Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce zmiany bardzo

Czy szamponem koloryz. uzyskam ladny jasny blond?Prosze o rade!!!

Polecane posty

Gość chce zmiany bardzo

Nie mam doswiadczenia w farbowaniu wlosow.moj naturalny kolor ciemny blond podchodzacy w jasny braz.Chciala bym jakiejs zmiany.Nigdy nie malam jasnego blondu na glowie.nie wiem jak bede wygladac dlatego chce sprobowac szamponem.Dziewczyny poradzcie cos,prosze. Aha i czy wogole sama sobie poradze z farbowaniem szamponem?-moze jakies rady prosze.

Gość onnnnanisstka
szamponem nie rozjasnisz włosów :O

ja radzilabym ci rozjasniacz z joanny jest najlepszy, a co do tego czy powinnas sama to powiem ze lepiej jak ktos to zrobi tobie, jakas znajoma czy fryzjer:)

Gość chce zmiany bardzo
aha czyli rozjasniacz a czy on bardzo niszczy wlosy?

nic ci nie bedzie jak rozjasnisz moja mama 30 lat rozjasnia i farbuje wlosy i nic jej nie jest wez nie panikuj :O

rozjaśniacz z Joanny (jak i każdy inny tego typu) działa tylko na włosy o kolorze jasny blond, albo na farbowane na blond albo natura albo farba, niczym innym jasnego blondu nie uzyskasz

Gość no to wytłumaczcie mi jedno
zamiast syficznych rozjaśniaczy które palą włosy polecam Garnier Nutrisse, rozjaśnia nawet ciemny blond i brąz polecam nr 100 Camomile sama go stosuje od 5 lat i nawet fryzjerki dziwią się że blond to nie jest mój naturalny kolor włosów, wychodzi bardzo naturalny kolor bez żółtego odcienia ani rudości

Gość ulkiii
a czy wlosy jasny blond rozjasniane zrobie szamponem na brazowo ? chcialabym zobaczyc jak wygladam..