Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odnowabiologiczna

mowicie nowo poznanym facetom o waszej past??

Polecane posty

Gość ironia losu...
A masz coś do ukrycia, czy chcialabyś się pochwalić :) Sama musisz rozstrzygnąc co można mówić a co nie. I na ile facet jest tolerancyjny, jakie ma poglądy. Prawda jest też taka że przeważnie nic się nie da ukryć na dluższą metę (niestety)

Gość odnowabiologiczna
moze lepiej zalozcie topik na temat poprawnej pisowni w kafe, i tam analizujcie kto JAK napisal. Bo do pomagania i gadania o problemach raczej sie nie nadajecie

Gość idz do tego faceta
i zapytaj go po angielsku

Gość fdgdf
to mi przypomina rodzine Amerykanow we Wladcach much :o

Jest coś takiego jak kultura słowa i Tobie tej kultury niedostaje (jak to kiedyś mawiano). Kobiece pozbawionej szacunku dla sztuki orlanej, tudzież piśmienniczej, nie wetknąłbym w usty mej szlachetnej knagi, bo niegodna onej knag, mogłaby ją zakalić.

Gość ironia losu...
Aha. Nie ograniczam się do Polski, tylko w Polsce mówię po polsku. W Niemczech po niemiecku a w pozostalych krajach po angielsku :) Taka już jestem niezdrowa :)

Gość dsfdsfs
"Prawda jest też taka że przeważnie nic się nie da ukryć na dluższą metę (niestety)" niestety? Robisz z siebie dziwke a pozniej chcialabys to ukryc, co? hehe nie ma tak latwo

"ja sie ograniczam do calego swiata.." ale na swiecie najpopularniejszym jezykiem, uzywanym przez najwieksza liczbe ludzi jest chiński... my po prostu zazwyczaj wstawiamy chińskie słówka, a nie angielskie, dlatego sie tak dziwimy :P

skoro się nie nadajemy i w ogole za wąskie nasze umysły na twoje szerokie horyzonty to czego tu jeszcze szukasz ? ić stont :O

Gość a jak facet jest prawiczkiem
dokladnie. facet ma prawo poznac przeszlosc i zdecydowac czy z kobieta chce byc czy nie

"Kobiece pozbawionej szacunku dla sztuki orlanej" frk Ty kogucie - juz ją sprawdziłeś? :P:P

北京海峡物流进口部专业为客户提供进口清关和门到门运输服务(包括进口代理)为了方便客户,北京海峡物流利用自身的国外代理网络的优势为可为客户提供到国外提货,国外运输,国外报关再运到国内指定仓库或门点的全方位的进口业务的一条龙服务.北京海峡物流相信:真诚让我们走得更远. 进口部负责人;黄迎 co prawda to prawda ,komiczne

a nawiasem mówiąc, mi jakoś bardziej podobają się wstawki łacińskie (nie kuchenne), niż angielskie :)

Gość odnowabiologiczna
niech bedzie. ograniczam sie do calego wszechswiata. tez prawda. czyli jesli facetowi zalezy na kobiecie to zapyta ja o jej poprzednie zwiazki? a w jakimj stopniu bedzie chcial sie o nich dowiedziec?

Gość ironia losu...
dsfdsfs .... nie widzisz IRONII ??? Szkoda :)

Gość odnowabiologiczna
jesli sie nadajecie to to pokazcie. bo narazie nie pokazujecie

Gość odnowabiologiczna
pokażcie!!!! pokażcie tzytzki i pytongi P.S. jestem nimfomanką :(

Gość odnowabiologiczna
niech mi someone odpowie :(

odnowa, gadanie o poporzednich partnerach daje sygnał, że nie jesteś gotowa na nowy związek, bo zyjesz jeszcze w poprzednim- to nienormalne.

Gość odnowabiologiczna
really?

Gość odnowabiologiczna
ja narazie spadam. Mala uwaga: język komunikowania się nie powinien byc wazny. Ważna jest treśc. Skoro ludzi razi jezyk, to nie ma szans na zrozumienie. pozdrawiam wszystkich

Może i według ciebie nie powinien, ale JEST ważny, przekazuje nam mnóstwo informacji na temat mówiącego/piszącego. Ach, okrutne życie :D

skoro posługujemy się językiem, to chyba warto dbać o jego higienę (nie mylić z myciem zębów, chociaż też nie zaszkodzi) :D

Gość odnowabiologiczna
C U 🖐️

Gość odnowabiologiczna
smiesznych podszywaczy tez pozdrawiam. a o poprzednich zwiazkach juz od dawna nie mysle. Po prostu chodzi mi o to, czy warto o nich mowic nowo poznanej osobie.

Gość odnowabiologiczna
i do not really know. jestem yet so zamerykanizowana that nie mowie dobrze po polski but duzo rozumiem, can you nauczyc mnie polski language i know it wont be easy ale niechce be juz tak nowoczesna bo mam juz enough tego shitu z zachodu in my brain

Gość odnowabiologiczna
walcie sie :D:D

Gość odnowabiologiczna
to znaczy, fuck you, motherfucker, son of a bitch