Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JUZKA

JUZ MAM DOSC SWOJEGO TLUSTEGO CIELSKA NIE MAM SIL

Polecane posty

oj nieee- nie wytrzymałabym z takim facetem... który by mi takie rzeczy mówił gdybym ważyła tyle co ty... oj nie nie... wałkiem do ciasta przez głolwe i koniec babki srania po krzaki...mój mi nigdy nic złego nie powiedział...dopiero bym się załamała...

Gość ona_średnia
no wczorja to aż płakałam, bo on się na mnie darł. a ja biedna tak się staram. w ciągu dwóch miesięcy jakieś 15 kg to moim zdaniem dużo.. a on.. i on jeszcze mówi, że ja tylko o żarciu myśle i że normalna dziewczyna powinna ważyc 40 - 45 kg. i że lekarze głupoty gadają, bo ja mówiłam że lekarka mi powiedziałą że mam dobrą wage a on ,, głupoty gada, jeszcze musisz schudnąć " .. a jestem z nim już 14 miesięcy...

Gość truskavencia
madeleina - masz podobny jadlospis do tego dzieki ktoremu ja schudlam z wagi 58 kg do 51 kg. 3maj sie tego a na bank schudniesz :) tylko pamietaj zeby chociaz troszke cwiczyc. Ja dzis tez zjadlam w ramach 2 sniadania kawalaczek ciasta ale naprawde byl malutki + 1 kostka ptasiego mleczka (ostatnia hehe ) i do tego pieczone jablko - pycha :D na obiad mam chude mieso z sosem (sosu nie zjem bo jest na mace) i do tego pol talerza surowek - buraki, ogroki, seler i troche marchewki z groszkiem. Ja od razu po swietach wyjezdzam na 12 dni na praktyki na prom i mam nadzieje ze jedzenie nie bedzie za dobre bo nie chce przytyc;p

pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff jestem w szoku......................................... co ty z nim robish w ogóle...jak on śmie Ciebie nie wspierać? Co to w ogóle w takim razie za facet.... To ty mu odpowiedz, że jak dla Ciebie to facet ma mieć 30cm dzide i nie obchodzi Ciebie fakt że on ma 13 cm i ma to jakoś osiągnąć.... Dlaczemu nie zerwiesh z nim w takim razie? Bo to nie jest zdrowe podejscie do figury swojej własnej dziewczyny- a dla Ciebie waga 45 czy 40kg to czysta masakryczna niedowaga!!!! A jeżeli on takimi tekstami wjeżdża Ci na psyche to to nie jest miłosc... a w ogóle nie przejmuj sie i miej jego teksty w dupie albo każ mu się zamknąć... bo to jest niemiłe i masz uczucie przez to , że on ciebie nie akceptuje i ze go nie pociągasz. A naprawde teraz skoro masz idealna wage on ma jakiś z tym problem i nie zauważa twoich sukcesów to jesgo strata. Wrrrr faceci są straszni...

Wiesz co Ci powiem? Ja z moim jestem 2 lata, i on mi ciągle powtarza,że jestem piekna,że kocha moje ciałko, jak ja mu mówię o diecie to on twierdzi,że zwariowałam i że zabiera mnie na lody :P nie usłyszałam od niego złego słowa, ani nic w stylu rusz się w końcu .. On Cię krytykuje.. 40-45 kg.. to ważą dziewczynki... myślisz,że jak schudniesz to to sie zmieni? wtedy będziesz wieszakiem..:( 🌼

Gość ona_średnia
no wczoraj się z nim o to pokłociłam i mówie do niego ,, taki mądry jesteś słyszałam że mówisz że masz gruby brzuch pąćzuszku? " a on coś tam odpowiedział a ja ,, to przestań jeść te swoje fast foody, ale nie Ty nie dasz rady, ale dalej mnie komentuj " bo on nie jest aż taki chudy am 183cm i waży koło 83kg :| i ciągle je fast foody ale to ja jestem ta zła :/

Gość ona_średnia
ja chcę dla siebie dobrze wyglądać, ale on mi nie pomaga tylko bardziej jeszcze dołuje.. trzymam za Ciebie kciuki na pewno uda Ci się schudnąć. :***

ona_średnia Wez go w pyyyzdu zostaw, boze jaki baranisko, 40 kg? Jak to mowi moj kolego H** okości by sie połamał, jego widocznie kreci oświecim i te klimaty.. Boze jak ja nie znosze takich ludzi! Ostatnio czytałam gdzies tu na forum że jak dziewczyna jest troche bardzoej okragla to jest od razu brudna i sie nie myje... !.!.!.!. Czicie-myślenie średniowiecza. Jezu ja sie tez odchodzam ale teraz swieta i w kuchni takie pycha rzeczy. Tak wlasnie czytam co piszeci o tych tabletkach, ja jak poszlam do lekarza na badania (bo tez jestem troche mieciutka) to wszytsko wyszlo ok, i lekarka powiedziala ze nie ma zadnych wlasciwych wspomagaczy w odchudzaniu (kretynka moze dlatego ze sama byla jak jax2_).. A i polecam activie :):):P

Gość ona_średnia
gorzka-czekolada a ja sobie piję ,, liść senesu" przeczyszcza i to ostro :D bo ogólnie to nawet nie na diecie mam problemy z kupką :D a on pomaga :D fakt nieraz muszę dwie torebki sobie zaparzyć bo dwa dni nie mogę nic wycisnąć :DDD

Gość zgroza normalnie
Ja byłam świadkiem takiej sytuacji: dość okrągła dziewczyna wysiadała z tramwaju i chyba motorniczy nieco szarpnął więc zahaczyła biodrem o 'framugę' drzwi. Na to dwóch chłopaków głośno do siebie - zobacz jaka gruba!! w drzwiach się nie zmieściła, hahahaha! Ręce opadają. Mnie przez całe liceum wyzywali od grubych świń bo ważyłam 60 kg przy 170 cm wzrostu. Po dziś zostały mi straszne kompleksy choć ważę 51 kg.

to ja ona_średnia, jak coś:D echh, ja to nieraz mam już dość tej diety, ale wczoraj zrozumiałam że niejedzenie mnie napędza, że lepiej się czuję jaknie jem niż jak jem..

Gość poziomkowy-sorbet
a myslalyscie o silowni i suplementach typu therm-line. one naprawde skutkuja. ale tzreba miec duzo samodyscypliny

poziomkowy-sorbet na siłownie to nie mam aż tyle czasu, ponieważ trenuję. A to tez mi zabiera czas, teraz niedługo pokazy znów będzie zapierdziel

Madeleina1990 a co to ta szóstka? :D bo nie orietuję sięę xdd

kochana wpisz w google a6w i będziesz miała wszelkie informacje znajomicia działa na brzuch dziewczyny znacie jakiś sposób na zgage?:o

fajna ta a6w :D tyle że ja nie potrzebuję na brzuch, bo mi to już powoli żebra widać i kości biodrowe mi wystają .

Gość poziomkowy-sorbet
rozumiem. ale wiesz ja bym zostawila takiego faceta. nie chciala bym z kims takim czasu tracic. on owinien Cie kochac taka jaka jestes. a skoro on caly czas Ci prawi docinki, to z nim cos nie tak jest. zastanow sie czy warto na kogos takiego poswiecac siebie. ja mam faceta, waze 69 przy 170, moj facet jest we mnie wpatrzony jak w obrazek i mowi ze nie cjhce bym grama schudla. ale ja chce z nim chodzic na silownie i troszke podreperowac swoja kondyche. kazda kobieta na takiego zasluguje jesli nie kocha taka jaka jestes, wogole nie kocha.

mi to potrzebne na nogi jest coś najbardziej tylko nie wiem co, żeby mi to nie poszło na mięśnie tylko żeby spaliło tłuszcz i ujędrniło, hmmm. na bieganie nie pogoda niestety :( rower to jeżdżę w domu sobie, hmm.. bo na dole to mam rozmiar jakos 29 - 31 zależy od spodni. :(

poziomkowy-sorbet on mówi że ja nic nie rozumiem i że on chce mi pomóc a ja tego nie doceniam.. heh

znow sie zepsules i wiem co zrobie zamieie ciebiie na lepszy model... ciach-parahpach! Schudniemy wszytskie i sobie znajdziemy nowych lubych Wlasnie mama mi powiedziala (kolejny raz) ze byla taka sama w moim wieku i nie wie kiedy zgubila to wszytko, i zebym sie nie przejmowala. O! Takie wsparcie.

Ja mojego jutro po obiedzie zabieram na spacer do parku ! A co! kiedy ja ostatnio byłam z nim na spacerze? zawsze w domku leniuchowaliśmy :P

ja zaczynałam od 32, teraz moje jeansy wszystkie wiszą mi. miałam dresy z nike tzn mam takie ortalionowe rozmair L teraz to sobie mogę je wyrzucić, a kupiłam je jak zaczęłam się odchudzać teraz powinnam mieć z nich rozmiar M. dobrze tylko że są wiązane u góry i można związać, no ale strasznie mi wiszą, ogólnie to takie luźne one. ale teraz to.. mam ubrań tyle które kupiłam i ani razu nie miałąm a już są niedobre. poziomkowy-sorbet moja mam nie lubi tego mojego chłopaka, bo on jest strasznie problmeowy i ona mowi ze on mnie nie docenia i że szkoda na niego czasu. teraz znó na niego czekam bo mieliśmy iść jajka święcić, ale jego rodzice już poświęcili mimo to że im mówił ze poswieci ;| i tyle czekam aby iść jajka święcic ;||| ;/

no ja ciągle też z nim siędze w domu bo on nie chce nigdzie chodzic ;//