Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A fe dla rajstop

RAJSTOPY SĄ OBRZYDLIWE !!!!!

Polecane posty

Gość A fe dla rajstop

Nie wiem jak można w nie ubierac dzieci !!! Jesli już Wam potrzeba nałożyc cos podobnego, możecie nałożyc półspioszki. OHYDA!!!!!!!!!!!!!!

Gość i po co ten wrzask
nie podobają ci się rajstopy - nie kupuj, - nie ubieraj. I finito. 🖐️

Gość A fe dla rajstop
i w ogóle to jest jakieś zacofaństwo, w dobie kiedy jest tyle fajnych ubranek naciagac obrzydliwe rajstopy!!!

Gość A fe dla rajstop
sama sie jeb....nij su....ko!!!!

Gość triplex
:o

Gość ale ja tez uwazam ze to
obrzydliwe i chore. Dzieci w rajstopach wygladaja oblesnie:(

ale problemy macie.... a półśpioszki wygladają tak samo. Tylko sa z innego materiału i pewnie o to ci chodzi..

półśpioszki to wygądaja jak dresy, jak spodenki a rajstopy...feeeee

Gość racjaaaaaa
Rajstopy są oblesnie, a najbardziej obleśne jak dzieciaki-zwłaszcza chłopcy biegają tylko w rajstopach np. na placach zabaw typu hula kula...

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
becharom zaczęły się ferie świateczne i nie mają co robić, więc włażą na kafe i truja buły jakimis durnymi topicami

Nie jestem bachorem, mam 26 lat, pół rocznego synka i dla mnie to obleśnie wygląda chłopak w rajstopach!!!!!!!!!!!!!!!! a dziewczynka tak, ale jesli do tego ma spódniczke albo sukiemnke, trochę umiaru w ubieraniu dzieci!!!!!!!!!!!!!

Gość zochaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja tez nie uwazam ze rajstopy sa fajne, nigdy bym swego synka tak nie ubrała, córki zreszta tez nie.tyle jest fajnych ubranek, a rajstopy sa niefajne.

To co w takim razie mam założyć dwuletniej dziewczynce pod spódniczkę albo sukienkę? Na śpiochy jest już za duża i komicznie by w nich wyglądała, a z gołymi nogami chodzić nie będzie, bo mi się przeziębi.

buhahahaah matko ale sie usmialam hahah ludzie wy naprawde nie macie innych problemow????????? poprostu rece opadaja:-\\

Gość paputek
ja sam nazwa niesie pół spiochy czyj cos do spania a rajsopki ok w czym ma dziecko chodzic w dzinsach ???

ale durny topic, buhhhha. a ja rajtuzki (fajna nazwa mi sie przypomniala...) zakladam pod spodnie, a jak do domu wracam to spodnie zrzucam i maly pelza w rajtuzinkach, hahaha. smiesznie w nich wyglada jak cholera, sama sie usmieje jak na niego patrze, ale zeby robic halo z rajstop to raczej nie. sa wygodne, a dresiki tez mamy ale sie sciagaja, ciagle je trzeba zsuwac.

ja uwielbiam rajstopy ;) mój mały odkąd skończył 4 m-ce zasuwa w rajstopach po domu spodnie ubieram mu tylko na dwór

Gość
nooo tak ;) nie ma sie już do czego doczepić to trzeba do rajstop ;) Te pół śpiochy wyglądają :O :O :O jak można dziecku ubierać takie paskudztwo :P

Gość ma chodzic
w spiochach, spodenkach dresowych, jeansach, najwygodniejsze są dresy i przynajmniej wyglądają, a nie rajstopy gdzie wygląda jak skrzywdzone psychicznie dziecko!!!

osobiście nienawidzę rajstop- są koszmarnie nieprzyjemne w dotyku- i wydaje mi sie że młej też przeszkadzają- uciskaja itp- też nie umiem się przekonać

Gość nie ma lepszego
skrzywiona to ty jesteś - dziecko ma pół roku a ta się przejmuje jak ono się prezentuje zamiast zadbać o to, żeby było mu ciepło i wygodnie!!!

Gość nie ma lepszego
musicie jakieś chooojowe rajstopy kupować za 5 zł w takim razie...

ty no włąsnie nie- ostatnio kupiłam fajne rajstopki- i nawet wydają się mięciutkie- a i tak mam wrażenie że małej nuzki obiskaja- ona jest z tych pulchniejszych - może to przez to że ja ni lubię to wydaje mi się że i dziecku jest źle

Gość za to ja uważam że nie ma nic
obrzydliwszego niż spedenki dżinsowe dla chłopca. No poprostu jedno wielkie fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj :P

JA UBIERAM synka w rajstopki bo mu wygodnie jak raczkuje pozatym mu jest cieplutko a przytym wyglada tak słodko

jak raczkował, to ja najbardziej lubiłam takie z obrazkami na pupie, fajnie wyglądała taka mała, śmigajaca dupka z helikopterem albo innym sprzętem :D

fakt beznadziejny temat, ale rajtuzki sa wygodne i juz :) i nie wyobrazam sobie dziewczynki bez rajtuzek :/ chlopczyk to jzu smiesznie moze wygladac w rajstopkach, ale pod spodnie idelane :) moj maluszek ma kilka spodenek i zakladam mu pod nie rajtuzki bo jak zaloze skarpety to za chwile juz ich nie ma i podejrzewam ze jak bedzie do roku czy dwoch bedzie tak samo, a w domu w rajtuzkach jaknajbardzije, czemu nie, dziecku wazne tylko zeby bylo wygodnie a nie jak wyglada :/ sama nie chodzisz w dresie po domu? przeciez to ochydnie wyglada, a jednak ubiera sie dresy bo wygodne, albo pizama tak smao..