poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 ups nie wiem jak ja to przeoczyłam juz wysyłam oczywiscie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 Madeleina wysłane juz są teraz oczekuje na zdjęcia od was :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 karolinko :D Jest różnica :) gratulację! Ja Ci wysłałam moje zdj, na maila któego podałaś na kafe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 dziękuje ;* no ale czy ja wiem ... ale fajnie ze tak mówicie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 doszly...dzieki o szok jak schudlas gratuluje... dziewczyny moze lepiej bedzie jak dolaczymy sie do znajomych na naszej klasie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 alez ty ładna jestes no i chuuuuda ! marzenie miec takie ciałko jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 No co Ty nie chuda wsio zakamuflowane jest pod ciuchami massakra ale dzięki :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 hymm no wsumie mozna ... nie no madeleina zazdrooooszcze figóry ahhhh motywujecie mnie dziewczyny czekam teraz jeszcze na zdjecia od firanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 wlasnie karolinko na naszej klasie bys zobaczyla podaj swoj profil tzn wiesz zebym cie znalazla bo mnie jak sie wpisze to nie wyszukuje niewiem czemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 a na poczte nie mozna ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 wysle ci namiary na poczte :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 Karola :d oj oj ;p heheh ale jak schudne to sobie walne fotke w bikni :D moje marzenie ;D błękitne na sznureczkach :D ohhh :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 niemam zdjec w kompie mialam formata robionego. dobra jak niechce to rozumime:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 ok \ madeliane wysllij mi tez na poczte namiary swoje to zaprosze cie do znajomych ::)martam_89@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 hehe moje marzenie to tez ubrac bikini nie wiem czy sie uda na te wakacje ale walcze o to kazdego dnia ;) jutro zwarze sie u higienistki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 firanka ale my się przecież mamy w znajomych na nasza-klasa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 hahaha a no tak przepraszam skleroza ze mnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 firanka wysłałam ci namiary masz na poczcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 to co z tą nasza klasa;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 Ja w tym roku wejdę w bikni :D nie popuszcze :D !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 juz wyslalam zaproszenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 wytrwała podaj mi dane to Cię odnajde i zaprosze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 to wyslij mi na maila bo niechce tak tutaj tynkaaaa3@tlen.pl medelaina jak mozesz tez wyslij :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 Ja was znajdę po profilu firanki ok :D? tzn wejdę na jej znajomych :P i was pozapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 stwierdzam fakt Jestem z nas wszystkich najgrubsza :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 ok czkema na zapro :D niepowiedzialabym..ja chyba jestem najgrubsza ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 wytrwała a jak masz na imię chociaż?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 no co ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 kamila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 ide pojezdzic na rowerku bede za godzine:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach