Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VIctorias.........

co sądzicie o rzeczach Victorias secret?

Polecane posty

Gość VIctorias.........

Chodzi mi też o stroje kąpielowe. Ceny w Polsce są wysokie w porównaniu z USA, ale moze jednak i tak warto.?? i

Gość Domi-bb
kupiłam w zeszłym sezonie. Jakość rewelacyjna. Po roku nadal wygląda jak nowy. Wg mnie warte swojej ceny. Pierwszy raz spotkałam się ze strojem z takiego materiału (są grubsze niż stroje dostępne w Polsce w związku z czym nie będą się przecierać ani rozciągać). Kolory piękne. Jednak jeżeli będziesz kupować na allegro to proś zawsze o zdjęcie nie katalogowe, ponieważ troszkę inaczej wyglądają. I kupuj tylko z metkami (niekoniecznie nowy, ale pytaj czy nie ma przeciętych albo wyciętych metek), bo tylko wtedy będziesz miała gwarancję, że kupujesz pełnowartościowy produkt a nie II albo III gatunku, lub towar ze zwrotów. Mam nadzieję, że pomogłam. Pozdrawiam serdecznie

Gość VIctorias.........
wielkie dzięki za odpowiedź :) pozdrawiam

Gość uuuuuuuuuuuuup

Gość victorias
maja sliczne rzeczy ale drogie. pieknie wygladaja na zdjeciach w katalogu ale ciekawa jestem czy w rzeczywistosi sa tez takie ladne. to samo tyczy sie rzeczy z abercrombie. ladne na zdj.

Gość ja mam tylko jedną sukienkę
ma ładny krój, ale jest z bawełny więc nie jest bardzo elegancka.

Gość aboabo
mnie od dawna kuszą aukcje z ciuchami Victoria's na allegro ale wiecie co? jak widzę real foto (również na allegro) to jakoś mi chęć szybko odchodzi na kupowanie od nich czegokolwiek

Gość uwielbiam te ciuszki