Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamdość1

Mój Facet jest niezdecydowany jak BABA!!!

Polecane posty

Gość mamdość1

Zawsze ja muszę zdecydować co robimy, do którego sklepu jedziemy, jaki film oglądamy, gdzie jedziemy na wakacje, co robimy w weekend, już mam tego dosyć, do szału mnie to doprowadza, żadnej decyzji nie potrafi podjąć SAM i co chwila zmienia zdanie, waha się, kalkuluje to, tamto i czy to mu się opłaci KURWA no! aalbo wóz albo przewóz, jak można się 2 miesiące zastanawiać gdzie się jedzie na wczasy i czy w ogóle się jedzie, jednego dnia mówić tak drugiego srak,;//

a nie jest przypadkiem zpod znaku ryb bo ja tez mialam podobnego i byl ryba,one chyba juz takie sa

Gość mamdość1
nie, jest spod znaku barana, dorosły chłopak, 24 lata, pracuje, 4 lata jesteśmy razem i to się staje już poważnie irytujące czemu to ja mam być do cholery mężczyzną w tym związku :o dzisiaj podczas dyskusji na temat urlopu conajmniej 5 razy zmienił zdanie i końcu się wnerwiłam, powiedziałam, że nie chcę słyszeć o żadnym wspólnym wyjeździe i mam to gdzieś, albo zwyczajne "do jakiego sklepu na zakupu" to wielki k....a problem jest bo tu to w promocji, tu tamto, ja mówię, że mi obojętnie i byle gdzie to on zaczyna rozprawkę o tych promocjach i takby gadał do śmierci usranej jak ja bym w końcu nie powiedziała "jedziemy tam i tam i koniec ;///////////

Gość mamdość1
a ja nie, czasami w ogóle się nie czuję kobieco przy nim, nie lubię tak cały czas dominować, co się stało z tym pojęciem "podjąć męską decyzję" no już jestem tak wkurzona dzisiaj, nie wytrzymiem tego, ok pogadałam sobie zmykam, miłej nocki życze

podajmy sobie reke :P moj jest lepszy potrafi stwierdzic,ze to nie ma sensu a po chwili sie znowu namyslic,ze to ma jednak sens :P eh