Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JUZKA

JUZ MAM DOSC SWOJEGO TLUSTEGO CIELSKA NIE MAM SIL

Polecane posty

Maddie:) Najlepiej ciemny chlebek jeść rano -zgadza sie- a na kolacje np. jajeczko z pomidorem- albo alternatya dla kanapek- na listek kapusty pekińskiej nałożyć sobie jakąś chudą szyneczkę i warzywka typu pomidorek, szczypiorek, rzodkiewka czy kto co lubi- posypac to ziołami- bazylia, opregano, tymianek (albo po prostu kuppic sobie te fit-do twarożków i sałatek-pyszne są) i taki rulonik ala kanapkę wcinamy i niebo w gębie a zaoszczędzimy na tym ok.50 kcal za jedna kromke pieczywa.

Gość a moze....
JUZKA ja mam 171cm i 72 kg nie czuje sie gruba w ubraniach wygladam dobrze, mam powodzenie i to nie u paszczurow ale takie hasla jak jakies 16-17letnie gnojki potrafia wyglaszac na Twoj temat sa bardzo dolujace nienawidze tego. Typu nie rtuszylbym takiej nawet jakby mi zaplacili lub z takim potforem sie spotkales i patrza na mnie to jest okropne tylko pomysl ze osoby ktore to mowia nic soba nie reprezentuja... maja pusto w glowie i nic wiecej nigdy nie uslyszalam zeby jakis przystojny facet kolo 25 lat cos takiego mowil nawet jakby przed nim szla dziewczyna wazaca 100kg wiec sie tym nie przejmuj glowa do gory!!

Moja koleżanka kiedyś właśnie jadła ciemne pieczywo rano, na drugie śniadanie i na kolację. jadla mało -fakt, ale nic nie chudła.. chce makaron - zamienić na ten ciemny i też kupić ciemny ryż ziemniaków unikam, w sumie nigdy ich nie lubiłam a z np kotlecików zdejmuje panierkę :P + sałatka :)

bardzo dobshe-tylko pamiętaj że makaronu lepiej unikac bo w połączeniu z innymi produktami tuczy- musiałabys jeść sam makaron a to chyba nie najlepsza opcja;-D Tak ryż ciemny albo dziki polecam- z warzywami-ale wtedy bez mięsa. Albo kasza gryczana-zdrowa na maxa;-D i ma dużo błonnika- i tak samo z warzywami bez mięsa. Co do mięsa- najlepsze jest robione w piekarniku albo gotowane- unikamy potraw smażonych- a jeżeli jush to na dosłownie łyżce oliwy z oliwek.

no dziewczynki trzeba sie brac za siebie bo juz wiosenka, niedlugo lato i trzeba super wygladac, prawda; nie maco sie uzalac nad soba tylko zacząć ciezko pracowac nad swoim cialem :)

Voodica :) mogę Cię jeszcze wykorzystać (:P) ? hehe :P widzę,że się znasz co nie co na dietkach ;) napisałabym Ci mój jadłospis na 3 dni i powiesz mi czy jest odpowiedni ok? bo nie chcę przesadzić z jakimś składnikiem ani też mieć jakiś niedobór. a więc: 1. śniadanie płatki fitness z mlekiem 2. drugie śniadanie : jabłko 3.obiad ( to róznie bo mama coś robi) czasem danie, czasem zupka, ale przeważnie jakieś miesko + surówka, bez ziemniaków :) 4.activia + 2 kromki wasa 1. śniadanie takie samo, płatki fitness z mlekiem 2.drugie śniadanie kromka ciemnego chlebka np z serkiem albo chuda szyneczka 3. obiad -||- podobnie jak wyżej 4. jedno jajko na twardo + wasa 1. śniadanie- takie samo 2. jakiś owoc 3. obiad- taki sam 4. sałateczka jakaś :) dobrze?:P

Gość Karolinkaaa20lat
Mnie kiedyś wyzwali tak chamsko że sie płakac chciało nawet wstyd to pisac miałam wtedy 14 lat wygladałąm na troche wiecej zawsze wayłam wiecej od rówiesniczek przy 169cm wazyłam 66kg zostałam wyzwana od najgorszych szamt dziwek(nie miałąm nic z chłopakiem) tak to zabrzmiało ze z moim wygladem nie stac mnie na faceta który bedzie mnie kochał i szanował załamałam sie tym przez długi czas miałam blokade dopiero chłopak obecny mnie zaakceptował i dla niego i dla siebie czujac jego miłosc schudłam 12 kg jestem teraz zadowolona z siebie teraz mnie moga pocałowac w d... ci idioci których teraz widuje.Czuje sie atrakcyjna ciesze sie zyciem

no to jak jesh sam makaron to super- jest taki razowy fit;-D do spagetti-pychota-świderki z resztą też. Ale najlepszy jest taki chiński- pełnoziarnisty. Dostaniesh go na stoisku chińszczyzny w każdym markecie. Hm co do menu Twojego- dodałabym więcej warzyw. Na kanapkę jak masz serek czy wędlinkę dodaj jakieś warzywko- albo faktycznie zastąp chleb liśćmi kapusty pekińskiej- mówie Ci że naprawdę warto. W sumie zamiast mleka do płatków możesz co drugi dzień dać jogurt- albo naturalny albo owocowy- co wolish. No i owoc tak jak pisałam wczesniej. Płatki fitness(pewnie te nestle) mają w sobie mimo swojej nazwy fit:) Duzo cukru- może zastąpisz je samodzielnie wykonanymi płatkami?:) Wystarczy kupić płatki owsiane, kukurydziane, dodać rodzynki, siemie lniane, trochę słonecznika- i są o wiele zdrowsze i sycące niż te przetworzone. a tak ogólnie jadłopspis masz ok. Na kolacje jednak proponuje zjeść tez więcej niż jedno jajko :) Dodaj tego pomidora chociash- teraz jush sa całkiem dobre:) Albo tak jak piszesz sałatka warzywna- super sprawa:)

Gość Karolinkaaa20lat
Jedno wiem napewno najwiecej wysmiewaja osoby niezadowolone z siebie swoja frustracje przelewaja na innych faceci (chłopacy)którzy nic nie maja zadnych celów w zyciu stawiaja innym najwieksze wymagania ludzi tacy nie sa nic warci ale maja sie za niewiadomo kogo

Hmm no to kupię zwykłe płatki kukurydziane dodam rodzynek słonecznika itp i będę miała własne płatki ;) heheh :P a mleko zmienie na mniej tłuste,narazie mam 3,2% dziękuję za cenne rady! ciekawe ile schudne..

aha i jajko proponuje jesc 2 razy w tygodniu- nie częściej. Możesz je zastąpić twarogiem z jogurtem naturalnym-wsadem warzywnym i ziołami fit do twarożków- nie mówię ze masz zjeść tego pół kilo;-D Ale mała miseczka na kolacje wystarczy- a twaróg to samo białko czyli nie tuczy;-D

do kukurydzianych płatków dodaj też czyste owsiane- takie jak się kupuje na owsianke. :) A siemie lniane dobshe robi na jelitka i na włosy;-D Dużo błonnika to podstawa, że można się było bez problemu wypróżnić. Mleko najlepiej pić pełnotłuste bo tylko wtedy jest przyswajane do organizmu- i na napady na słodycze albo rozdrażnienie , ból głowy spowodowany dietką polecam ciepłe mleko pełnotłuste z miodem- zaspokaja organizm, reguluje poziom insuliny we krwi i uspokaja.

oo i znów dziękuję za cenną radę :) ok , jajko będzie tylko czasem ;) myślisz,że jak schudłam po 4erech dniach diety tej 1 kg to jest dużo czy za mało?

Muszę się porozglądać za tymi owsianymi bo na razie ich nie widziałam ( a moze nie zwracałam nawet uwagi ) a twarożek zrobię sobie i wkroję troszkę rzodkieweczki i szczypiorku :) i zaleje jogurtem :)

Gość ona_średnia
a ja miałam dość siebie ważyłam 73kg przy wzroście 163cm. a teraz ważę 58kg i chcę ważyć 45kg! dam radę!!

Maddie- zważ się po 2 tygodniach od rozpoczęcia diety- wtedy będziesz wiedziałą ile schudłaś- bo na samym początku spada woda- która szybko wraca-także dziś moze być 1kg mniej a jutro 1,5 kg wiecej. Ale sie nie załamuj. Waż się już później co tydzien- na czczo i po wysikaniu się z rana;-D nago oczywiście i wtedy waga będzie najbardziej miarodajna.

Gość ona_średnia
osiągnęłam to w ciągu dwóch miesięcy, czuję się wspaniale.

Gość ona_średnia
ograniczyłam jedzenie do samych warzyw i owoców. + ćwiczenia, taniec 3 h w tygodniu + rower stacjonarny, no i brzuszki . nie ważyłam się od zaczęcia, zważyam się dopiero równe dwa miesiące po czyli 14 marca :)) i waga pokazała 58 kg :) w ubraniu itp.:)

hm przy tym wzroscie 163- 45 kg. to jest spora niedowaga... mam nadzieje, że hm żeby nie zabrzmialo hamsko- nie masz anoreksji ani się w nią nie wpędzasz.

Ohh..aka ja głupia,zjadłam mały kawałek serniczka:/ pfffffff w ramach drugiego śniadania :| załamka;/ już nic nie tkne 😭

Gość ona_średnia
nie nie mam, no i nie wpędzam się w nią. Po prostu hm uważam, że mam jakąś dziwną budowę i dopiero pryz etj wadzę będę wyglądać szczupło. Teraz niby mam odpowiednią wagę ale no jeszcze nie jestem szczupła ;|

Maddie- to nie koniec świata ten sernik- i masz zjesc normalnie reszte posiłków dziewczyno!!!! Bez głodzenia się za takie pierdoły!!!! Ja też pozwalam sobie czasem na małe grzeszki i jakoś nie tyję. Także nie przejmuj się. Mam nadzieję, że chodzi o budowę- niechciałabym żeby któraś z was wpędziła się w niepotrzebne tarapaty... fajnie że dbacie o siebie i chcecie być bjutiful- ale pamiętajcie że nikt nie jest idealny- i bardziej niż wygląd liczy się charakter:) I jeżeli nie uda się wam do końca schudnąć tyle ile chcecie to się nie załamujcie i nie głodźcie broń boshe... Zaburzenia odżywiania to poważna sprawa...Pamiętajcie, że jesteście piękne mimo wszystko... eh... w ogóle coraz częściej dziewczyny popadają w te choróbska- straszne- i straszne jest to jak media wpływają na samoocene młodych dziewczyn... i kreują idealny wizerunek szczupłych modelek. Eh... a później same kompleksy i głodówki...żeby się dopasować... masakra.. W ogóle hehe tak jush abstrachując od tematu 45kg :) Boshe jak to mało- to człowiek może tyle ważyć(z własnej woli i nie będąc w obozie koncentracyjnym) ja mam zamiar schudnąć do 75...ewentualnie 70:)

Wrrr 6sty dzień diety a ja musiałam się skusić no ale trudno! :P to był mały kawałek,bynajmniej już wiem jak smakuje ;) Jak mój Misiek przyjedzie to go poczęstuje,niech je jak najwiecej by już nic nie zostało :P Voodica , wiesz ale takie chudzinki to wcale nie jest ładne, masakra, mi się podobają kobiece kształty-wiem,że takie teraz mam i było by pięknie gdyby nie brzuch i boczki- to moja zmora myślę,że jak zrzucę ok 10 kg to i brzuch zejdzie itp, 60 kg przy wzroście 174 ( mam wpisane w stopce, marzenie ) to chyba przesada nie chce wyglądać jak wieszak, tylko ten brzuuuuuch. zaraz poćwicze i spale ten sernik :D !

Gość ona_średnia
niestety otoczenie i to wszystko wpływa na to jakie chcemy być, ja tyle schudłam a nadal w mojej głupiej szkole słysze komentarze ,, gruba " itp. a to naprawdę nie jest miłe :((

Ale przeciesh ty jush nie ważysz dużo- ja pierdole co za otoczenie- dlaczego ludzie tak traktują innych-żeby zrobić im jak największą przykrość. Dzięki bogu ja nie miałam takiego problemu (tylko w podstawówce-wiadomo dzieciaki są okrutne) ale później jush mnie to nie spotykało- mimo że baba ze mnie duża;-D Ale i tak nigdy sie nie odchudzałam- dopiero teraz- jak stwierdziłam, że chciałabym sobie nosić jakieś fajniejsze ciuchy;) hehe tja;-D czego się nie robi dla mody:P Ale ogólnie boję się być chuda- bo uważam, że będę brzydka wtedy:) Jakoś mi do twarzy z moimi kilogramammi.:)

Gość ona_średnia
no tak jest niestety :(( mój chłopak mnie ciagle na fitness wygania.. ech okropne.... bo mówi ,, samym nie jedzeniem i takim ćwiczeniem jak Ty to z nóg nie schudniesz " ......