Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsfkmgszmfg

biale krosty na penisie

Polecane posty

Gość dfsfkmgszmfg

Wyszly mi takie biale krosty na penisie na skorce w okolicach zaledzia!!Co to ....??? podpowiedzcie cos mam stala partnerke czy to moze byc grzybica??poradzcie cos!!Rowniez na czubku otworek tez zrobil sie tak jakby powiekszony takie usteczka???

Gość dfsfkmgszmfg
poradzcie cos

Gość monmikkamka
idz do lekarza

Gość oj bylo sie gdzies

prawdopodobnie zaraziłeś się kłykcinami kończystymi lub brodawczkiem. Wiem bo mój chłopak i ja mielismy to samo. Natychmiast zgłos sie do lekarza bo nieleczona choroba prowadzi do....stulejki, a tego z pewnością byś nie chciał.. Ale głowa do góry, Wy facceci i tak macie lepiej:) U kobiet nieleczone kłykciny prowadzą do raka:)

Gość ale go nastraszylas

nie nastraszylam tylko piszę swoje zdanie. taka prawda. szuka pomocy i odpowiedzi na pytanie to ja mu odpowiedzialam. nie mialam zamiaru nikogo nastraszyc.

Gość ale go nastraszylas
wiem wiem tylko tak sobie powiedzialam,dobrze ze wiesz co to i chcesz mu pomoc

http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.zdrowemiasto.pl/img/foto/prosaki-3-196196.jpg&imgrefurl=http://www.zdrowemiasto.pl/_zm/index.php%3Fart%3D65&h=196&w=196&sz=9&hl=pl&start=3&um=1&tbnid=r-iRsMW06XETnM:&tbnh=104&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Dk%25C5%2582ykciny%2Bko%25C5%2584czyste%2Bpenisa%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26sa%3DN Zobacz. To jest początkowe stadium kłykcin. prawie ich nie widac. ale poczytaj na stronach.

wcale to nie jest oznaka, że tak to brzydko ujmę "ku**estwa". Wiele dziwic na to choruje. można sie łatwo zarazić. poprzez siadanie na sedesy w publicznych toaletach, używanie tych samych recznikow co ktoś inny, solaria.. Jest wiele przyczyn.

Gość agnies 1978
zauwazylas ze to pisal chlopak?

Gość agnies 1978
napisalam tak bo ty napisalas ze dziewice tez na to choruja.

tak zauwazylam, że to pisał chłopak. Heh, przynajmniej wydaje mi się, ze penisy ZAZWYCZAJ mają faceci :-) Otóż chodziło mi o to, zeby przytoczyc facetowi fakt, że nie tylko osoby aktywne seksualnie moga nabawić się tego cholerstwa. Źle zinterpretowałaś moje słowa. Trzeba czytać ze zrozumieniem;)

Gość agnies 1978
oj sorry!!!!!!!!