Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cherryoke

jestem w 40 tc, stasznie kłuje i piecze mnie zoładek .....pomocy

Polecane posty

Gość cherryoke

pomocy, nie pomaga nic, pod prawą piersią na wysokości mostka, teraz mam tam zoładek, od dwóch dni czuję ucisk i ból kłujący. co to może oznaczac brzuch się nie opuscił do porodu.czuje sie tak jakby mi tam wbijali igły.

Gość cherryoke
do szpitala?

No a gdzie? :) Twierdzisz że nie możesz nic.Tak więc przy ostrym bólu (tak jak u Ciebie trwa 2 dni) nie czekała aż mi przejdzie tylko jechała do swojego lekarza 1 kontaktu lub na izbe przyjęc.Bo nimi skad mam wiedzieć co by mi dolegało??? A może to nie żołądek Ciebie boli lecz zaczyna się poród?

Gość yvette11
Witajcie, ja jestem w 35 tc, od dłuższego czasu mam taki sam ból-kłucie w okolicach splotu słonecznego po samym środku pod piersiami. Dzisiaj po konsultacji z moim lekarzem (nie wytrzymałam- przez ostatnie dwie noce nie mogłam spać z bólu) dostałam skierowanie na próby wątrobowe, bo może to być spowodowane rozciąganiem odcinka pępowiny. Okaże się po badaniu.

Może też dziecko uciskać jakiś nerw, moja mama tak miała w ciąży z bratem pod koniec, był duży 4,5 kg prawie, po porodzie momentalnie przeszło. Ale lepiej sprawdzić.