Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potwornie zazdrosna

zazdrosc niszczy moj zwiazek

Polecane posty

Gość potwornie zazdrosna

Od jakiegos czasu jestem potwornie zazdrosna o mojego partnera. Niby nie daje mi powodow. Wczesniej nie bylo tak, ale kiedy zobaczylam, ze przeglada strony XXX wrecz codziennie, doprowadza mnie to do szalu. Przestaje mu ufac. Przegladam jego komputer, sprawdzam czy znowu ogladal, czy nie, czy moze wykasowal historie czy nie. Zastanawiam sie do czego to doprowadzi, bo czuje sie z tym okropnie. Czy ktoras z was tez cos takiego miala?

Gość wszystkowiedzacy
moze ma po prostu za malo seksu albo ma ale nudny i monotonny?

Gość potwornie zazdrosna
fakt, ze nie mamy mozliwosci czesto uprawiac seksu. Ale jesli juz go mamy, to nie jest on nudny i moonotonny. Wiec co jest?

Gość zazdrość nie rodzi się sama
pewnie podświadomie czujesz że cos nie gra, może on ma inne oczekiwania, może nie jest mu z Tobą tak jak myślisz że jest a może to jeszcze nie ten albo ty dla niego nie jestes księzniczką.. 3 długie związki-2 pierwsze :O maskara byłam zazdrosna o wszystko-okazało się ze obaj zdradzili (nie jedenraz). a teraz wiemże nic nie zrobi jestem spokojna jak nigdy, więc moje zdanie jest takie że jak facet jest odpowiedni to masz się w związku poczucie miłości i bezpieczeństwa

Gość prawdziwy facet**
musisz koniecznie kupić facetowi porządnego ativira, bo zajeebie kompa wirusami i innym śmieciem, raz jak wlazłem to mi co chwilę blokował strony, od tych zajeebanych wirusów

Gość prawdziwy facet**
** antivira

Gość odstrasza
najpierw zaczyna sie od stronek erotycznych,mysli o tym,potem zaczyna sie chodzic do prostytutek czy innych takich,z kazdym boźdzcem hamulce coraz bardziej pekaja i taki facet potrezbuje coraz wiecej i wiecej,juz teraz musi codziennie ogladac,a za 5,10,20 lat?