sama juz nie wiem 0 Napisano Wrzesień 1, 2008 podsumowanie dnia: sniadanie - activia, banan; lunch - 2 kromki razowego chleba, puszka sledzi w sosie pomidorowym; obiad - talerz zupy soczewicowej, miseczka salatki warzywnej z oliwa, kilka malych kawalkow kurczka duszonego ze szpinakiem; przekaski - banan, sloiczek owocow (dla dzieci), 4 landrynki; Tressele, tylko bez nerwow, szkodza urodzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kumcia 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 witam po dość długiej przerwie, bo nie było mnie 1,5 tygodnia :) widzę że odchudzanie od nowego miesiąca ruszyło pełną parą. Jeśli chodzi o mnie to obiecywałam sobie że podczas urlopu wezmę się za siebie, ale niestety nie wypaliło, bo miałam dużo innego rodzaju rozrywki np bieganie po księgarniach, sklepach, trochę pielenia w ogródku, porządki w domu, pranie i tak w koło, dziś pierwszy dzień w pracy, a tu moje biurko zawalone papierami, szkoda gadać. Jeśli można to ja zaczynam od dziś, bo podobnie jak krupcia mam dużo do zwalenia ważę 90 kg!!!!!!!! co do umieszczania zdjęć na n-k przez mms, to ja to robiłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewa8 Napisano Wrzesień 2, 2008 heloo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 a u mnie dietki dzień 2 waże 72,6 zobaczymy ile uda mi ise zbić jeżdze na rowerku po mieście po godzinie dziennie na razie wystarczy, no i oczywiście mniej jem!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krupcia 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 Witam:) kumcia no to bierzemy sie ostro za siebie:) Aneczka 2405:) Z tego wynika ze musisz chudnąc 2 kg tygodniowo zeby zrealizowac swoj plan ,a to jest mozliwe, bo tyle przecietnie dziewczyny chudly na wczasach odchudzajacych ,ale ogrom wysilku trzeba wlozyc . Stosowaly diete 1200kcal , 1 h aerobow na ladzie i 1 h w wodzie i wycieczki 2-3 h dziennie po gorach. Im wiecej ktos wazyl tym wiecej chudl .Moja kolezanka przez 2 tyg schudla w taki sposob 6 kg, ale ona stosowalo ledwo 1000kcal dziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krupcia 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 Postanowiłam liczyc dokładnie kcal:) Moje śniadanie: 2 szt wasy - 50 kcal serek almette 1/4 - 90 kcal pomidor - 17 kcal Razem : -------------- 157 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krupcia 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 Dodałam jeszcze do pierwszego śniadania szklanke sobu marchwiowego bez konserwantow - 100kcal ( 100ml=40kcal) Razem moje śniadanko ma 157 + 100= 257 kcal Plan diety 1000 kcal: I śniadanie - 250 kcal II śniadanie - 100 kcal Obiad - 350 kcal Podwieczorek - 100kcal Kolacja - 200kcal -------------- 1000 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treselle81 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 Witam. Kumcia-> pociesz się tym ,że ja juz dawno po urlopie a tez jestem zawalona papierami jak zawsze na poczatku miesiaca i tak będzie do piatku !!! :( Co do mms-ów na n-k wstrzymam sie i poczekam na nowy telefon ( mam nadzieję, ze w tym miesiącu mi zaproponuja) i przez kabal usb wstawię moje foty z pracy na n-k :))) Dzisiaj sobie zamawiam ksiazkę z tabelami kalorii he he bede liczyc dokładnie. Moje sniadako: - zjadłam musli i pare sliwek suszonych i 1 ziołowy cukierek z nadzieniem z dzikeij róży\" Verbena\" - mam jeszcze kanapeczke z chleba zytniego tego co zawsze :) Tylko, ze mało piję a nawet bardzo mało:( dzisiaj znowu nie wstałam na 6-ta do pracy :(( czuje sie wykończona wiec wziełam sobie dziś musujace witaminki :)) calcium z witamina c - może postawi mnie na nogi. A od dzis ciag dalszy remotu, tym razem salon i kuchnia !!! ale bedzie sprzatania !!! a co do dyrka to juz sie nie denerwuje - nie ma sensu z jego powodu szarpać sobie nerwów !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kumcia 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 ja dziś zjadłam: 1 śniadanie jogurt naturalny z musli 2 śniadanie mała byłka i danio z warzywami (może być) na obiad pomidorowa podwieczorek gruszka i chyba koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krupcia 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 :) Nie skusiłam się po niedozwolone jedzonko i udało sie ze nie zjadłam więcej niz powinnam :):):) Bardzo mnie mobilizuje to ze wszystko przeliczam i tu zapisuje:) II śniadanko 1 szt wasy - 25 kcal 1 plaster szynki konserwowej(2g) - 54 kcal 4 plastry pomidora pare wiorek cebuli i liśc salatki - 15 kcal Razem:------------------ = 94 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krupcia 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 Obiad: 7 pierogów z kapusta - 630 kcal Niestety po zjedzeniu policzylam wszystkie pierogi bylo 23 szt ważyły 1 kg więc wyszło ze jeden wazy 43,5 g a potem przeliczyłam to na kcal 100g -207 kcal a wyszlo ze zjadłam 7szt x 43,5 g=304 g Wynika z tego ze dziś już zjadłam 981 kcal Ostatecznie moge jeszcze zjesc 219 kcal wtedy wyjdzie dieta 1200kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treselle81 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 witam moje sniadanko dzis to: 1 kanapka zytniego chleba 1 kefir 8 śliwek suszonych :)))) koniec obiad: ryz z warzywami Powoli odkopuję sie z tych papierzysk :))))) zrobiłam wczoraj zestawienie produkcji w toku, dziś zrobiłam wydajność - musiałam sprawdzić wszystkie zlecenia drukowane w msierpniu a jeszcze mi została inwentaryzacja materiałów - no do piatku to się chyba wyrobie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krupcia 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 Witam:) Wczoraj juz nic wiecej nie zjadlam :):) Sniadanko 1 i1/2 kromki chleba (128kcal ) = 192kcal plaster szynki konserwowej(2g)= 54kcal 1/2 pomidora = 8kcal wiórko margaryny roślinnej = 22kcal Razem ------------ 276kcal Wczoraj nie byłam na ćwiczonkach,ale mialam nieco ruchu bo zmieniamy meble i wszystko ze starych mebli z jednego pokoju musialam powyciagac popakowac zajelo mi to z 3 h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sama juz nie wiem 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 hej ho, mam maly zamet ze szkola, wiec nie za bardzo zagladam, ale juz pisze co zjadlam wczoraj: wtorek - 2 szklanki soku - 1/4 pizzy dr oetker mozarella - talerz zupy jarzynowej - miseczka salatki warzywnej - duza lyzka duszonego kurczaka - 2 kromki razowca w ogole jak wam idzie powrot do zycia codziennego, bo jak wczesniej pisalam ja marze juz o nastepnych wakacjach :P, tzn. nie jest tak zle, ale bardzo brakuje mi slonca :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aneczka2405 Napisano Wrzesień 3, 2008 Witam!!! Moje dzisiejsze menu śniadanie: jogurt z musli + nektarynka obiad: pomidory z kefirem + dwie parówki drobiowe + 3 kromki chleb Wasa no i to wszystko, ale niestety zjadlam jeszcze bo nie moglam opszec sie pokusie jednego eklereka i malą buleczke z marolada z rózy... :-/ I mam cholerne wyzuty sumienia. Postanowilam ze bede wazyla sie w poniedzialki. Dlatego nie moge sie go doczekać, a jednocześnie boje się. Oczywiście ćwiczonka 6 weidera byly. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treselle81 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 Hejka. A ja dziewczyny po całym dniu padam na ... oczywiście jak co dzien zaspałam i leciałam do pracy na 7 a nie na 6 :((( po pracy galopem po synka, potem do domu, ekspresowe gotowanie obiadu,zjedlismy i spacer do sklepu po zkupy potrzebne do remontu, do domu dotarłam o 20-ej i teraz siedze i stękam bo nóg nie czuję !!! Ja tez chce znowu słoneczko i urlop !!!! Śniadanko tak jak pisałam poprzednio + 1/2 teatralnego. obiad - miał byc ryz i warzywa ale nie wyszło :(( były ziemniaki + kurczak w sosie i kalafior i smażona cukinia. kolacji - brak :)))) ide zaraz spac bo rano trzeba wstac :(((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aneczka2405 Napisano Wrzesień 4, 2008 Siemka!!! Wrocilam niedawno od fryzjerki :-) Super wyglądam. Czuje ze waga spada a brzusio calkiem plaski sie zrobił Dziś zajdalam na sniadanie jogurt+bułeczka mała no i dopiero teraz zajdlam jogurt z musli bo nie chcialam sie opychać na noc. Fryzjerka byla zachwycona moja figura :-) A to motywuje do dalszych działań :-) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sama juz nie wiem 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 Treselle, ty to masz bieganine, podziwiam cie i jeszcze to ranne wstawanie!!! ja tez jestem zabiegana stag brak czasu na kafe :(, ale diete trzymam, wieczorem napisze co zjadlam co do sportu, niestety nie mialam czasu w tym tygodniu, ale dzis wieczorem ide na 3 godzinny spacer :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sama juz nie wiem 0 Napisano Wrzesień 6, 2008 a wiec wczoraj: - bulka z serem - zupa jarzynowa - surowka - miseczka paelli - kilka duzych krewetek - kilka kawalkow duszonej watrobki kurzej - sporo soku wieloowocowego - ruch: 3 godzinny spacer :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Wrzesień 6, 2008 sama juz nie wiem to gdzie ty na te spacery chodzisz?? spoko 3 godzinki to długo ja na rowerku jeżdze!!! :) :-):) :) :-):) :-):):) :-):) :) :-):) :-):) :-):):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :-):) :) :-):) :-):) :-):):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :-):) :) :-):) :-):) :-):):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :-):) :-):) :-):):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :) :-):) :-):) :-):):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :-):) :) :-):) :-):) :-):):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :-):) :) :-):) :-):) :-):):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :-):) :-):) :-):):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :-):) :-):) :-):) :-) :-):):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :-):) :) :-):) :-):) :-):):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :-):) :) :-):) :-):) :-):):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :-):) :-):) :-):):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-) :-):) :-):) :-):) :-) to dobrej nocki nudzi mie sie a was nie ma dodaje troszke kolorku na nasz stronke papap \ testuje ile tu sie może zmieścic oj dużo chyba [spio [spio [spio [spio [spio [spio [spio [spio [spio [spio [spio [spio [spio [spio [spio [spio [spio [spio [spio [spio [spio [spio [spio [spio [spio [spio [spio [spio [spio [spio [spio [spio [spio [spio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Wrzesień 6, 2008 o faktycznie dużo się zmieściło takie długie wypowiedzi można pisac tylko kto by czytał tak dlugo!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treselle81 0 Napisano Wrzesień 6, 2008 ja przeczytałam hi hi dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Wrzesień 7, 2008 TRESELLE NO POPATRZ A MYŚLALAM ZE SPICIE JUZ WSZYSTKIE CZEMU TU TAKIE PUSTKI????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treselle81 0 Napisano Wrzesień 7, 2008 Ja sie mogę wytłumaczyć :P mam remont i nie siedze przy kompie za często a i dietą się pochwalic nie mogę bo muszę dorze karmić moich robotników :) by mieli siłę szybko skończyć remont - więc gotuję niestety nie dietetycznie. :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Wrzesień 7, 2008 Treselle81 A CO ROBICIE w domku??? remont ale czego?? jeśli można wiedzieć ja jem gotowane rzeczy zobaczymy czy mi sie uda coś schudnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treselle81 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 Hejka A wiec tak w skrócie. Sobota: śniadanie – bułeczka Obiad: pierś kurczaka w sosie śmietanowym z pieczarkami Kolacja: brak Niedziela: śniadanie – brak Obiad: pieczona karkówka w sosiku + frytki + kalafior w sosie ( olej,cebulka, kropla octu) Kolacja; - musiałam dokończyć kalafior bo nie miał kto zjeść !!! Dziś: Śniadanie : - kefir ( kurczę wylał mi się w torebce !!! na szczęście nie dużo) - bułeczka z salami -2 jabłka Obiad; Karkówka ta co wczoraj + ??? – nie mam pojecia Tak jakos mi nie wyszło przez weekend z dieta :(((((((( A więc tak: podczas urlopu na poczatku lipca robiliśmy remont dziecięcego pokoju - malowanie + nowe meble :) Teraz mój marudny zabrał się za gościnny - gładzie gdzie nie gdzie, wyrównanie sufitu + malowanie - a po tem wielkie kurcze sprzatanie Od wtorku planuje malować kuchnię - na szczęscie wybiłam mu z glowy generalny remont kuchni - on chciał gładzie robić, sru tu tu tu ... , szafki sciagac i takie tam ale po co skoro wystarczy odmalować bo przeciez ściany sa głatkie! No i druga sprawa to to , że juz teraz jest scisk a gdzie powystawiać to wszystko z szafek !! Będę miała od cholery sprzatania bo przeciez nie przykryli parkietu ( taka drobna mozaika) folią by pył nie powchodził między klepki bo po co ja przeciez wyszoruje !!!!! A za rok powtórka z rozrywki - czeka nas generalny remont łazienki i przedpokoju !! juz sie wnerwiam jak pomysle :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krupcia 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 Witam:) OO widze ze remoncik... To ja miałam podobnie bo robilismy remoncik pokoju ,wiem co to znaczy oproznic wszystkie szafki i znalezc na to miejsce :( Ja popakowalam wiekszosc rzeczy do torb co uzywamy na wyjazdy a co sie nie zmiescilo to dalam do pudelek kartonowych odrazu segregujac i wyrzucajac to co jest zbedne bo np przez 2 lata nie uzywane wiec swierdzilam ze nie ma co robic sobie przechowalni. Nie pisalam pare dni z tego powodu bo czasu mi brakowalo. Dziś poniedzialek moj ulubiony dzien tygodnia:) Teraz bede czesciej zagladac :) Znalazłam ciekawy topik jak dziewczyna schudla ponad 30 kg w 7 miesiecy i daje swoje zdjecie z przed i po zobaczcie :)http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3822990&start=30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treselle81 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 Dziewczyny ja zaraz zasnę !!!!!! Oczy mi sie zamykają na żywca !!!! Pije już 2 kawę :(( jak ja taka bede do końca dnia to ja nic w domu nie zrobię :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treselle81 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 Witam. a tu pusto :( gdzie sie wszystkie podziałyście?? wczorajszy obiadzik to: karkówka duszona w sosiku + jajeczko + cukinia + ziemniaczki kolacji : brak Dzisiaj na sniadanko mam: -bułeczke z serem -2 jabłka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach