Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość writenka

już brak mi sił...

Polecane posty

Gość writenka

Spotkania raz na tydzien, ta pospieszna wymiana zdań, patrzenie w oczy, dotyk dłoni... i serce które się kraja gdy wyjezdza... Znów samotne świeta... a ja tak bym poszła z nim do kościoła, spędziła wolną niedziele razem, nawet przed telewizorem.. byleby tylko z nim byc... Smsy, maile, gadu, telefony... mi juz nie wystarczaja... bo ileż to mozna? smutna ta Wielkanoc :(

Gość prowizorka
a jak dlugo juz tak jestescie razem i jak daleko on mieszka?

Gość pod znakiem zapytania
ja go mam praktycznie na kazde zawołanie i nie potrafie tego docnic;-(

Gość writenka
rok czasu :( a odległośc 200 km :( odległóśc to przekleństwo...

Gość podpisze sie....
identyczna sytuacja.. z tym ze spotkania w weekendy co 2 a ostatnio coraz czesciej co trzy tygodnie.. smutno mi.. i smuce sie coraz bardziej i coraz mniejsza wiare mam ze wytrzymam to wszytsko.. odleglosc, czas, przestrzen :(

Glowa do gory!!!! Ja zylam na odleglosc przez rok czasu i byla to odleglosc 1000 kilometrow. Wiem ze jest ciezko, ale nie mozna sie poddawac. Dzis jestesmy juz blisko siebie i jak milosc jest silna to przetrwa. pozdrawiam.

Gość snowfot
ja dopiero na poczatku drogi odległośc 315:(

Gość writenka
pod znakiem zapytania... bo ludzie nigdy nie potrafia docenic tego co maja blisko.. zawsze szukaja wrazen i Bóg wie czego.. wiem bo miałam kiedyś z kimś innym zupełnie tak jak Ty teraz.. a w tym momencie oddałabym częśc życia aby to zmienic... i łatwo powiedziec .. głowa do góry... :( chce mi sie wyć z rozpaczy :o

Oj sama przezylam zwiazek na odleglosc wiec moje "glowa do gory" nie bylo napisaneod tak sobie. Wiem co to znaczy tesknota i brak bliskiego kontaktu na codzien bo to przeszlam. Takze rozumiem trudnosci. Ale jednoczesnie nauczylam sie ze nie wolno sie zalamywac, bo to zwiazkowi raczej nie pomaga a tylko doluje. Takze trzeba sie wziasc w garsc. Nauka, praca, wyjscie ze znajomymi, jakis dodatkowy kurs. Wtedy i czas szybciej mija a ukochanemu ma sie wiecej do opowiedzenia:))) Ja pamietam ile razy mialam doly to rozmowa zawsze byla ponura i wpedzala w jeszcze wieksze dolki. A jesli mialam pozytywny dzien to sie i lepiej gadalo, smialo nawet, wszystko mialo wiekszy sens. Takze naprawde nie zalamujcie sie. jak ukochani was kochaja i wy ich tez to przetrwacie.

Gość do haguna
nigdy wiecej zwiazki na odleglosc...

Gość snowfot
-> do haguna az tak źle?????????

Gość writenka
wiem ze nie wolno sie załamywac.. ale jest tak cięzko czasami :|