Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leleth

jego przeszłość seksualna..

Polecane posty

Gość a jak facet jest prawiczkiem
nie powiedzialem tego zadnej, bo nie chcialem sie zblaznic, watpie by jakas chciala przyjac moja milosc, mam zanizone poczucie wartosci i pewne kompleksy, nie wiem co jakas kobieta mogla by we mnie widziec, owszem okazywalem zainteresowanie w inny sposob, ale nie potrafilem tego zakochania wyznac

Gość tak jasne
Reine_Margot_ ... dokładnie bo napewno są jeszcze nawet 23 letnie fajne dziewice tylko nie imprezujące albo nieśmiałe ale są ija w nie wierze może jestem głupkiem ale wierze w takie osoby .a na dziwki bym nigdy nie poszedł

oczywiscie ze bym powiedzial prawde i przyznal sie, ze bylem w agencji

nie obawiam sie porownania itp. bo wiem, ze kochajaca, czula, wrazliwa, uczuciowa, dobra, porzadna, wartosciowa dziewczyna na pewno by byla wyrozumiala i dla niej nie seks bylby najwazniejszy. po prostu jak ona ma miec przeszlosc, to ja tez wole miec

no ja tez uwazam ze najlepiej mowic prawde ale robi sie to co sie czuje a jak jest sie zakochanym to wszystko wyglada inaczej

nie chodzilo, ze nie powiedzialem ze jestem prawiczkiem nie wyznalem zadnej ze bylem zakochany, bo myslalem, ze i tak pewnie nie mam szans

Gość leleth
a jak facet jest prawiczkiem ===> badz dumny, ze jestes prawiczkiem! badz dumny, ze czekasz z tym na swoją jedyną! niezaleznie od tego jakie ona okaze sie miec doswiadczenie.. tu nie ma powodow by bylo ci głupio.. oddajac kobiecie ktora pokochasz siebie calkowicie, bedziesz szczesliwy zobaczysz, a ona jeszcze bardziej, uwierz nie rozdrabniaj sie po agencjach tylko dlatego, ze wydaje ci sie, ze spotkasz nie-dziewice i wypadaloby bys ty tez mial juz to za soba..

nie wiem skad zakladasz ze napewno bedzie miec przeszlosc? poza tym ciekawilo mnie czy chcesz miec jakies doswiadczenie ? np z laska z agecnjii zanim spotkasz milosc ?

tak czy inaczej jesli moja kobieta zycia ma nie byc dziewica to ja tez wole miec przed nia jakas przeszlosc. dlaczego mam czekac dla kogos kto nie czeka na mnie

poza tym jak trafie na kobiete, ktora dziewica nie bedzie, a sam bede prawiczkiem to jej przeszlosc bedzie mnie bolec. jak nie bede prawiczkiem to juz mnie raczej nie bedzie bolec, bo bede bardziej wyrozumialy i bede lepiej ja rozumial i akcpetowal. poza tym ile mozna byc prawiczkiem :o

Gość tak jasne
nikt ci nie broni miec przeszłości tylko nie z dziwką :) poznaj jakąś pospotykaj się troche a nie zaraz na dziwki idziesz :O

Gość nie zmienisz tego
że nie jest już prawiczkiem ! Musisz zaakceptować go takim, jakim jest, lub ewentualnie się z nim rozstać.

nie chce wykorzystac normalnej dziewczyny na seks bez zobowiazan, bo ona potem wroci do "obiegu" i ktos bedzie mial zone co sie puszczala z jakims facetem dla zabawy, a jest cos takiego jak nie robi drugiemu co tobie niemile. nie chce narobic dodatkowego przebiegu jakiejs panience, ktora bedzie potem czyjas wielka miloscia

bo idac tym tropem rownie dobrze ja moge dostac panienke, ktora miala wielu partnerow i sypiala z facetami dla zabawy. a takiej bym nie chcial

przeczytajcie jeszcze raz historie mi znana 19:28 a jak facet jest prawiczkiem znam przypadek faceta co byl prawiczkiem i trafila mu sie super dziewczyna, sliczna, dobra, inteligetna, no prawie bajka. tyle, ze miala wczesniej jednego partnera z ktorym byla dlugo. i wszyscy mysleli, ze to bedzie zwiazek na zawsze, ze chlopak sie takiego skarbu i diamentu bedzie kurczowo trzymal, bo rzadko sie taka frafia. niestety majac piekna wartosciowa kobiete u swojego boku zrobil sie strasznie pewny siebie, na dodatek inne kobiety widzac go z tak atrakcyjna dziewczyna zaczely na niego pozadliwie patrzyc, uznajac, ze facet, ktory jest z taka kobieta musi byc naprawde niezlym kaskiem. zaczely go podrywac. i niestety chlopak zerwal z ta swoja pierwsza i rozpaczal zywot macho i postawil na podboje, bo przez zwiazek z bardzo atrakcyjna i wartosciowa kobiete wzrosl jego prestiz, pozycja spoleczna, atrakcyjnosc i pewnosc siebie. z niesmialego prawiczka stal sie po prostu pewnym siebie macho i psem na baby

leleth -sluchaj kochacie sie jestescie razem to jest najwazniejsze a jak bedziesz myslec o jego przeszlosc czy to zmieni cos w Waszycch uczuciach? poza tym najlepiej nie wymyslac problemow tylko cieszyc sie jak jest-no ja tak radzilam mojemu facetowi mimo ze go bardzo kocham a on mnie nie ma prawa mnie osadzac bo to z nim klade sie spac codziennie a nie z moja przeszloscia-zycze szczescia -leleth :)

Reine_Margot_ - a czy na poczatku twoja przeszlosc tez bolala twojego narzeczonego? twoim zdaniem warto poczekac na ta jedyna (bo nie ukrywam, ze moze mam w sobie taki ukryty idealizm, moze i bym chcial spac w zyciu tylko z jedna kobieta), nawet jesli ja dla niej pierwszym nie bede?

kochalem pewne dziewczyny platonicznie, staralem sie dbac o niej, byc milym, pokazywac, ze mi zalezy, ale nie wyznalem milosci

Gość takaa sobie jaaa
do leleth Kochana mam ten sam problem.. z tym ze moj facet nie mial jednej kobiety przede mna ale kilka lub kilkadziesiat.. swego czasu lubil sobie pobrykac a teraz ja na tym cierpie.. ja swoje dziewictwo stracilam z nim a on mial tych lasek przede mna tyle ze jak o tym pomysle to od razu sie wkur*** . On mowi ze nie moge byc zazdrosna o przeslosc.. ale sama wiesz jak jest.. Na pewnoby bylo inazej gdybysmy my rowniez kogos wczesniej mialy. W kazdym razie ktos tu fajna mysl wczesniej napisal.. CHyba musimy sie przestac tym przejmowac i pomyslec o tym ze teraz to my jestesmy najwazniejsze w ich zyciu..

szczerze mowiac podziwam was dziewczyny, ze mimo wszystko potraficie byc z osobami ktore maja taka przeszlosc. ja moze i bym przebolal gdyby to byl jeden czy dwoch partnerow, takich w zwiazku z milosci, ale gdyby wiecej to watpie czym odwazyl sie byc z taka dziewczyna, zwlaszcza jesli to by byly przygody, czy jakies relacje tylko dla seksu, nie mowiac nawet o zdradzie, czy seksie dla korzysci materialnych czy finansowych

mimo wszystko mi jako prawiczkowi na pewno by bylo ciezko byc szczesliwym przy dziewczynie co miala dosc bujna przeszlosc seksualna

poza tym zawsze mi sie wydawalo, ze dziewczyna, ktora juz uprawiala seks, a zwlaszcze jesli ta przeszlosc ma nie taka mala, to dla mnie oddzielny swiat, wiecej nas dzieli niz laczy, ciezko o porozumienie, zrozumienie, jakas wiez, ktora by nas laczyla. to bardzo duza bariera i roznica, nie wiem czy w ogole bym pasowal do takiej dziewczyny

Gość leleth
wiec szukaj sobie porzadnej, dziewicy, i nie rozdrabniaj sie po burdelach! i nie zakladaj ze takiej nie znajdziesz

ale nie szukam koniecznie dziewicy, szukam po prostu milosci. a na dziewice ciezko trafic, zreszta nie jest to jakis moj cel

wiec jesli trafie na dziewczyne, co dziewica nie bedzie to agencja czy przygoda mi nie zaszkodzi. moze nawet bede bardziej pewny siebie i bardziej wyrozumialy dla mojej dziewczyny jesli chodzi o przeszlosc seksualna, bardziej bede ja szanowal

Gość leleth
zupelnie cie nie rozumiem, ja jestem dumna,ze oddalam facetowi ktorego kocham dziewictwo, mimo, ze on juz nie byl prawiczkiem, jedyne co, to wspomnienia mnie mecza,dlatego zalozylam topik,ale to nie jest jakis wyznacznik,ze wolalabym tez juz przed nim, to nie o to chodzi.. jak juz znajdziesz prawdziwa milosc to bedziesz jeszcze zalowal,ze nie poczekales z tym na nia.

przez bycie prawiczkiem dluzej tylko dorobie sie jeszcze kompleksow :O poza tym zobacz ilu partnerów mają dziewczyny w moim wieku (21 lat). dla kogo ja mam czekać? dla dziewczyny co spała z kilkoma chłopakami i chodziła z nimi szybko do łóżka i nawet ich nie kochała? :O