Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Toya

Dorwałem gnôja

Polecane posty

1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał:

Takie włochate uszate. Nikt w rodzinie tego chyba nie oglądał (przynajmniej nie ja), ale skoro kuzynka ma wszystkie ciuchy z tym stworem, to wiesz...

Rozumiem. Sądzę, że mam więcej lat niż Twoje dziecko a uległam presji większości i kupiłam buty, które widzę co krok na ulicy. : D Chciałam być taka jak inni. 

10 minut temu, VenusHorizon4 napisał:

Ja tesz chodzę w pumy dałem 200 jusz mi palca widać muszę zszyc 

Mi palec wychodzi w biegaczowych under armour i też muszę zszyć. Podobają mi się , bo są lekkie i oddychające.

5 minut temu, murb napisał:

Kupiłam wczoraj chusteczki do czyszczenia białych butów. Promocja mnie skusiła. Do wczoraj myłam buty pod kranem. 😄

Też najbardziej lube promocje, praktycznie nie kupuje niczego bez, w garderobie i spiżarni ma zapas produktów kupionych w promocji. 

2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał:

Nie. Dostałam sadzonkę od matki.

To już nie mam pomysłu. U mnie na działce rosną jak głupie, rozłażą się wszędzie. Ale w sumie nie kwitną jakoś oszałamiająco. Kwiatów bywał mało. Teraz sobie myślę, że konwalie zwykle rosną w lasach a u mnie jest pełne słońce. Może to nie są dobre warunki do zawiązywania kwiatów. Grom wie.

11 minut temu, murb napisał:

Nie jestem specjalistką od zakupów w necie. Kupuję emocjonalnie. Napalam się, wygrzebuję coś w necie i jazda. 

No i teraz męka czekania i niepewność. 😄

Też grzebałam w pumach ale ostatecznie zamówiłam ajbidasy.

Lubię buty kupować przez internet, bo jest duży wybór i jest taniej. Czuję się trochę za bardzo kobieco rozmawiając o z wami o zakupach. Żegnajcie

• Haha 1

4 minuty temu, Toya napisał:

Lubię buty kupować przez internet, bo jest duży wybór i jest taniej. Czuję się trochę za bardzo kobieco rozmawiając o z wami o zakupach. Żegnajcie

No trudno, Twój wybór.

Adję. 🤗

Wizja palca przebijającego się na wolność w butach sportowych bardzo mnie fascynuje i zastanawiam się czy to niszczycielska siła paznokcia, czy może jednak słabość materiału. 😄

3 minuty temu, BożeJajaWywalone napisał:

Witam jestem tu nowa

Witaj. Właśnie zwolniło się jedno miejsce.

Opowiesz nam o swoich doświadczeniach z kupowaniem butów przez internet?

1 minutę temu, salix napisał:

Wizja palca przebijającego się na wolność w butach sportowych bardzo mnie fascynuje i zastanawiam się czy to niszczycielska siła paznokcia, czy może jednak słabość materiału. 😄

Słabość materiału. 

1 minutę temu, murb napisał:

Witaj. Właśnie zwolniło się jedno miejsce.

Opowiesz nam o swoich doświadczeniach z kupowaniem butów przez internet?

Zamawiam 2 pary i odsyłam jednom

Taka cienka siatka jest u góry i chyba trochę za małe.  Na swoje usprawiedliwienie dodam jeszcze, że tylko w jednym bucie się przetraly 😄

Przed chwilą, BożeJajaWywalone napisał:

Zamawiam 2 pary i odsyłam jednom

Bardzo cenna wskazówka. 

Robiłam rozkminki, co robić na wypadek gdyby się okazało, że rozmiar nie jest odpowiedni. Trzeb kupować dwie pary! Genialne.

Dziękuje serdecznie.

2 minuty temu, salix napisał:

Dzieciom to się zdarza, bo noga rośnie but robi się przymały jak delikwent nie powie, że potrzeba nowych butów to potrafi paluch wylesić zanim zobaczysz. U dorosłej osoby to nie widziałam czegoś takiego, raczej powinien ktoś kupić w dobrym rozmiarze buty.  

Dobra zszywam, chociaż chodziłem w nich do sklepu z tą dziurą i wywalone jaja

Przed chwilą, murb napisał:

Bardzo cenna wskazówka. 

Robiłam rozkminki, co robić na wypadek gdyby się okazało, że rozmiar nie jest odpowiedni. Trzeb kupować dwie pary! Genialne.

Dziękuje serdecznie.

Wiem że jestem genialna 

2 minuty temu, murb napisał:

Słabość materiału. 

W takim razie najwyraźniej mam wyjątkowe szczęście bo jeszcze nigdy nie dorobiłam się dziury w bucie.

1 minutę temu, Toya napisał:

Taka cienka siatka jest u góry i chyba trochę za małe.  Na swoje usprawiedliwienie dodam jeszcze, że tylko w jednym bucie się przetraly 😄

W prawym czy lewym. Ja przetarałam w prawym. Jeśli Ty też to musi być jakiś znak!

5 minut temu, salix napisał:

Wszystko na raz na palcach zrobili słaby material buty kupiłem na styk które na początku byly lekko ciasne ale uznałem że wychodze do tego paznikcie nie zawsze obciete na czas 

W takim razie najwyraźniej mam wyjątkowe szczęście bo jeszcze nigdy nie dorobiłam się dziury w bucie.

Mi się zrobiła dziura na palcu i to w dosyć zacnej marce. 

2 minuty temu, taka_pokraka napisał:

Dzieciom to się zdarza, bo noga rośnie but robi się przymały jak delikwent nie powie, że potrzeba nowych butów to potrafi paluch wylesić zanim zobaczysz. U dorosłej osoby to nie widziałam czegoś takiego, raczej powinien ktoś kupić w dobrym rozmiarze buty.  

Słowo kluczowe powinien byłem z sis w galerii i miałem wybór 43 pumy za darmo albo sam se kupie 43,5 w sieci. Wybór był oczywisty wychodze i bedom dobre. I som dobre na cienkie skarpetki ale palec duży się przetarl.

3 minuty temu, murb napisał:

W prawym czy lewym. Ja przetarałam w prawym. Jeśli Ty też to musi być jakiś znak!

U mnie tesz w prawym

4 minuty temu, BożeJajaWywalone napisał:

Wiem że jestem genialna 

Pozwolisz, że popławię się trochę w blasku Twojego geniuszu. 

Może co na mnie skapnie. Oby tylko nie poszło w drugą stronę i moje nieogarnięcie nie przeszło na Ciebie. 

3 minuty temu, murb napisał:

W prawnym, ale zauważyłem, że w lewym tez się zaczyna przecierać, tylko jeszcze palec nie wychodzi.

• Haha 1

4 minuty temu, murb napisał:

Tak! To znak, że jesteś prawo ręczna. Co z tym idzie dominująca masz prawą stronę, popchnięta prawą nogę tez wysuniesz pierwszą 😁 

6 minut temu, salix napisał:

Może mało chodzisz ja przez 2lata załatwiłem wiele spraw urzędowych 

2 minuty temu, Toya napisał:

W prawnym, ale zauważyłem, że w lewym tez się zaczyna przecierać, tylko jeszcze palec nie wychodzi.

Tak to jest szefwc w dziurawych butach chodzi. Na tablet idealny asus flow z13 2500 bym znalazł od razu za uzywke w idealnym stanie od kogoś komu się spieszy. Ale ns nowe byty mi 200 szkoda. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się