Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lipcowy_dylemat

Ślub - bez wesela !!!

Polecane posty

Gość ona smutna
Ja też tak uważam ;) Gorzej tylko że moja mama zaczyna mówić że przecież nie ma powodu dla którego tak stoję okoniem, że mogę się przemęczyć te 12 godzin, przykleić uśmiech numer 17 i poudawać. A ja właśnie nie mogę i nie zamierzam :) Gdyby to wesele jeszcze było w miarę niewielkie, 60-70 osób... Ode mnie z rodziny byłoby niecałe 30, ale Jego mamusia naliczyła 80. Oczywiście każdy kuzyn/kuzynka w wieku lat 16-17 musi mieć osobę towarzyszącą. Buahahaha. W innym przypadku się poobrażają, ale czegóż się spodziewać po osobach wyrwanych z głębokiej wsi (nie ubliżając wsi samej w sobie) bez żadnej klasy, kultury, taktu, wykształcenia. W sumie nie wiem po co to piszę :( chyba potrzebuję się wygadać. Zazdroszczę osobom takim jak Wy że potraficie się postawić, nie patrzeć na innych, i zrobić fajną szczerą imprezę bez czekania na nią półtorej roku. Albo więcej.

no my wlasnie nie czekamy 1,5 roku bo slub mamy 25 kwietnia a zdecydowalismy sie miesiac temu :D ps. my tez mieszkamy na wsi :D tyle ze pod samym miastem :) a niech sie obrazaja:) niezapominajcie ze to jest wasz dzien :):)

ona smutna ja Ciebie popieram. Tez nie lubię wesel. Nie lubię to delikatnie powiedziane ;-). Dlatego zdecydowaliśmy się na małe przyjęcie- ok. 50 osób. I się cieszymy :-). Choć rodzinka marudzi ;-).

Moja siostrzeniczka ostatnio wyszla za maz, bez zbednego brimborium. Po prostu podpisali papierem w USC i do domu poszli. Po prostu, nie chcieli wywalac pieniedzy, wola je zaoszczedzic na dziecko, które niedlugo sie urodzi. Mysle, ze dobrze zdecydowali.

Pól rodziny oczywiscie sie obrazilo, a drugie pól- w tej polówce ja m.inn ;-) nie. Jesli ma to cos do rzeczuy- mieszkaja w duzym miescie na zachodzie Europy :-P

nana_c to obrażanie się \"przedweselne\" lub \"poweselne\" zawsze mnie rozbraja ;-).

To przede wszystkim mnie bawi ;-). Goście weselni to ciekawa \"grupa społeczna\" nie uważacie?

Gość ona smutna
Lempira, zdecydowanie ;) Dlatego też ja nie zamierzam tej grupy oglądać :) Jestem dziko uparta, ten dzień jest dla mnie bardzo ważny dlatego nie zrezygnuję ze swoich przekonań, bo nie jest to nagły wymysł, a dawno przemyślana decyzja. Moja mama już zaczyna twierdzić że mogę się przemęczyć, nieważne wesele, ważne co potem, ale tak nie do końca jest. Marazm co do organizacji tego trwa u mnie od lipca :( wtedy się zaręczyliśmy. W poniedziałek się dowiedziałam co wymyśla moja przyszła teściowa, strasznie sie zdenerwowałam, i stwierdziłam, że w końcu mój narzeczony ma coś zdecydować i wybrać. Bo ja już mam dość czekania i patrzenia na ich wymysły. Szkoda tylko że od poniedziałku cisza, a on nie wraca do tematu :o Ale kurde to w końcu on ma mieć jaja w tym związku. Szarlotka jak czytam to co piszesz to jejuuuuu jak super :D 25 kwietnia będzie już cieplutko, wszystko będzie dookoła kwitło, pachniało wiosną... Cudo!!! Ile masz lat? Suknia kupiona? :)

Gość longoriiaa
ślub bez wesela? podpisuje sie pod tym obiema rękami!! :D

w kwietniu skoncze 21 lat:) wiem wiem moze i malutko ale mamy juz 1,5 roczne dziecko, swoj domek i czas najwyzszy na slub :) no wlasnie mam nadzieje ze bedzie juz cieplutko w kwietniu (gdzies czytalam ze w drugiej polowie ma byc ponad 25 stopni) sukienke juz mam , skromna do kolan :) jeszcze sprawy czysto urzedowe i mozemy sie pobierac :))

Gość gość
ja bym wesela nigdy nie zamienila ani na obiad ani na jego brak, mielismy skromne wesele ale byl cudowny fotograf z fotoluki, goscie dopisali wraz z pogoda i bawilismy sie do samego rana! raz w zyciu!

Gość gość
Super! A kto brał kredyt, żeby to wesele wyprawić? Mamusia z tatusiem, czy sami państwo młodzi?