Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LadyDynamites

Nowy JOY,DIETA NOWOJORSKA,Dieta gwiazd 14 dniowa

Polecane posty

nom nie ma sie czym przejmować taka kolej rzeczy :) Ja mam ta dietke nowjorska w domu - tylko nie moge sie do niej zmobilizowac bo tam sie bardzo duzo ciwczy a ja nie mam kiedy :P Moze jak moj luby przyjedzie i popilnuje mi dziecka to znajde wtedy czas :)

no mam nadzieję że zastój:) honey nie zwlekaj tylko zacznij a zobaczysz ze poleci z górki- nie tylko waga :) buziaki

w ciągu 2 dni 2,3 kg! niestety nie ruszam się bo mam mase nauki, ale podobno przy tym też się spala kalorie, więc to może to ;p a nauki wychodzi mi po hm ok 8 h dziennie. dziś dzień 3 już dogoniłam wage, którą przybrałam po tych dwóch tygodniach. tak więc teraz ruszam z czystym bilansem, ciesze się, z zajęło mi to tylko dwa dni. :)

Gość justyna190
Panna Ola super wynik! dołączam po długim weekendzie;)

Założyłam i zapiełam dzisiaj spodnie, którym nie mogłam dopiąć 2 miesiące temu :) od razu lepiej się czuję :)

Gość carrot
Dziewczyny! Mam pytanie :) czy wykonujecie te ćwiczenia, które poleca D. Kirsch w swojej książce? jeśli tak, to czy kupiłyście "przyrządy" (piłki, hantelki) czy może używacie zastępników (np. butelki napełnione wodą)? a może ćwiczycie coś innego? pozdrawiam!

ja ćwicze umysł póki co ;p na siłownie zapisuje się za tydzien, jednak nie potrafie zmusić się w domu ;)

robię ćwiczenia Davida codziennie. mam hantle, piłkę lekarską i tę dużą. na początku próbowałam to czymś zastąpić, ale było ciężko i uważam, że dobrze zrobiłam kupując cały ten sprzęt. dużo nie zapłaciłam, a od razu inaczej się cwiczy. a ćwiczenia Davida zamierzam wykonywać juz na zawsze, nawet po osiągnięciu wymarzonej figury :)

dzień 5 w ciągu 4 dni -3,3 kg nie jem wszystkiego co jest w planie, pije ok 4, nawet wiecej litrów wody. dlatego ;) zresztą non stop siedze przy ksiązkach ;)

Gość ewcik23
witajcie :) ja od jutra zaczynam, duzo trenuje, przy okazji buduje mase, ale musze zrzucic troche tluszczu ktory przykrywa moje miesnie... ale ciezko bedzie, bo pracuje na 3 zmiany, do tego zajecia na uczelni i bedzie bywalo tak ze ani jednego posilku w domu nie zjem... no ale coz, wakacje lada dzien...

Gość ewcik23
nikt ze mna sie nie odchudza??? gdzie Was wywialo... ja startuje dzis, z waga 67kg z groszami... ;)

Gość aniolek80_-
czesc. ja tez dzis zaczelam diete. Tez bede miala problemy z dotrzymaniem okreslonych posilkow o okreslonych porach, bo w sumie pracuje do 16:00 i do poludnia zostaja tylko przegryzki. No coz. Troche odwrocone, ale moze cos da. Bylam dzis w sklepie z odzywkami no i w sumie nic nie kupilam bo jedno proponowala mi za okolo 80zl a wystarcza tego na tydzien, a bialko sojowe z olimpu miala takie baniaki prawie 2,5 kg wiec zrezygnowalam, bo w sumie to niewiem czy to bedzie skuteczne, a kupowanie niewyprobowanego proszku w takich ilosciach to raczej jest bez sensu. Narazie kupilam jakies mleko sojowe w proszku bez cukru i bede to pila puki nie dostane tamtego. A ty ewcik23 polecasz jakas odzywke bialkowa??? Tez startuje z wagi 67 z groszami.

Gość malenka18A
No ja mogę polecić koktajl proteinowy z allegro, bardzo smaczny i skuteczny. Tak po za tym to też do 16 jadłam tylko migdały a o 16 obiad ale efekty i tak były. Powodzenia:)

Gość ewcik23
aniołku ja pije najtansze na rynku bialko wpc ostrowii, skladem nie rozni sie niczym od matrixow i innych drogich :)

Gość aniolek80_-
bialko wpc ostrowii ??? jaka jest dokladna nazwa?? i gdzie to kupilas??? z gory dzieki za odpowiedz.

Gość aniolek80_-
dzieki serdeczne za odpowiedz. poszukam jeszcze w miescie w sklepie z odzywkami, a jak tej ostrowii wpc 80 albo tego bialka z soi nie znajde to zamowie przez allegro. dzis 2 dzien diety. Nie mam jako takiego glodu, zreszta moj organizm jest od kilku miesiecy przystosowany do diet i malych posilkow, ale jakos bardzo kiepsko leca kg w dol, chyba dlatego ze mam problemy z tarczyca. Od ponad roku licze sobie punkty (dieta ww) i dodaje niektóre zasady Sounth Beach. Najpierw schudlam ok 7 kg, potem znow zaczelam jesc i nawrot tarczycy i znow 4 kg do przodu, potem znow 2 do tylu i znow 2 do przodu. Mam nadzieje ze teraz sie juz cos ruszy, bo za 2 lub 3 tyg jade wybierac suknie slubna i nie chcialabym wygladac jak slonica. Nie chce jak niektore dziewczyny wazyc 50 kg przy wzroscie 165. mi by starczylo 60kg ale na stale. Wiec kolejna proba walki.... oprocz dietki nowojorskiej (nie przygotowuje potraw na obiad takich jak w menu tylko zwykla gotowana piers z kurczaka albo gotowana ryba a do tego warzywka na patelni bez ziemniakow) jeszcze pije duze ilosci wody tzn ok 4-5l. wierze ze tym razem sie uda

Gość ewcik23
gratuluje przyszlego slubu:))) ja tez nie jem dokladnie tak jak w diecie napisane, bo nia mam czasu na zabawy... zazwyczaj tez piers z kurczaka z warzywami lub losos

Gość marcelinka87
zaczelam dzisiaj ta dietke.. moz i cos tam nie jem zgodnie w 100% ale sie staram jak cos to poprawiajcie mnie;) sniadanie -serek wiejski ,II sniad.- salatka z 2 plasterkami poledwicy ,salata, pomidorek ,rzodkiewka. obiad piers z kurczaka z odrobina warzyw chinskich i pomidorami na kolacje koktajl proteinowy

Gość marcelinka87
normalnie nie moglam uwierzyc jak na wage weszlam ze ubylo az 1,7 kg od wczoraj wiem..woda i te sprawy ale nawet na glodowce tyle nie stracilam:) zamierzam ta diete stosowac i tez cwiczyc w fitness klubie ale to od przyszlego tyg. wstaalm pozno wiedz zjadlam taki juz obiad piers z kurczaka w warzywach z salata i pomidorem.. posypane przyprawa fit up...naprawde dobra ta przyprawa:) na kolacje lub iedy nie bede miala akurta nic na diete w domu bede pila te koktajle proteinowe mam kokosowy i karmelowo czekoladowy z nutridea..czy jako tak..

Gość aniolek80_-
a ja dzis juz 4 dzien dietki. moj jadlospis codzienny to: sniadanie ok 7:30 : koktajl proteinowy badz mleko sojowe przegryzka I ok 10:30: 3białka z łyżka pietruszki i plasterkiem szynki drobiowej lub tunczyk 85 g Przegryzka II ok 13:30 : 10 migdałow Obiad ok 16:30 : warzywa na patelni i do tego gotowana lub smazona piers z kurczaka albo ryba. Kolacja ok 19:30 : koktajl proteinowy lub mleko sojowe Do tego pije ok 4-5 l wody niegazowanej dziennie. Wczoraj mi narzeczony kupil bialko proteinowe. napisalam mu co i jak i pojechal. Nie kupil ani ostrowii ani olimp sojavit tylko vitamin-shop whey protein o smaku naturalnym, bo na zalaczonej karteczce bylo ze nie powinno zawierac cukru, glukozy ani maltodekstryny, a smakowe maja glukoze. Pachnac pachnie fajnie ale w smaku jest ochydny. Bede go pila tylko ze wzgledu na to ze ten moj kochany chcial mi zrobic przyjemnosc. Te opakowanie jest niby na 20 porcji wiec mysle ze jakos przetrzymam te poranki i wieczory, ale nie radze kupowac go.

Gość aniolek80_-
i jeszcze zapomnialam dodac, ze startowalam z waga 67 z groszami tzn w zaleznosci od pory dnia, a teraz mam 65 z groszami przy okropnej krwawicy :-( a jak tam wasze kilogramy???

Gość marcelinka87
ja na poczatku diety wazylam 73,3 a tera zwaze 71,6kg i dzisiaj koncze 2 dzien;)

Gość marcelinka87
wlasnei pije sobie koktajl;) pozniej wezme sie za sprzatanie w domku to sie troszki poruszam hehe..a co tu tak pusto...? jak wam idze?? ta dieta jest naprawde skuteczna i dobra

Gość marcelinka87
Rosół z surową marchwią (40 kcal) Składniki na 4 porcje: • litr chudego rosołu • 3 małe marchewki • 2 łyżki posiekanej natki pietruszki Utartą marchew ułożyć na talerzach, posypać natką i zalać wrzącym rosołem

Gość marcelinka87
ja z kostki konora robie rosolek;) szkoda ze pisze sama do siebie no ale trudno nie poddam sie;) i bede na tej diecie miesiac zobaczymy ile mi zleci nastepne wazenie w poniedzialek

Gość marcelinka87
Surówka wielokolorowa (45 kcal) nieduża główka kapusty • dwa pomidory • po pół pęczka koperku i grubego szczypioru • cebula • dwa ogórki małosolne • kilka rzodkiewek • po ćwierć strąka żółtej i czerwonej papryki • ząbek czosnku • trzy łyżki oliwy • pieprz • sól Kapustę pokroić w jak najcieńsze długie makaroniki, wypłukać, osączyć na sicie. Dodać pokrojoną w piórka cebulę i posiekaną zieleninę. Pomidor pokroić w grubą kostkę lub kliniki, ogórki w ćwierćplasterki, rzodkiewki w talarki, a paprykę w cienkie paski, czosnek przecisnąć przez praskę. Tuż przed podaniem wszystkie składniki wymieszać z oliwą, przyprawić solą i pieprzem. Filet z kurczaka z fasolką szparagową Składniki: 10 dkg filetu z kurczaka 40 dkg fasolki szparagowej mrożonej 10 dkg pora 1/3 opakowania sosu pomidorowego Primo Gusto 1 łyżeczka oliwy z oliwek przyprawy Przygotowanie: Na patelni najlepiej teflonowej podsmażamy pokrojone kawałki kurczaka, dajemy przyprawy (pieprz, sól, bazylia, oregano, czosnek). Po ok. 10 min dodajemy pokrojony por oraz fasolkę szparagową, dusimy pod przykryciem do miekkości, dolewamy sosu pomidorowego i jeszcze ewentualnie przyprawiamy. Porcja wychodzi spora i jest dosyć sycąca