Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leleth

jego przeszłość seksualna..

Polecane posty

Gość leleth

Poznalismy sie, gdy mialam 16 lat, on 21. Teraz mam 20, on 25, jestesmy razem 3 lata.. Jest moją pierwszą wielką miloscią, planujemy wspolna przyszlosc i wiem, ze on kocha mnie naprawdę. Jak nie trudno sie domyslic, on jest moim pierwszym mezczyzna. Jestem dosc konserwatywna jesli chodzi o seks, tzn. dla mnie seks musi isc w parze z miloscia itd [ale nie krytykuje innych, kazdy robi to co lubi ;] ] . On mial przede mna kobiete, z ktora sypial, wiedzialam o tym od poczatku. No a ja jak to baba mam z tym problem, przykro mi, ze startowalismy z nierownych pozycji, ze on dostal mnie w calej okazalosci, a ja mam go tak jakby z odzysku.. Z czego to wynika? Nie jestem pewna swojej wartosci? CZemu sie tym zadreczam i o tym mysle? Chcialabym zapomniec, jednak zanim bylismy razem, przyjaznilismy sie, zwierzalismy sie sobie i poznalam kilka szczegolow z ich pozycia.. nie daje mi to spokoju.. zapewnienia, ze to byl tylko seks, bo wtedy jeszcze nie znal uczucia milosci, byl innym czlowiekiem, ze nie jestem pierwsza, ale za to ostatnia nie pomagaja... nie zrezygnuje z tego zwiazku nigdy, nie jest to powod do rozwazan dla mnie, czy to wszystko ma sens, nie.. pytanie tylko, jak mam o tym wszystkim myslec? jak mam sobie radzic z jakas chora zazdroscia o przeszlosc i zalem, ze moj ukochany mezczyzna nie jest tylko moj tak do konca?..

Gość fdsa
to przespij sie z jakims facetem, tak zeby on sie nie dowiedzial i problem z glowy

Gość leleth
nie mam zamiaru, kocham go poza tym, ja nie mam problemu z tym, ze nie mam w tych sprawach doswiadczenia jestem dumna,ze oddalam sie komus, kogo pokochalam i z kim wiem, ze bede chcialabym zmienic to, czego zmienic nie mozna, jego przeszlosc, chcialabym tez by jego pierwsza.. dlaaczego to tak boli ..

popieram przedmówcę albo znajdz sobie innego faceta potem . masz wybrac takiego faceta aby ci odpowiadalpod każdym względem :) a po co zas miec jakieśzgrzyty z tego powodu bo każdego bez przeszłości seksualnej będzie bolała przeszłośc seksualna partnera doświadczonego

Gość fdsa
musisz sobie jakos poradzic z tą zazdrością o byla partnerke tego twojego. musisz jakos rozpracowac ten problem i uporac sie z nim. jak? zdystansuj sie do tego i zrozum, ze nigdy nikogo nie mozna miec dla siebie :) albo wyobraz sobie np. siebie i jego za iles tam lat, jak juz bedziecie starzy i schorowani, czy wowczas takie cos co cie teraz dreczy bedzie miec jakiekolwiek znaczenie??? Nie. no wiec radze sie zdystansowac do zycia, ktore jest bardzo krotkie i szkoda czasu na takie chore mysli.

Gość fdsa
ja oczywiscie zartowalam w tym wczesniejszym poscie :p

a co ma powiedziec chłopak co ma dziewczyne z bujną przeszłością seksualną a on był prawiczkiem ???

Gość fdsa
cream w twoim konkretnym przypadku to niestety ale tylko psychiatra i to od zaraz :(

Gość fdsa
bo widzialam gosciu co za niestworzone rzeczy wypisujesz na innym topiku :o zreszta nie gadaj ze mnie, ja ze swirami nie gadam

tamari ..ja też niech każdy szuka takiego partnera jakiego chce miec i poco te tematy :O

Gość fdsa
pisałeś że jesteś gejem

Gość fdsa
ja juz tez RZYGAM. wiecie mam w ogole dosc tej kafeterii, to chyba najbardziej idiotyczne forum na swiecie. i pelno tu swirow pokroju haguna, ktorzy od dobrych 4 lat pod innymi nickami pieprza wkolko to samo, do tego dochodzi jeszcze ten caly cream. porazka totalna. i te idotyczne topiki o dziewicach i prawiczkach, albo ze ktos tam mial wiecej parnerow seksualnych itp, MOZNA OSZALEC. ludzie czy wy nie macie wiekszych problemow????

Gość fdsa
już go usunięto

Gość Michal_22
To po co się z nim wiązałaś, jeżeli to Ci przeszkadza, trzeba było sobie znaleźć jakiegoś prawiczka. Moim zdaniem, dlatego Ci to przeszkadza, bo go nie kochasz. Jeżeli byś go kochała to nie miało by to dla Ciebie żadnego znaczenia, ile kobiet miał Twój facet wcześniej 1, 5 czy 10. Ważne że jest teraz z Tobą i Cię kocha i nie ma innej. Zadaj sobie podstawowe pytanie, kocham go czy nie? Jezeli tak bardzo Ci to przeszkadza to znajdź sobie innego faceta, a jeżeli nie, to kochaj tego i bądźcie szczęśliwi. Jeżeli oczywiście z jego strony, również jest miłość. Pozdrawiam Michał.

Gość fdsa
kurwa ja tez mam już dość. wczoraj troche gadalam z tym swirem hagunem i az mnie na wymioty wzielo. koles jest beznadziejny i zupelnie go nie rozumiem. a ten cream nic do niego nie doceira, mowic jak do slupa. nie wiem skad takie cwoki sie biorą. i jeszcze do autorki -> jak ci to tak bardzo przeszkadza to poszukaj sobie prawiczka, tez jakis pomysl.

Gość leleth
no wiec.. 1. kazdy przypadek jest inny, a widze, ze starzy wyjadacze kafeterii generalizuja i wrzucaja wszystko do jednego wora, niektorzy sa tu pierwszy raz.. 2. jak sienie podoba, nie pisac,nie czytac proste:) 3. forum jest po to, by dyskutowac, mam problem, chce zapytac, tyle, czy musze byc od razu krytykowana? 4. wracajac do tematu, kocham, wiem, ze przesadzam, wiem, ze ta zazdrosc jest niepotrzebna i o to wlasnie mi chodzi - jak sobie z tym poradzic,czy to moze lezy w tym, ze nie mam poczucua wlasnej wartosci za kolejne rzygi dziekuje..

Gość no mi też jest przykro
bo znalazłam cudownego faceta, ale ja mam 23 lata i jestem dziewicą a on ma 25 i miał już 4 kobiety przede mną... Nie powiem, jest mi z tego powodu przykro. Ale co robić.

Gość fdsa
tamari ja juz tez uzalzniona i nie wiem po co tu siedze. moglabym sobie ksiazke jakas poczytac a nie tutaj tkwic wsrod swirow, dziwakow i glupcow :o

mam dosłownie to samo ze swoją dziewczyną co Ty... miałem przed Nią jedną partnerkę... z tego co przeczytalem jak u Ciebie to wygląda to wnioskuję, że zachowuje się tak samo jak Ty.. wiem, że jest ciężko Wam myśleć o tym, że mieliśmy przed Wami kogoś... w moim przypadku byłem wtedy młody i głupi..i śmiem stwierdzić, że skosztowałem seksu..ale nie umiem wytłumaczyć dlaczego..najprawdopodobniej dlatego, że ubzdurałem sobie, że z moją pierwszą będę na zawsze itd. to, tamt, siamto, owamto, etc...chociaż gdybym wiedział, że taki Anioł na mnie kiedyś czekał będzie... to pewnie bym tego nie zrobił... powiedziałem jej o wszystkim co chciała wiedzieć o byłej... musi się do tego przyzywyczaić i pogodzić..niestety..

Gość fdsa
1 kobiete bym przebolala, ale 4 nigdy :o dziewczyno poszukaj sobie inego faceta. zaloze sie, ze bedziesz 5 i facet i tak cie zostawi :o

Gość Michal_22
Masz bardzo duże poczucie własnej wartości. Jestem facetem i miałem podobnie.

Gość fdsa
arke glupi jestes, ze w ogole jej mowiles. zero empatii z twojej strony. no ale to nie moja sprawa 🖐️

Gość no mi też jest przykro
Najgorsze jest to, że ten chłopak jest taki kochany, niewinny i słodki, głupio tak pisać o mężczyźnie, ale tak jest. I jak sobie pomyślę, że był z jakimiś innymi babami, które zresztą aż tyle dla niego nie znaczyły, bo niedługo razem byli, to mi dziwnie:O Wiem, ze to głupie. Nawet nie wiem, czy będziemy rezem. A i tak mnie to męczy...:(

Gość fdsa
moj byly mi sie przypomnial, tez taki slodki i niewinny, a co kiedys wyrabial z kobietami to lepiej nie pisac :o zaufalam mu a potem i tak mnie zostawil. ja juz nie ufam takim facetom :)