Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pierdze glosno i dlugo

Kto tak jak ja nienawidzi Paulo Coelho????

Polecane posty

Gość ja pierdze glosno i dlugo

tych jego powtarzajacych sie pierdul w kazdej ksiazce? zalosny jest :/

Gość to po co czytasz
weż się lepiej za Bravo, może bardziej odpowiada Twoim gustom:O

Nie nienawidzę, ale rowniez uwazam, ze kiepski z niego pisarz

Gość Też nie zbyt lubię
jak dla mnie to taka pseudo-inteligencka literatura. :o

ja. produkuje te ksiazki jakby mial fabryke. poszedl na ilosc nie na jakosc. i stosuje TANIE chwyty.

Gość normalnie ryje ze smiechu...
mam 27 i bravo czytalam ostatnio ok. 15lat temu. dzis skonczylam czytac "the kite runner" -khalid Hosseini - polecam-wciagajaca ksiazka, bardzo dobra

A ja go uwielbiam, każda jego książka ma w sobie coś innego a to, komuś może się wydawać, że to to samo bo pisze o rzeczach banalnych i doskonale każdemu znanych ale na tym właśnie polega jego urok i styl.

Gość no co wy
???!! Przecież to autor z gatunku tych, których należy czytać. Wtedy jest się trendy, jazzy i srazy:O

rozumiem, że osoby, które się tu wypowiadają są po lekturze większości książek paulo? czy to taka o bezpodstawna gadanina? :D

mnie sie nie \"wydaje\" ze on pisze jedno i to samo, on Pisze o tym samym w kazdej ksiazce, widac mu sie pomysly wyczerpaly, wszedzie wojownicy swiatla i takie tam inne dyrdymaly. Alchemik nawet byl \"zjadliwy\" ale reszta na ta sama modle... zgadzam sie-pseudoliteratura

Gość ja też nie kupuje paulo
dla mnie jego prawdy są naciągane..... chwyt marketingowy a nie coś co płynie z głębi serca....

przeczytalam alchemika, piata gore i 11 minut. i w ksiegarni przegladalam kiedys jakiegos wojownika swiatla czy cos (maksymy). wystarczylo mi, zeby wyrobic sobie zdanie. steinbeck przekonal mnie jedna ksiazka. Vonnegut tez. chocbym i wszystkie coelho przeczytala to mi sie nie spodoba. jak dla mnie wszystkie 3 opowiadaly o tym samym. to jak piosenki rubika - tak podobne, ze trudno odroznic jedna od drugiej :P

Turquoise nie wiem, harlekinów nie czytuję :) ale dla mnie te książki są wyjątkowo a osoby które się negatywnie wypowiadają proszę o napisanie co w takim razie warto poczytac ?:P

Gość Ja nie lubie
jego tworczosci. :o

Gość faceci to...
no i nan jakim kolwiek poratlu znajdzie sie z 50% osób które w rubryce ulubiona ksiazka pisza: Paulo Coelho "Alchemik"....

Gość luell.
dziwię sie wam i to mocno. Ja poza jego książkami czytałam jeszcze elementarz, książkę do nabożeństwa i telefoniczna. I jednak JEGO LITERATURA jest naj...

Gość Homerowa
Nie lubie jego ksiazek. Nieraz probowalam cos przeczytac ale nie jestem w stanie dojsc nawet do polowy:(

Gość justkaaaaaaaaa
Ja przeczytałam sześć książek Paulo,i jak narazie nie mogę juz więcej. Staje się po pewnym czasie męczący,i chce się sięgnąć po coś normalnego,z szybką,wciągającą akcją. Jedynie lchemik i Weronika postanawia umrzec mnie wciągnęły,reszte czytałam,żeby przeczytać.

prawda jest taka ze kazdy lubi co innego, ja lubie ambitna literature, np "szatanskie wersety"

Gość luell.
byc może zmienię zdanie po przeczytaniu instrukcji obsługi pralki? Wtedy was o tym poinformuję.

no a kto powiedział, że jak ktoś czyta paulo coelho to to i tylko to, wiadomo, że raz ta, raz inna książka podszywaczu może byś chociaż nicka zaczernił bo tak się tanio podszywać to nie uchodzi dobremu podszywaczowi....

Moja matka się w tym zaczytuje co mnie dziwi,zważając na jej wysoki poziom i wszystkie inne książki,które czyta :| Pomijam,że treść jest banalna,ale i sam sposób pisania taki jakiś...prosty.

Gość no coz kazdy
pisarz ma swoj styl pisania. Coelho pisze o waznych rzeczach, ale to moje zdanie. Nikt nikogo nie zmusza do czytania. czytajcie co tam chcecie. Ciekaiwe Coelho zył stad ciekawe przemyaslenia i tyle:) To samo mozna powiedziec o Worthonie.

Wharton tez nie jest najwybitniejszym pisarzem :)

Gość no coz kazdy
przepraszam miało byc Wharton.