Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A fe dla rajstop

RAJSTOPY SĄ OBRZYDLIWE !!!!!

Polecane posty

wiesz, ja nie mam kompleksów, ani na punkcie wyglądu, ani wieku ani poziomu umysłowego ale powiem ci w sekrecie, że jestem o wiele ładniejsza od ciebie :D jak będziesz pyskować, to pokażę wszystkim twoje grube uda zżarte przez cellulitis :D:D:D

Gość zochaaaaaaaaaaaaaaa
mysle ze rajstopy nie wygladaja fajnie, a juz na pewno nie na chlopcu!!!!!!!!! ale to sprawa matek w co ubieraja swoje dzieci, ja swojego nie ubralam bym w to i tyle.pozdrawiam

a widzisz a ja o pchłach nie pomyślałam- może dlatego że nie mam psa:D ale cos w tym jest;)

Gość ty rafinka
i chamka z ciebie na 102!!! jaka bezczelna, prostacka c..i..p..a!!!! paszczur jak sie patrzy a gada, ze sliczna, wlasnie takie jak ty faceci robia w huja, bo kto by chcial zawet z zamknietymi oczami popuchac takiego paszczura, który nie przyjmuje słów krytyki i uwaza sie za pieknosc buhahaha komedia normalnie!!!

tyle na temat poziomu umysłowego pomarańczy ;) ja na wzięcie nie narzekam :D ale ty biedaćko widocznie masz niedobory :( no nie dziw z takimi udami.... :D

Gość ty rafinka
to ty masz dzieci i sie puszczasz???? no tak po gebie widac ze taka pospolita c...i...p....a z ciebie, potwierdzasz to ze na niedobor nie narzekasz, ja mam meza w przeciwienstwie do ciebie i nie musze sobie udawadniac jak ty ze jestem atrakcyjna, dajac wszystkim w kolo, biedne dzieci....

na niedobór nie narzekam, bo mam męża :D przyke, że ludzie się muszą dowartościowywać w taki sposób.... :(

ale ile to to musi mieć w sobie złości i zawiści żeby z siebie takie widowiska robić - szkoda mi osób które w ten sposób muszą się wyżywać

no właśnie moderator dopiero ma ubaw :D a najlepsze, że co to ma do rajstop?? :D

Gość ggggggggggggggggg
moj syn ma 30 par rajtuzek-wiecej niz ja rajstop :D

Gość ty rafinka
ale nie odpowiedzialas na pytanie, po kiego grzyba dajesz swoja fote skoro jestes brzydka???

jakie to to upierdliwe jest i będzie tak mędzić z braku pożyteczniejszych zajęć

a po kiego grzyba ty dajesz swoją, jesli jesteś taka gruba i brzydka?

a niech se medzi, jak jej to pomaga :D mąż widocznie nie sprostał ;)

Gość ty rafinka
sprostał, sprostał, nie bój się:D a gdzie widzisz moją fotkę paszczurze???he:) oj szkoda, że nie widzisz, jak naprawde wygladasz....jestes obrzydliwa, kto zechce cie kijem tracac, nikt, feeeeeeeeeeeeeeeeeee

naliczyłam już 5 topików gdzie próbujesz swoich sił- i nic- totalna porażka ;) oj nie pójdziesz ty dzis spać spokojnie - i w sumie- dobrze ci tak :D

Gość tez nie lubię
rajstopek.Owszem dziewczynko pod spódniczke tak ale chłopcu!! fuj! mój póltoraroczny synek ani jednej pary nie ma. a zima była spora. ma 2 pary kalesonek .i z tym dawalismy sobie radę. Ale nie lubie gdy dzieciaki w samych rajstopkach chodza po domu. jakos mi sie to nie podoba. Nie osadzam mam które tak robia to ich dziecko i ich sparawa jak je ubierają. Ja po prostu nie lubie sama i nie zakładam mojemu dziecku rajstop.

Gość do ike
a czemu mam nie spac spokojnie, co???????????????? poza tym ty nie masz co robic? zreszta skad wiesz czy ja to ja? pomaranczy jest od groma i do ciebie nie mowilam szmaciaro tylko do tej paszczurzycy rafinku bleeeeeeeeee rzygac sie chce jak sie na nia patrzy:(

płytę zmien- rozwiń się troche dziewczyno- bo to aż wstyd;)

Gość do ike
spadaj stad wieśniaro!

Gość ty rafinka
i co zrzedla ci mina? hę?????????????:D