Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JUZKA

JUZ MAM DOSC SWOJEGO TLUSTEGO CIELSKA NIE MAM SIL

Polecane posty

ona_średnia Wiem o co chodzi. :P Ja mam "Red Slim Tea" Apteczna 2,8 pln. Zaparzasz 2 torebki i ooOOOooo. A z tym odchudzaniem, ja mam taka słaba silną wole zee to masakra. Pomijajac ze zanim zaczne koleja diete cud, przez dwa tygodnie jestem na diecie "od jutra" . Teraz jem sałate lodowa, sałatke z sałaty lodowej, hmmm suszone sliwki, i wiem ze pozniej bede taka wyglodzona ze zjem garnek zupy.! Chore. Ale zauważyłam ostatnio ze jestem taka ubita, taka twarda, nie dynda mi brzuch wiecie o co chodzi. I nie wiem co sie stalo ale znikl mi celulit. Kiedys mialam, teraz nie wiem schował sie?! Nic nie robilam zadnych kremow nic. zgroza normalnie No niedawno sie tutaj klocilam z jakims pojebem, on twierdzil uparcie ze ggruba baba jak wychodzi z kapieli to zanim sie wytrze to sie cala spoci. No rece mi opadły stwierdzilam ze to cos z mozgiem i nie wytlumaczysz! Ja oprocz diety proponuje moje drogie, spacerki,solarium troszeczke a jak nie to balsamik brazujace, fyzjer dla lepszego zamopoczucia, moze paznokietki pomalowane na czerwono? Wiosna idzie trzeba sie kapeczke upieknic :)

hehehe my to takie leniuchy jesteśmy :P a jak już idziemy to przeważnie na miasto ze znajomymi ;) ale teraz spacer, nie ma co ! Roxi jeżeli schudnę to mi będzie szkoda moich spodni :/ ( bo górę mam rozmiar M, więc bluzeczek nie będe musiała zmieniać ) a spodnie niedawno takie fajne kupiłam.. 3 pary, mmmm .. hehe ale jak schudnę to będą wisiać;p o ile schudne :o

gorzka-czekolada ja na solarium latam dwa razy w tyg. :D na tipsy idę w czwartek :D fryzjer też często, raz na 1,5 miesiąca. trochę pomaga :)

Boshe dziewczyny :) jesteście straszne:) eh więcej wiary w siebie. Nie pić senesu do jasnej ciasnej!!!!! ani żadnych herbatek na przeczyszczenie- to największy błąd podczas odchudzania! Ponieważ takie herbatki rozleniwiają jelita- i one przestają samodzielnie pracować- dlatego z czasem trzeba pić więcej i więcej- a jak się przestaje to mega-zatwardzenie gwarantowane bo jelitka nie dają rady. Na poprawe pracy jelit sa lepsze rzeczy- śliwki suszone-moczone w szklance wody całą noc- z rana można wypić wodę i zjeść te śliwki, pestki dyni, kukurydza, ogólnie jak je się duzo błonnika to nie ma problemu z wypróżnianiem. Więc proponuję skończyć łykanie Xenny czy picie senesu czy kruszyny. Bo to jest bezcelowe. Oj kobity kobity;-D weżta się w garść;-D I cieszta się życiem:) I się nie zamartwiajta i nie płaczta bo życie ucieka:)

heh też tak mówiłam, ale u mnie to już bluzy nawet są za duże :/ kupiłąm niedawno no dobra ( 2 miesiące temu) taką śliczną brązową bluze tunike w cubusie z diamencikami. to teraz wyglądam jak w worku na ziemniaki :DDD

Ja pije zieloną herbatkę! a na przeczyszczenie coś to nigdy .. :/ Ja też chodzę na solarium włoski na blond farbuję:D tipsów nie lubię ale maluję swoję ;) i dobrze trafiłaś..mam czerwone akurat! :D

roxi- oj oj to ty jakas mega chuda musisz byc;-D ale mam nadzieje, ze to nie jakies chorobowe... w sensie ze znowu to powiem:) anoreksja:) Alesh ja sie powtarzam-ale mnie to przeraza....i te wszystkie blogi PROANA sa straszne...

nie no nie jestem chuda jakoś tak, mam głupią figurę bo grubszy dół niż górę :(

Roxi: ja akryle mialam rok czasu, teraz zdjelam zeby mi sie troche zregenerowaly, ale maluje je caly czas na czerwono i wygladaja nawet dobrze. Pocieszam sie stwierdzeniem Jacykowa iz akryle sa nie modne, ale i tak zaloze bo nie potrafie bez nich zyc. :D Solarium dopiero zaczne nie moge sie zebrac do kupy i zaczac reguularnie choodzic. Voodica : sa takie problemy ze nie da rady przeskoczyc bez herbatek. A jak sie rzuca dodatkowo papierosy to juz w ogole. Dobrze ze ja z bluzkami nie bede miala problemu, mam duze cyceee i nawet jak chudne to one nie maleją :D:D:D:D Nice.

eh zmykam do kościoła jajka poświęcic:P eh co za goopie święto- przesada-jajka święcic..pffff Będę do was zaglądać i na was krzyczeć jak nie będziecie jadły:P Zobaczycie!!!!

gorzka-czekolada ja to żele zawsze :D hehe :D akryli jeszcze nie miałam :D ja to cyce mam, o ile je mam to małe xdd miałam na początku 80-75 B teraz noszę 70B, tylko że w niektórym B to się topię :d niedługo to chyba czeka mnie A!?:(

Voodica ja też zaraz lecę jaja święcic :D wpadnij do nas!!!!!!! :***********

Nio wiemy wiemy :D ja to mam maluszki, ok spadam jajka święcic. będę niedługo mam nadzieje ze wy tez bedziecie :* pa Kochane :*

ejjj to wezci mi powiedzcie bo ja nie wiem,. jak jakas babeczka ma np.podwojne d czyli co! Ma miseczke dx2, czy moze 3 cycek jej rosnie!?

taaa ja miałam DD :) Ale teraz zrobiło mi się małe D bądź duże C :) A DD to takie pod brode cyce prawie;-D hahahahaha niby są fajne ale czy ja wiem:P jak się schylasz to bach w brode cycami dostajesh:P

No i to sa miseczki dla kobiet co nie mieszczą się w D a topią się w E:) Ale z tą numeracja spotkałąm się tylko za granica.:)

C sa spoko, kochana! Ja mam przyjaciolki 2 ktore maja same sutki, i zawse mowia mi ze mam zajebiste piersi, ale ja niestety nie potrafie im powiedziec tego samego. Przypal straszny. Calyczas puszapy jak im sie cos odchyli to tragedia, tragedia, ttragedia, a jak ma dziewczyna 19 lat i ma TYLKO sutki to juz jest niedobrze. Ale zebysmy sie rozumieli tam nie ma zadnego cycka nawet malego no tragedia!

Gość Kobittkaa
hej witam ponownie heh nazbieralo sie tego od rana waszych wpisikow fajna madchen wyglada na to jakbys sie zywila tylko jablkiem marcheweka i platkami z mlekiem ja bym nie wytrzymala dluzej niz dwa dni :>

yuhu:) czy tu ktoś jest:) Miałyście być a tu cicho....pusto...wiater wieje:)

Gość 5664lol
dieta ZBILANSOWANA - nie jakies 500 kcal i inne cuda wysilek fizyczny systematyczny i nie ma mozliwosci zeby sie nic nie dzialo !! ruszyc sie sprzed kompow a nie siedziec i jeczec... :|

Gość 5664lol
a ROXI 500 brzuszkow ??!! chcesz przepalic miesnie ? wystarczy dziennie 3 x 15 powtorzen na kazda partie ( dol skosy i gora) efekty zadowalajace..