Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mało włosów

który lepszy szampon na wypadanie włosów początek łysienia

Polecane posty

Gość mało włosów

to dla mojej mamy - łysieje nieco na przodzie :-( Nie wiem któy szampon wybrać - loreal DENSITY ADVANCED czy Vichy DERCOS? Proszę poradźcie :-)

Gość jak dla mnie dermena

Gość żaden szampon nie pomoże
:P

Gość garnier neril

Szampon ziołowy fitomed Wcieranie soku z pokrzywy (na wiosne można robić świeży), na jesieni sok z czarnej rzodkwi ) - jeśli nie masz możliwości uzywania tego to w sklepach zielarskich znajdziesz nalewki ziołowe wzmacniające włosy do wcierania po lub przed myciem Odżywka Wax po 3 m-cach takiej kuracji powinno być lepiej Do tego uzupełnienie minerałów od wewnątrz - czyli suplementacja - - sok z pokrzywy, - pastylko na włosy i paznokcie, - kompot z cebuli lub po prostu codziennie używać cebuli do gotowania Badania - by sprawdzić co jest przyczyną. Oczywiście możesz kupić któryś z drogich szamponów i modlić się by pomogły. Niektórzy wierzą w skuteczność modlitwy.

Gość Siuup
Żaden szampon nie będzie skuteczny dopóki nie będzie wiedziała jaka jest przyczyna wypadania włosów. Musi zrobić badania i na podstawie tego można cos myśleć :) https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI