatnio 3 pary butów dostałem od matki xd. Jedne Skechers drugie adidasy pomarańczowe xD Adidas robi teraz fajne buty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 61 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Cerowanie profesjonalne. Sam nawlekałeś igłę? Tak. Mogłem jakiś materiał dać pod spód i wtedy zszyć. Nie wiem, czy nie dać jeszcze na to super glue. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 81 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Toya napisał: Jak nowe No właśnie taki coś material cienki na palcach zrobili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 45 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Adidas robi teraz fajne buty. No pomaranczowe fajne, wczoraj na miescie byłem i kobiety się patrzyły na nie xD uśmiechnięte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 61 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Sernikowski napisał: Ja ostatnio 3 pary butów dostałem od matki xd. Jedne Skechers drugie adidasy pomarańczowe xD Używane po mamie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 45 Napisano 1 godzinę temu Pasowały mi do koszulki, bo miałem wzory kolorowe i był też podobny, jaskrawy pomarańcz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 45 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Toya napisał: Używane po mamie? Nowe ze sklepu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 81 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Mogłeś wziąć te 43 za małe potem zwrócić i za tą kasę kupić dobre, ja nie chodziłabym w zamarłych butach. Jeszcze warunek byl taki że mi kupi ale od razu wywale najki do smieci w galerii więc w czym bym poszedł po zwrot pieniędzy w klapkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 807 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Możesz tak wierzyć ale ja mam w domu 2 leworęcznych i 2 praworęcznych i widzę jak niszczą się ich rzeczy. Nigdy bym tego nie powiązała z lateralizacją. Słowo. Muszę poobserwować swoje skarpety, które mi się permanentnie przecierają Tylko jak zaznaczyć, która lwa a która prawa? Musze pomyśleć nad metodologią eksperymentu. Z butami będzie za długo. I jak do tej pory tylko ta jedna para mi się przetarła - wyśniona, wymarzona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 61 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Sernikowski napisał: Nowe ze sklepu. To elegancko 2 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: No właśnie taki coś material cienki na palcach zrobili Specialnie, żeby kupić nowe, ale taki huy. Na głupiego nie trafiło i będę zszywal, aż podeszwa nie odpadnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 807 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Sernikowski napisał: No pomaranczowe fajne, wczoraj na miescie byłem i kobiety się patrzyły na nie xD uśmiechnięte Robią w fajnych kolorach. Nie wszystkie modle oczywiście ale czasami trudno się zdecydować na kolor. Podobały mi się zielono- żółte ale ostatecznie wybrałam subtelny beżyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 236 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał: Jeszcze warunek byl taki że mi kupi ale od razu wywale najki do smieci w galerii więc w czym bym poszedł po zwrot pieniędzy w klapkach Co mogę powiedzieć, to wada braku kasy, nie kupujesz to co chcesz tylko bierzesz to co możesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 45 Napisano 1 godzinę temu Te pomarańczowe mogą być, chociaż najbardziej lubię swoje zielone New Balance, bo są bardzo wygodne i po 50km w nich mogę chodzić. Adidasy mniej wygodne, ale też wygodne. Jednak New Balance moje top 1, adidas top 2 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 81 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Toya napisał: To elegancko Specialnie, żeby kupić nowe, ale taki huy. Na głupiego nie trafiło i będę zszywal, aż podeszwa nie odpadnie. Tak oni robiom to specjalnie żeby 2lata i nowe tesz se zszyje a jak komuś przeszkadza niech swojego portfela pilnuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 807 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Toya napisał: Tak. Mogłem jakiś materiał dać pod spód i wtedy zszyć. Nie wiem, czy nie dać jeszcze na to super glue. Ja bym nie dawała super glue. Są specjalne kleje do materiałów z tym, że trzeba już zainwestować ze 20 złotych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 45 Napisano 1 godzinę temu Wczoraj jak jechałem to widziałem jakąś kobitę, jechała z dzieckiem w nowym i lśniącym bentleju, masakra ale bryka. Jakim trzeba byc szczesciarzem, zeby zapylić babę z bentlejem i pewnie wielka chata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 81 Napisano 59 minut temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: Co mogę powiedzieć, to wada braku kasy, nie kupujesz to co chcesz tylko bierzesz to co możesz. Ciekawe spostrzeżenie kupując je wtedy z sis miałem na koncie 47 000 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 807 Napisano 58 minut temu 2 minuty temu, Sernikowski napisał: Te pomarańczowe mogą być, chociaż najbardziej lubię swoje zielone New Balance, bo są bardzo wygodne i po 50km w nich mogę chodzić. Adidasy mniej wygodne, ale też wygodne. Jednak New Balance moje top 1, adidas top 2 :D Nie mam butów New Balance. Raz się napaliłam na takie niebieskie. Zamówiłam ale się okazało, że na żywo nie są fajne i na dodatek były za małe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 807 Napisano 56 minut temu 2 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: Ciekawe spostrzeżenie kupując je wtedy z sis miałem na koncie 47 000 zł To czemu sis Ci kupowała a nie Ty ze swoich oszczędności? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach