Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frustrat bo tak

Wirtualny zawód miłosny.. ?

Polecane posty

Może prowokacja... jakie to ma znaczenie ? Jedna w tą czy w tamtą. A jak ktoś czytał ze zrozumieniem to wyczyta ze nie chodziło o żalenie się na mailu tylko o ustalenie czy nie jesteśmy znajomymi z pod innych ników i cała zagadka chęci podania maila.

Gość złośliwa samica 30
nie jestes zboczencem :O

Gość wielebny kierownik
Jestem na takim samym etapie jak ty frustrat... za miesiąc ONA wyjeżdza i zapewne nigdy się już nie zobaczymy.... czym mam wytłumić ten ból? ano jest coś takiego, nazywa sie alkohol i to własnie ustkuteczniam... Kiedyś, jakby ktoś mi powiedział, ze mozliwe jest zakochanie się nie widząc drugiej osoby na oczy, tylko przez neta, to bym go wyśmiał... Teraz milcząco bym przytaknął.... Zwłaszcza, ze dla NIEJ też nie jestem obojętny....

Gość dana80
alkohol na wytłumienie bólu-jestem za-mi też pomógł na ten najtrudnieszy początek.

Gość wielebny kierownik
otóż to.... ale ja jeszcze mam miesiac do jej wyjazdu, wiec kurrwa cierpienia co najmnije kwartał :( z roboty mnie w koncu wyleją :o co za gówniana sprawa :(

Gość dlaczego wy
wszyscy akurat dzisiaj o tym piszecie,no dlaczego?wlasnie teraz jak ja mam tak samo od wczoraj😠😠:(:(

Gość wielebny kierownik
mało mnie pociesza ze nie jestem sam w swoim problemie :o

Gość złośliwa samica 30
Nie wierze ze faceci cierpią po wirtualnym romansie :P

Gość wielebny kierownik
co, masz z tego jakąś satysfakcje? :o A co najgorsze... ja na codzien nie zdradzam takich uczuc, jestem twardy, zdecydowany, pewny siebie, mam powodzenie itp... a tu klops, taka chuujnia :o

Gość dlaczego wy
a ja wierze

Gość złośliwa samica 30
A ja nie!Facet zapomina w ciągu 5 min.

Gość wielebny kierownik
no to widac samica ze chuuja wiesz :o sam siebie nie podejrzewałem o takie zachowania, reakcje, uczucia :o ale jak widac zycie jest zadziwiające :o

Gość wielebny kierownik
i jakos nie jest mi wcale lepiej z tego powodu

Gość złośliwa samica 30
Nie chuja moj drogi,bo akurat wiem co mowie.Gratuluje wrażliwosci.Tylko,ze jakbys naprawde chciał by coś z tego wyszło to bys sie starał.Wirtualnie bezpieczniej co:classic_cool:

Gość dana80
kobieta czy mężczyzna co za róznica.każdy przeżywa to po swojemu

Gość dlaczego wy
"A ja nie!Facet zapomina w ciągu 5 min." zlosliwa--->widac znasz samych dupkow a nie facetow

Gość wielebny kierownik
Tylko,ze jakbys naprawde chciał by coś z tego wyszło to bys sie starał.Wirtualnie bezpieczniej co Jak sie moge starac, jak ona wyjezdza i jest to nieodwołalne???? Mam całkowicie zwiazane rece, nic nie moge zrobic. NIC KURRRRWWWWAAAAAAAAA 😡

Gość złośliwa samica 30
A teraz wyjezdza?Nagle jak w telenoweli?Nie wiedziałes wczesniej o tym.?Jak zaczeliscie romans nic nie mówiła? On nie jest dupkiem.Ja zawilłam tez,ale juz mi przeszło.3 tyg uzalania sie wystarczy.

Gość dlaczego wy
"wirtualnie bezpiczniej co" zlosliwa --->nie pomyslalas ze czasami sie nie da tak szybko spotkac,czasami jest za duza odleglosc:(

Gość wielebny kierownik
>> A teraz wyjezdza?Nagle jak w telenoweli?Nie wiedziałes wczesniej o tym.?Jak zaczeliscie romans nic nie mówiła Tak, teraz, decyzja podjęta w zasadzie natychmiast, a zmuszona jest do tego sytuacją życiową... Nie bede sie rozpisywał... Jak mi powiedziała o wyjezdzie to kurrwa całą noc spac ie mogłem :(

Gość złośliwa samica 30
No przykro mi panowie,ale mnie to nie rusza.Ja sie zawiodłam,wiec mam w dupie uczucia.

Gość wielebny kierownik
masz w dupie uczucia dopóty, dopki ktoś cie w sobie nie rozkocha, a potem porzuci... wiesz co, nie wymagam twego wsłczucia, empatii czy wyrazów zrozumienia, jeebie mnie to i od tego MI się nie polepszy....

złośliwa samica 30 Pisałem nie zalkeży mi żeby ciebie lub kogokolwiek innego to ruszyło.. :( Wystarczy że ktoś pisze... czyli czyta.. (w realu nazwał bym to wysłuchaniem) Dzięki i za to. Nic więcej nie oczekiwałem zakładając ten topik.