Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile ile

ile tygodniowo/miesiecznie wydajecie na kosmetyki..

Polecane posty

Gość ile ile

dla siebie? prosze o kilka odpowiedzi.dzieki :)

Gość a wiec

Gość a wiec...
30zl tusz do rzes 40 zl puder 15 zl zel do mycia twarzy 15 zl krem do twarzy 20 zl balsam do ciala 38zl blyszczyk do ust oprocz kosmetykow to jeszcze: 50 zl tabl anty 70 zl soczewki kontaktowe mysle ze nie zapomnialam o niczym

Gość nienaturalna27
ciężko powiedzieć... Raz się kupuje to ,raz cos innego. Zalezy jak drogie w ogóle ktoś kosmetyki kupuje. I jak często uzywa, oszczędnie, codziennie itp... Ja ostatnio niewiele kosmetyków kupujębo wygrałam parę w konkursach. Kupuje zazwyczaj w promocjach w ogóle i to tak max do 15zł za rzecz. Z tego co mi sie zdaje to tak ze 30zł na miesiac by wyszło, średnio, na oko...

no coś Ty?! co miesiąc kupujesz puder?! I tylko raz na miesiąc balsam do ciała? Drogą dedukcji wychodzi, że rzadko się kąpiesz za to pudrujesz chyba całe ciało:)

Gość dkdkdkdk
No trochę wydaje. Ale więcej przepuszczam na ciuchy, zdacydowanie.

Gość a wiec...
hehe biore prysznic rano i wieczorem balsam mam Johnson's 400ml wiec starcza spokojnie a co do pudru to 30ml nie jest tak duzo i nie daje go niewiadomo ile.

Gość ja mam manie na punkcie
kosmetyków,ciągle kupuje balsamy do ciała mimo ze 8 innych leży w łazience. Kremów do twarzy mam koło 10,żele pod prysznic to kupuje za każdym razem jak jestem w sklepie,tusze do rzęs tez ciągle kupuje mimo że używam tylko jednego :-o Na kosmetyki wydaje koło 200-300zł miesięcznie :-o

Gość ile ile
ok :) dzieki i prosze o jeszcze kilka wypowiedzi :D

Gość wycisakarkla
hmm ja miesiecznie wydaje ok 50 zl przy czym waha sie to bo zalezy co mi sie skonczy:) a do wyboru mam: podklad-20zl tusz- 20-40 szminka - hmm rzadko uzwyam i jak do tej pory mam dopiero 2 miss sporty za ok 10 zl ale to badziewie jest:) cienie- przewaznie kupuje w rossmanie za 5 zl (dla mnie rewelacja) lub golden rose za 30-40 ale mam je juz 2 mc i nie zapowiada sie zeby sie skonczy antyperspirant- 10-15zł tez starcza na ok 3 mc lakier do wlosow- moze raz na pol roku i wiecej bo rzadko uzywam mleczko do demakijazu-20-30zl lakiery do paznokci- 15 zl raz na rok :) balsam do ciala- ostatni zaszalalam i kupilam sobie dove za 17, nivea bye bye cellulite za 34, i nivea q10 za 12 ale przewaznie to za ok 15 nawilzajacy korektor pod oczy- ok15 zl na ok 3 mc jedwab do wlosow- 8 zl odzywki do wlosow- ok 30 zl/mc i chyba tyle :) o boze ile sie tego zebralo:P ale jak mowie-nie wszytsko konczy sie na raz i miesiecznie wychodzi ok 50 zl-raz mniej raz wiecej

Gość to ja tak sporo chyba
i jak się kończy to wszystko prawie w tym samym czasie :P to co kupuję co mc zel do mycia twarzy - 40zł krem lrp - 42zł krem pod oczy - 16zl krem pod podklad - 7zl szampon i odzywka do wlosow - 20zl peeling - 15zl zelazo do łykania - 6zl chusteczki do demakijazu - 4zl = ok 150zł to co kupuje co 2 mce podkład - 27zl puder - 15zl tusz do rzęs - 27zl blyszczyk - 15zl brazer/roz - 35zl balsam - 20zl mydelko nawilzajace - 5zl antyperspirant - 20zl maseczka do twarzy - 13zl pasta - 8zl = ok 185zl jesli wyjdzie ze wszystko to musze kupic jednego mc = 335 buuuuuuuuuuu :(

Gość Olgoosia
Co wy z tymi balsammami?Ja sie smaruje raz na miesiac :D

Gość wycisakarkla
ja mam b sucha skore:) i nie lubie jak mi sie luszczy... dodatkowo bylam blada jak maka i troche cellulitu mam:)

wycisakarkla moglabys mi powiedziec jaki korektor pod oczy kupujesz za 15? ja uzwywam tego z daxa za 40 ale nie jestem zadowolona a nic innego nie wpadlo mi w rece, bede wdzieczna

Gość wycisakarkla
he ja tez ni jestem zadowolona z ostatniego i za duzego doswiadczenia nie mam. teraz mam w sztyfcie vipera-badziewie jakich malo. ale podobno duzo lepsze sa w plynie niz w sztyfcie

Gość ksiezniczka 87
Umnie to roznie ale najczesciej raz na miesiac kupuje Płyn do kapieli z Johnson's ten najmniejszy, akurat wystarcza na miesiac. zamiast balsamu uzywam olejek to mi stracza gdzies na 2 miesiace. plyn do higieny intymnej taki niebieksi z soray to tez mi stracza na 2 miesiace. szampon hedens szolder ;) czy jak to sie pisze tez raz na miesiac kupuje. Co miesiac tez kupuje maseczki, rozne do cery co miesiac masc clindacne i krem acne-derm od dermatologa. A kosmetyki kolorowe w zaleznosci od potrzeby poprostu. Ale np podklad taki w dozowniku z soray make up -jasny bez. wystarcza mi na 3 miesiace. bo robie raczej lekki makijaz bo lecze cere.

Gość ksiezniczka 87
Wiec wydaje tak okolo 50 zł - 70 zł miesiecznie

Gość nojaniewiemjużsama
błyszczyk ? tusz do rzęs? puder? Naprawdę zużywacie to w miesiąc? Ja tusz do rzęs psokojnie mogłabym mieć nawet 6 miesięcy choć powinno się 3 mce używać a maluje się codziennie, czasem nawet 2x dziennie... podkłąd mi wystarcza też na około 3 miesiące... A błyszczyk to spokojnie 6 mcy a też często stosuje... Co miesiąc to kupuje: Odżywka -12 zł Szampon- 12zł Żel do mycia twarzy-18 zł balsam- 20zł krem nivea -3 zł (mnóstwo używam)

Gość akkkkdllllllllll
hehe mnie dziwi ze uzywasz tyle szamponu i odzywki :) przeciez tego sie kropelke uzywa i sie pieni. ja myje glowe co 2 dzien i taki maly szampon panetene starcza mi naprawde na dlugo

Gość *gwiazdeczka*1984*
hmmm... nigdy tak nie liczyłam, zależy jak mi się kończy ... średnio raz na dwa miesiące: żel do twarzy - 15 zł mleczko do twarzy - 7 zł - używam ich zamiennie więc na dłużej starcza antyperspirant - 10 zł podkład - teraz poprawiła mi się bardzo cera przy stosowaniu tabletek antykoncepcyjnych więc na codzień do pracy nie używam, tylko na wieczorne wyjścia więc wcześniej kupowałam co 2mce z AA - 16 zł, teraz mam jeden od 5 miesięcy szampon, odżywka - 40 zł krem nawilżający - 15 zł z rzeczy potrzebnych do "pielęgnacji" to też: maszynki do golenia jednorazowe - co dwa miesiące 8 zł 5 sztuk (nogi depilatorem ;) ) rzadziej, jak się kończy: tusz do rzęs - średnio raz na pół roku - 30 zł balsam do ciała - rzadko używam, jak mi się przypomni ;) - 20 zł cienie, róż, puder sypki - jak już kupuje to hurtowo - jak dojdę do wniosku że się kończy to kupuje z trzy kolory cieni, róż, puder ... krem do rąk - nie lubię używać, czasem jak trzeba - 10 zł czasem jak zajrzę do sklepu i coś mi się spodoba to kupuje jakiś błyszczyk, czy maseczkę ;) aha - tabletki anty 30 zł miesięcznie - nie kosmetyk ale ... :)

Gość a u mnie
duży szampon 400ml idzie w 2 tyg ;/ na 3 osoby z czego tata to wiadomo że mało zużywa a mam ma krótkie włosy, wychodzi na to że to ja zaużywam cały w 2 tyg ;/

Gość a u mnie
i dla mnie to dziwne szampon kupowac raz w miesiącu :D

Gość ile ile
dzieki za wpisy.WESOłYCH I SPOKOJNYCH śWIąT!