Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samotny_aniołek

Gwiazdki, plaża, łaką?? kto lubi patrzeć w gwiazdy na plazy czy łące??

Polecane posty

a wartosciowosc ludzi mozna ocenic tylko w realu bo czesto bywa ze ten kto z pozoru wydaje sie takim byc wcale takim nie jest:)

przez neta da sie poznać człowieka, a przynajmniej jego wnętrze...

to fakt..., zależy na ile dana osoba przed tobą sie otworzy i w jak dużym stopniu Ci "zaufa"... chociaż nie wiem czy można nazwać to zaufaniem...

zawsze trzeba zachować dystans , nawet w świecie realnym nie można odrazu okazywać komuś całego siebie...

o kurcze widzialem wlasnie to Lubiatowo cos przepieknego te zachody slonca tam..ahh w kwietniu jade nad morze to tam zajrz...aniolek jaki to powiat, ? mielno, 3miasto.jaki rejon morza? cudowneee!!!!!

Witam wszystkich:) Wujku to jest powiat choczewo nie daleko łeby:) naparwde .sliczna ta okolica las, morze, plaża to co kocham najbardziej:) ps jeśli tam będziesz kiedyś jechał to zabierz mnie ze sobą bardzo tęsknie za tym miejscem praktycznie co roku tam jeżdżę ale w tym nie wiem czy będę:(

a ja tam wole Sianożęty i 15 km marsz do Kołobrzegu plażą aby zdążyć na zachód słońca... :)

zachody w Sianożętach też były czymś pięknym ... ale ten raz jak wyszliśmy z kumplem troche ponad 2h przed zachodem to dotarliśmy akurat na piękny zachód , który był dla nas nagrodą za ten czas marszu :)

i witam Aniołka, który jakoś gubi sie nam ostatnimi czasy ... ;)

co tu taka cisza? :( czyżby wszyscy poszli patrzyć w gwiazdki ?

czyżby maturka w tym roku ? ;) spokojnie, ja na poważnie zaczołem sie uczyć na miesiąc przed :P

Witam :D Na polski na maturę sie opracowania czyało ! :D Hurtowo... A widzę, że tu miłośnicy patrzenia w gwiazdki przesiadują? :)

no no no, któż to tu zawitał ;) No to masz jeszcze spooro czasu więc teraz nie ma co sie uczyć :P