Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A fe dla rajstop

RAJSTOPY SĄ OBRZYDLIWE !!!!!

Polecane posty

ja o tyle muszę się przekonać że mam małą bbę- zaraz będzie wiosna i sukienki pódą w ruch a przecież pod sukienkę nie założę śpiochów

kup dobre rajtuzy, nie na gumce tylko na ściągaczu np. w H&M, nie ma nic wygodniejszego

Gość nie ma lepszego
moja córka jest trochę starsza i swoje zdanie ma :-) do latania po domku zawsze sobie życzy rajstopki, bo jest jej w nich najwygodniej!!!

rafina - no właśnie kupiłam- leżą - oglądam je i przekonać się nie mogę :D

kurcze klawiatura litery mi zjada :O

Gość ma chodzic
a powiedział Ci że mu w rajstopach wygodnie? jak zobaczy siebie za kilka lat na zdjeciach to sie wstydzic bedzie ze tak go idiotycznie matka ubierała. Wygodnie to jest w dresie a nie w rajstopach obciskajacych przyrodzenie i dupe!!!!!!!!!111FUUUUUUUUUUUUUUUU

Gość ma chodzic
a dla dziewczynki zamiast rajstop mozna kupic zwykle getry jak juz musisz cos nakladac.

kobieto nie przesadzaj - u niemowlaka jest cos takiego jak pielucha wiec jak moga rajstopy obciskać przyrodzenie- a starsze dziecko oczywiscie że powie jak mu iewygodnie

No sorry jezeli kupujesz rajstopy 2 zl za pare to sie nie dziwie ze sa dla Ciebie obrzydliwe.Polecam renomowane firmy ktore zajuja sie produkcja rajstopek dla dzieci.Sa urocze-kolorowe, wygodne i bardzo bardzo podobaja sie mojemu dziecku. Pozatym zastanow sie czasami co piszesz bo Twoja wypowiedz to kompletna porazka.

Gość ma chodzic
no i to obrzydliwe jak pielucha wystaje spod przezroczystych rajstop, i jeszcze te paski, bleeeeeeeeeeeeeeeee

Gość ma chodzic
nie kupuje w ogole rajstop bo sa obleśne i żadne huj czy renomowanych czy nie firm sa obrzydliwe, a nakladaja je zacofane matki, zagranica nikt nie ubiera dzieci w te dziwadła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jest zacofaństwo!

Nie badz smieszny!To jak nas matki ubieraly 20-30 lat temu nie ma nic wspolnego z moda dzisiejsza....pozatym ja uwazam ze obecne ubranka , bielizna dla dzieci sa naprawde super-ALE PODKRESLAM WSZYSTKO ZALEZY GDZIE SIE ZAOPATRZASZ.....bo jezeli sa to jakies ciucholandy albo bazarki to WCALE SIE NIE DZIWIE ze masz takie zdanie.Zapraszam do innych sklepow.Moze zmienisz zdanie.

ok a widziałaś dupkę w pieluszce i getrach- to nie jest obrzydliwe a komiczne wręcz- getry dla niemowlaka- dobre sobie......najlepiej takie błyszczące z lycry jak nosilo się parenaście lat temu

Czekaj czekaj...ale o czym ty teraz piszesz?O rajstopach takich jak nosza kobiety?Jakie przezroczyste?Czlowieku...... Ja kupuje dla corki rajstopki z firmy NEXT-modna kolorysytka i bardzo wygodne.Wiec za przeproszeniem nie pieprz i nie prowokuj-albo inaczej idz sie poucz skoncz dobre studia i znajdz dobra prace i nie uzalaj sie ze musisz ubierac swoje dziecko w takie rajstopki ze patrzec na nie nie mozesz.Kazdy jesy kowalem swojego losu i wkurza mnie jak ludzie narzekaja ze nie maja pieniedzy , ze ich nie stac ze zarabiaja po 3 tys brutto.Trzeba myslec....bo nikt tego za Was nie zrobi:)

Rafinko- mój też po domu śmiga w rajstopach - bo jest to super wygodne, nie musze non stop mu nakładać skarpet bo je zdejmuje

mój mały woli chodzic w rajstopach niż w dresach - jest chudy i większość spodni z niego spada. a nie ma nic gorszego, niż dziecko w opadających galotach.

poza tym dużą część dnia spędza na dworze, po cholere go 2 czy 3 razy dziennie przebierać. Bo nie powiecie mi, że wasze dzieci chodzą w zimie bez rajstop pod spodniami? A może?

O gustach się nie dyskutuje :D Mi osobiście półśpiochy się nie podobają! wole rajstopki bo przynajmniej są kolorowe :P

a poza tym co to kogo obchodzi w sumie? przeciez po ulica w rajstopach nie paraduje wolnoc Tomku w swoim domku ;)

małemu też zawsze nakładam rajstopy pod spodnie zimą - nie lubi kalesonek ale jakoś nie mogę się przekonać żeby zuzine baleroniki obciskać czymkolwiek

Gość to jest obrzydliwe
sa inne sposoby, właśnie np dresy, wyglada w nich jak człowiek, ale widac wg was niemowle to nie czlowiek, mozna nalozyc mu cokolwiek i tak mu przeciez wszystko jedno!!!! wstdzcie sie lenie!

Gość ty rafinka
ale Ty brzydka jestes!!!

spadaj maleńka :D w dresach będzie wyglądał jak dresiarz :P nie bedziesz nam mówiła, co mamy robic to nie Britney Spears, że musi myć always correct to dziecko moje dziecko i ubieram je jak chcę

na pewno ładniejsza od ciebie :D a już na pewno sympatyczniejsza ;)

ooooo typowy tekst trola:D matko jedyna czy te baby nie widza że wogle nie musza sie wypowiadać bo znamy każdy etap ich "dyskusji" na pamiec zaraz bedzie że jestesmy żałosne a nie najpierw jeszcze pojadą po naszych dzieciach:D żeby chociaż poexperymentowały- wrzuciły na ruszt coś nowego- a nie jak zdarte płyty :O nawet nie ma z czego się pośmiać takie teksy sa jak kawał z dłuuuuuugą brodą opowiadany setny raz :O

a w dupie to mam za dorosła jestem żeby się jakimis siuśmajtkami przejmowac :D

Gość Ike powiedz
A dlaczego kaszkom bananowym mówimy nie?

widzisz rafinka swego czasu uważałam że dyskusje z pomarańczami sa czasami ciekawsze od brazylijskich seriali- teraz jak juz nam cały przebieg na pamiec wole jednak owe seriale :O

Gość ty rafinka
ale ja uwazam ze naprawde jestes brzydka, zastanawia mnie fakt, po co jesli ktos nie jest taki super ładny i ktos inny moze uwazac go za brzydkiego, po co pokazywac swoje zdjecia, taki publiczny ekshibicjonizm?

a przestań tam, ja się nie wdaję w dyskusje z takim barachłem, toż one sa głupsze niż pchły na dupie mojego psa chyba im chłopa potrzeba :D:D:D