Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25latttkkaa

dziś sięgnełam dna......

Polecane posty

Gość 25latttkkaa

Od 4 lat jestem w zwiazku z pewnym facetm.Mieszkamy razem niedługo slub zalezalo mi by szybko uciec z domu bo milam nieciekawa sytuacje rodzinna.On był bogaty kochajacy dobrze usytuowany opiekunczy...poprostu marzenie kazdej kobiety szef wielkiej firmy przystojny czego chciec wiecej... I tak juz cztery lata jestesmy razem on mnie utrzymuje placi mi za szkołe..ale nic nie jest za darmo...kocha mnie oczywiscie ja jego..tylko ze ja nie mam nic do gadania..wscieka sie gdy niejest posprzatane,musze sie mu tlumaczyc zkazdego mojego ruchu.Dzis powiedzialam ze od poniedzialku ide doprcy bomusze zdobyc jakies doswiadczenie to sie wsciekł.Krzyczałam to mnie dwa razy udezył za to ze "podnosze glos"potem znow przytulał robil oklady i mówił że kocha tylko go zdenerwowałam bo chce mnie miec w domu apraca to stres i nie dam sobie rady a on mnie kocha i dlatego si eo mnie martwi w zasadzie to sie sobie dziwie ze niw yszłam wtedy uderzył mniejuz nie pierwszy raz a ja sie potym wszystkim jeszcze do niego przytulałam.Czasami mysle ze jestem chora i nienormalna.Boje się go ale tak go kocham ze niewyobrazam sobie zycia bez niego.jednoczesnie zdaje sobie sprawe ze to chyba jest patologia i siegnelmam dna

Gość tylko psycholog
albo pschiatra.Moze masz masochistyczną osobowość

Gość 25latttkkaa
nieraz dziwicie sie czemu kobieta nie moze odeiść.nikt kto przez to nie przeszedł tegoo nie rozumie.Są momenty gdy to jest najkochanszy człowiek na świecie..a są takei że zmienia się wpotwora..i właśnie ta pierwsza jego połowe kocham,i to onamnei trzyma i nie pozwala odeiść.Prosiłam zeby poszedł na jakas terapie zeby probował sie zmienic ale on uwaza ze nie ma zadnego problemu ze jest tylko "troche wybuchowy"bo to jajestemnieraz nieznośna

Gość poprostu
ratuj się i odejdż od niego bo wątpię że on się zmieni ,jesteś młoda ułożysz sobie zycie.Trzymaj się

Gość facccetttttt
no ale czego oczekujesz.?Jak go kochasz,to z nim badz wezcie slub i zyicie sobie długo i szczęsliwie......

Gość tak to jest jak się leci na
kasę..........................!

tez kiedys myslalam,dlaczego kobiety, ktore sa z nieodpowiednimi facetami, nie potrafia odejsc...a sama na takiego trafilam. Juz jest po wszystkim. Bedzie potrzebowala duzo sily, ale teraz jest najlepszy czas,zeby o siebie zwalczyc

Gość ja nie rozumiem i nie zrozumie
ja odrazu automatycznie przestalabym cokolwiek czuc do czlowieka ktory mnie bije! nie potrafiłabym kochac kogoś kto mnie oklada!NIE KUMAM STaram sie ale nie jestem stanie tego pojąć

Powiem więcej. Taki człowiek uzależnia. Mi kiedys taki znęcacz wmawiał, ze jestem tak beznadziejna, ze kazdy kto mnie spotka, ma pecha, i ze nikt normalny nigdy mnie nie zechce, tylko on. A najlepsze co moge zrobic dla swiata, to sie powiesic. A ja glupia, oczywiscie wierzylam.

Gość myśle że
istotę problemu znajdziemy w tych kilku słowach: "poprostu marzenie kazdej kobiety szef wielkiej firmy przystojny czego chciec wiecej...\" takiemu wiele się wybacza :D bo przecież wiadomo że jeżeli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze.

Gość 25latttkkaa
absolutnie nie chodzi o pieniądzę.To prawda napoczatku mi o imponowało ale chodziło raczej o to że w moich oczach wyał mi się taki zaradny przez to bardziej męski i to mi imponowało. ALe teraz kocham go, inawet jesli by zbankrutował byłby dla mnie tym samym kochanym łukaszem

Gość hehhhhhh
jasne to taka całkowicie bezinteresowna milość:) Prosze cię....

Gość bylam wtakim zwiazku
dwa lata temu wzielam rozwod.UCIEKAJ POKI MOZESZ TERAZ JESZCZE MASZ SZANSE A POTEM JAK PRZYJDĄ DZIECI BEDZIE CI ZNACZIE TRUDNIEJ

Gość OJJJJJJEJJJJJJJJ
:O :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O powodzenia..kochaj kata dalej ciekawe czy ak cie pobije tak że nie bedziesz mogła chodzić też potem padniesz muw ramiona:O:O:O:O?

Gość abu dhabi combat club
kolejna dziwka ktora myslala ze sie dupą utrzyma ... przylozyl Ci ? i bardzo niech jeszcze poprawi to moze zmadrzejesz bo widocznie za malo Cie jebnal ...

Gość myslkobieto
jestes z nim bo go kochasz? czy tylko dlatego ze chcialas uciec z domu... "ALe teraz kocham go, inawet jesli by zbankrutował byłby dla mnie tym samym kochanym łukaszem" watpie ;)

Gość no wlasnieeeeeeeee
chcialas ucic z domu jak sama piszesz i zabujalas sie w pierwszym lepszym facecie ktory stanalna wojej drode

Gość ajtammmmm
to zwkla znajomosc oparta na sponsoringu.SPonsoring nic innego!

Gość 25latttkkaa
tego sie spodziewałam.Napisałam e jest bogaty to wciagnelicie wszyscy hurem jeden wniosek :jest z nim dla kasy"Czlowieku gdybymja z nim tylko dla kasy była to wszystko było by owiele prostrze!!Kupił mi samochód piec lat juz oplaca szkołe.Wziełabymz nim slub tak jak planujemy pomeczyła sie troche urodziła mu dzieciaka a potem odeszła doprowadzajac do podzialu majatku i skarzac go o alimenty.Ale niestety...ja go kocham i nie mysle tak rozsadnie teraz. Pozatym jak sam widzisz,jezeli czyales uwaznie ja chcialam isc do pracy chciałam miec swojej pieniadze czuc sie troche niezalezn,bo niebardzo pasuje mi sytuacja gdzie jestem czyjas utrzymanką.Mysalam że jak poide do pracy,on zmieni swoj stosunek domnie ze wkoncu tez cos robie ze bedzie mnei traktował powazniej i bedzie liczl si z moim zdaniem,ze uwierze w siebie i wkoncu poczje smak SWOICH WLASNYCH pieniedzy ale to onminie pozwolił

Gość nie siedz na kaffe
tylko idz szorować podłogi!! Bo jak twój ukochany przyidzie zroboty to ci tak przloz że się nie podniesiesz za ten burdel :O

Gość on ci nie pozwolił
iść do pracy a kim on jest żeby ci pozwalać albo nie???? może ty się nie czujesz jak utrzymanka ale on cię tak traktuje - powiedzial ci jasno, masz siedzieć w domu i morda w kubeł! sprzątasz mieszkanie, dajesz dupy kiedy potrzebuje, a do roboty żadnej nie poójdziesz, bo jesteś jego sprzętem domowym i żadna niezależność ci niepotrzebna. Nie mówiąc już o tym że w pracy nie miałby na tobą kontroli, a nie pozwoli żeby jakiś inny facet mu cię ukradł. jesteś jego WŁASNOŚCIĄ i on o tobie decyduje przeczytaj to sobie z 5 razy i może dojdziesz do właściwych wniosków

Gość eh .........................
Kurczę to smutne, ale tak to jest .... To nie przypadek, że jest jak jest .... Sama mówisz, że nieciekawa sytuacja w domu ... No i to jest odpowiedz ..... :( Zawsze podświadomie wybiera się kogoś takiego, który kojarzy nam się z atmosferą domową .... Psycholog może pomóc ... Dodam, że wiele kobiet z jednego takiego związku wchodzi do kolejnego znowu .... :(

Gość doktor Ziwago
nie HUREM, tylko CHÓREM, do kurwy nędzy! Naucz się ortografii, bo tego czytać się nie da. A co do twojej sytuacji, sama dałaś się wciągnąć w takie uzależnienie. Wybacz, ale twój przypadek śmierdzi z deka sponsoringiem. On Ci szkołę i utrzymanie, ty mu posłuszeństwo i uległość. Wydaje mi się, że tylko ty usiłujesz bezsensownie zupełnie nadać temu wymiar wzajemnej miłości i udanego związku. Dziewczyno, uciekaj, póki nie jest za późno, bo to naprawdę nic dobrego nie wróży.

Gość 25latttkkaa
On ciągle naciska że chce zebym urodziła jego dziecko. Przeciągam to w czasie jak tylko mogę, mówie że chce bo by się wściekł, ale cały czas się zabepieczam.Też chciałabymmieć już dziecko ale jakoś podświadomie się boję i robie wszystko b do tego nie doszło.On nie rozumie moich motywacji że to nie chodzi z ta pracą o pieniadze(twierdzi że daje mi wszystkoa mi jeszcze mało)ale o to był miala inne zycie inne srodowisko bym wyszła troche do ludzi poczula sie jeszcze komuś potrzebna.A tak całym moim światem jest on i jego kot

Gość ona6
Kochana a co zrobisz za kilka lat?znam taki przypadek,moja kumpela tez wpakowała się w taki związek,dziś nadal jest na jego utrzymaniu,ale nie ma nawet swoich pieniedzy,pracy.facet nawet podpaski jej kupuje.za kilka lat obudzisz.nie bedziesz miała nic...Nie wspomnę o stażu pracy.będziesz zaczynała od zera.Znając życie odejdziesz z niczym a na Twoje słonko miejsce pojawi sie inna laleczka zakochana w przystojnym tyranie.Pomyśl -jesteś młoda,skończ szkołe i szukaj etatu,tak dla siebie,nawet za głupie 1000zł.A jeśli przystojniak chce mieć czysto w domku,niech wynajmie pania 2razy w tygodniu na ogarniecie królestwa.Kupiłabym mu jeszcze worek treningowy jak ma tyle krzepy w sobie.Aż mi cie żal bo marnujesz swoje życie.:(przykre to ale prawdziwe:(

Gość ona6
Proste rozwiazanie,odejdz ,zostaw jego wóz,kase i piekną buzie.Aż się we mnie gotuje jak to czytam.bo nad czym tu myśleć????za kilka lat stwierdzisz że przegrałaś życie dzieki takiemu sadyście jak on.dziecko???mowy nie ma,!!!!

Gość uga buga
uciekaj póki możesz!!!!!!!!!!! potem będzie jeszcze gorzej, przecież chyba już nie raz słyszałaś jak sie kończa takie związki, ucz sie na czyichś błędach!!!!!!!!! nawet już sama podświadomie wiesz że nie powinnaś rodzić dziecka, czyli podświadomie wiesz że nie powinnaś z nim być. Teraz zrób to świadomie!!! Uśmierć go w swoich myślach, pomyśl że ni e żyje i odejdź, bo później będzie za późno, uzależnisz sie od niego i skończysz jak niejedna w takiej sytuacji. Bądź silna i mądra - miłość miłością, życie i zdrowie ważniejsze.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyy8
"wtedy uderzył mniejuz nie pierwszy raz a ja sie potym wszystkim jeszcze do niego przytulałam." :O :O

Gość eh .........................
Z tym dzieckiem, że się boisz, to też norma .... Miałaś nieszczęśliwe dzieciństwo.... Boisz się, że spotka to Twoje dziecko .... jejku jak ludzie nazywani rodzicami, mogą zrujnować życie ... :( Bo to są tylko i wyłącznie konsekwencje dzieciństwa .... Ludzie, którzy piszą tu te różne złe opinie, nie wiedzą o czym mówią.... Nie wiedzą jak to działa .... :(

Gość HHHHHHHHHH
"On był 1)bogaty kochajacy dobrze usytuowany opiekunczy.." :D NAJWAZNIEJSZE ZAWSZE NA POCZATKU