wytrwała 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 zgadłas :P bedzie usmiech jak zrzuce pare kg :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 zrobiłam sobie włąsnie ten słynny piling kawowy :D i jestem normalnie zachwycona :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 cudowne ciało jest po nim :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 nom :D ale zaczesto chyba tez nie ma co go stosowac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Ja tam robię co 3 dni :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 to ja tez moze zaczne :D co tu tak cicho dzisiaj?:P jak tam dietka u was...bo umnie w miare dobrze :D tzn wczoraj 3małam sie do wieczora dzielnie nawet pizzy nie zjadłam :P ale wieczorem troche nadrobiłam :D a dzisiaj jest dobrze :) jutro wazenie :P a mi waga wogole nie spada;/ dzisiaj chyba pojde pobiegac taka ładna pogoda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 No ja mam super ciałko po tym.. myślałam,że tylko ja odczuwam róznicę, ale chłopak mi też to powiedział :D Mi waga spada ale powolutku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Madeleina1990 a dlugo jestes na diecie? bo ja juz 7 mies i teraz to juz strasznie pomału idzie;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 No ja jestem od miesiąca, tzn prawie, do daty na stopce waga leci powoli, ale cm lecą szybko i na tym mi zależy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 aha :) no mi tez bardziej na cm niz na wadze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 dlatego mi nie zalezy tak bardzo na wadze a na cm :P i ciuszkach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 no mi w sumie tez :D ale jag waga poleci to cm tez :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Jutro poinformuj nas koniecznie :D jak waga :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 wszystkie jutro wpisujemy sie do tabelki :D ejj a gdzie reszta dziewczyn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Ja się jutro nie ważę:P poczekam jeszcze :D tak żebym wchodząc na wagę zobaczyła już 6 z przodu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 ja tez nachetniej bym tego nie robiła :P dobra lece z pieskiem na spacerek :D odezwe sie pozniej :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOALKA_1990 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Hejka! Ja teraz dopiero dotarłam na forum, miałam gośći.. Choć mama przyrządziła obiadek, to ja się nie skusiłam na prawie żadne mięso A to co jak na razie skonsumoiwałam: - paprykę konserwową -kilka ogorków konserwowych -jedną czwartą piersi z kurczaka Ja nie mam się na czymm ważyć... :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Śniadanko: musli z mlekiem obiad: kurczak w ziołach i gotowana marchewka wiecej nic nie zjem:) ale nie wiem czy jutro sie ważyć, nie chce sobie robic przykrości widząc ze przytyłam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 wysłałam zdjęcia tylko wytrwałej bo innych mail nie znalazłam :( ja dzis zjadłam miseczke rosołku z makaronem ps wie ktos ile to moze miec kcal ? obiad to bylo niecale 100 gr ziemniaczków brokuły do tego i piers z kurczaka pieczona w piekarniku i deserek galaretka truskawkowa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 a co tu taka ciiisza ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 wierzycie w takie coś jak dieta chałwowa?? serio można na tym schudnąć?? rany, to by bylo fajne.... opychac sie chałwą i chudnąć:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 nie bardzo wierze tak jak nie wierze w diete lodową Dobrze z jednej strony ze juz sie zaczyna tydzien roboczy bo te weekendy bywaja grzeszne :D Zostały mi dokładnie 2 tygodnie zeby na wadze zobaczyc 75 ! a jutro to chyba nawet nie staje bo sie boje :D :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 hmm... a moze jest tak ze kazda \"dieta\" polegajaca na jedzeniu tylko jednego produktu np. lodów czy chałwy powoduje spadek wagi?? no ale wtakim razie jo-jo murowane.... eeee... chyba jednak bede sie trzymala tych 1000 kcal:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 No mi się tez tak wydaje ale po tym efekt jojo .. Nie wiem co ja jutro zjem :/ cokolwiek bym nie chciała to wydaje mi się,że tego jest za dużo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 ja jutro sie biore ostro bo do 75 juz niewiele czasu a waga pewnie nie spadła :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mollahova Napisano Kwiecień 13, 2008 Witam Was tysiaczki :D Ja bylam na diecie kapuscianej i myslalam ze idzie mi niezle ale jak 5 dzien z rzedu wcina sie ta zupke to juz uszami leci :/...postanowilam przejsc na 1000 kcal zeby nie nadrobic tego co zgubilam (cos jednak spadlo ale nie wiem dokladnie bo wagi nie posiadam ;D)...juz w wakacje stosowalam ta dietke i powiem szczeze ze przez miesiac zeszlam z 72 kg na 66 :D:D Ale przyznam ze sporo cwiczylam z SHAPE'm i mialam ku temu mozliwosci bo siedzialam na wsi a tam blisko lasy i jest gdzie rowerkiem pojezdzic ;) Dodam jeszcze ze mam 17 lat ale bylam strasznie zdesperowana zeby w liceum zrobic jak najlepsze wrazenie bo to juz nie przelewki :) No i przyznam ze troche sie zapuscilam i po zimie przybylo pare kiloskow :( A tu wiosna idzie i to cudowne zakochanie :))) Trzeba jakos wygladac :D Jak sie pogoda w Sz-nie poprawi to bede z przyjaciolmi pedalowac po puszcze bukowej ;} Pozdrawiam i dolaczam do Was w srode :) (jutro ostatni dzien "wolnosci" ;)) J Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 poprostu_karolina doszły zdj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Mollahova--> pozwole sobie cie przywitac w imieniu swoim i reszty:):) mam nadzieje ze do srody sie nie rozmyslisz:) ale skoro jutro jest ostatni dzien wolnosci to czym bedzie wtorek?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mollahova 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 lady-marika rozpedzilam sie nieco ;) Oczywiscie zaczynam od wtorku (juz myslalam ze mamy poniedzialek ;D)...dziekuje za powitanie ;) Juz nie moge sie doczekac jak zaczne ta diete bo czuje spory przyplyw energii i mam motywacje zeby wygladac lepiej ;) Tylko gdzie ta pogoda??!! Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 ja tam na pogode nie narzekam bo u mnie jest naprawde śliczna;) a dzis moge sie pochwalic, że mimo moich urodzinowych odstepstw udało mi sie zrzucić kolejne 1,5kg:D:D ciesze sie niesamowice:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach