Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 haha boje się,że zaprosze kogoś innego;DD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 ja zmykam bede przed 22 ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulak 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 cześć dziewczynki! mnie również będzie bardzo milo jeżeli wyślecie mi namiary na nk (albo zdjęcia)to wyślę wam zaproszenie...i mnie też poznacie...(kpboruccy @wp.pl)z góry dziękuję.Od razu inaczej się będzie pisać z osobami, które poznamy wizualnie...a i oceny odnośnie wyglądu też wpłyną na motywację... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 ja jestem...yhh przekroczyłam z 300 cal dzisiaj :( Madeleina1990 wysłałam ci zapro :D kasiula wyslij mi dane na poczte : tynkaaaa3@tlen.pl a wysle ci zapro :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mollahova 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 hejka dziewczeta ;D Mialam problemy z netem wiec nie moglam wczesniej do was zajrzec..w miedzyczasie rozpisalam sobie wszystko ladnie, pieknie na kartce a4 i powiesilam na scianie w pokoju dla wiekszej motywacji :D I dobra wiadomosc: pogoda sie poprawia!!:):) Od jutra zaczynam boj o nowa sylwetke :D Lady_Marika: oto moje dane ;) Wiek: 17 Waga:69 kg Wzrost:170 cm\' CEL: 60/58 kg Zalozylam sobie ze bede sie tak odchudzac do 20.06 zeby juz po roku szkolnym bez wstydu wlezc w stroj kapieowy i smigac na plazy z przyjaciolmi ;) Echhh marza mi sie takie cudne wakacje :D Dobranoc dziewczyny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 widze ze dzis pierwsza:) zwazylam sie mimo ze mam @ waze 84 czyli 4,5 kg mam juz za soba nick ...............wiek.....wzrost......waga poczat..ile ubyło......cel wytrwała ..........18 ... ...167 ... ........82... ...........10,5... .....62 firank_a............19........168............88,5....... .....4,5...........65 Madeleina1990.....18........174............77........... ....5............60 poprostu_karolina.17.........165.......... 84............... 6,5..........64 KOALKA_1990.......18........168...........86............ .....0...........58 arpana...............20........168............58........ .......3............48 Apocalypsis.........21.........163...........64......... .......2........... 55 Lady_Marika.......21.........174...........70........... ......4........60 Chrupcia............19..........163.........53.......... .......1,5........48 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 łuuuu.... ale tu dzis pusto ;) ale mam pytanie: co lubicie najbardziej jeść czy jaka jest wasza ulubiona potrawa która jecie gdy sie odchudzacie?? ja uwielbiam warzywa na patelnie i gotowanego kurczaka- pyszne , syci a nie jest zbyt kaloryczne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 Mi się ważywa konkretnie przejadły blee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 ja tych warzyw jeszcze nie jadłam :P ale kurczaka gotowanego z surowk a z pekinskiej :D mmm pycha:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 warzywa* !!! Boże jak ja pisze aż żal :o sorka za błąd ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 hehe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 jak wogole u was samopoczucie? przy dietce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mollahova 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 A ja na razie powolutku wszystko sobie ukladam :D Bo niestety nie jest latwo chodzic do szkoly przy czym spozywac regularnie wszystkie posilki! Nie wyobrazam sobie siebie siedzacej na przerwie i wcinajaca rybe z warzywami :D:D Na szczescie jest stolowka :) Zjadlam dzis sniadanie ktore w sumie nie przekroczylo 250 kcal i na obiad kus kus z przyprawami bo nie mialam czasu na przygotowanie czegos lepszego :D Mysle ze w tej malenkiej miseczce bylo z 150 kcal..potem kolezanki oddaly mi surowke z marchewka i ananaskiem (dziwne jakies te moje dziewczyny!)..w sumie obliczylam ok 300 kcal na obiad..przed chwilka schrupalam 2 marchewki i zaparzylam sobie czerwonej herbatki :) No i cwiczonka :D Tylko mam maly problem...nie mam taiej malej wagi do produktow spozywczych i niestety musze brac skladniki \'na oko\'...macie moze jakies inne sposoby?? Ciao :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 ja tez nie mam wagi i biore wszystko na oko :) Ulubione potrawy to ryz z rybką pieczoną w piekarnik warzywa na patelnie z ryzem gotowana piers z kurczaka pieczona piers z kurczaka ryz z jogurtem mmm :D no i galaretki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 w sumie jeszcze nie jadłam ryżu z jogurtem ale brzmi to apetycznie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 jast bardzo dobry tak samo jak ryz z truskawkami :D mmm niebo w gębie az sobie smaka narobiłam :D wogule u mnie ryz bardzo czesto gosci ostatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 a on nie jest tuczący? chyba sobie zrobię jutro w ramach obiadu troche ryżu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 poprostu_karolina---> jak robisz ta rybe w piekarniku?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 ryz nie jest chyba az tak bardzo kaloryczny mi jadna torebeczka wystarcza na 3 razy wiec nawet jesli 100 g miało by z 300 kcal (w co wątpie) to nie jest zle ;) a rybe to bardziej robi mi mama obsmaruje mi ja wszelkimi ziołami i wkłada do piekarnika mozna tez obwinącja w tzw złotko ale musze sie mamy dokłądnie spytac jak ona to robi :) wydaje mi sie ze poptrawy z piekarnika sa tez zdrowe i odtłuszczone przynajmiej tak czytałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 100 g ryżu-> 353 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 no tak wiec po rozłozeniu tego na 3 czesci nie wychodzi az tak wiele ... no ale choćby nawet to czym zastąpic ryż ? makaronem słyszałam ze on tłuczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 ojj jest ryz tuczacy dlatego ja go nie jem :P kasza troche mniej ale mimo wszystko staram sie nie jesc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 kurcze a ja go czesto jem wiec czym zastapic bo samymi warzywami sie nie najem zawsze jadłam je z 30 g ryzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 w takim razie jutro zjem ostatni posiłek z ryzem bialym bo akurat mam warzywa z nim a co myslicie o tym ciemnym no albo kobitki poradzcie czym go zastąpic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Apocalypsis 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 Ehhh.. mam taką chwilową załamkę, bo tak w sumie stwierdzam, że odkąd zaczęłam tą magiczną dietę, nie jadłam ANI RAZU 5 posiłków, tak jak powinno być ;/ zazwyczaj jem 3, tj śniadanie rano, potem coś na uczelni i jak przychodzę do domu, to jest już ok 17,więc jeszcze 1 posiłek, bo po 18 już nie jem :/ a jak Wy sobie z tym radzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 Ja jem 4 i mi starcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 ja tez przez szkołe nie jem 5...przewaznie 3... a czasem mam kryzys ze wieczorem jeszcze musze cos przegryzsc :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 Ja jem śniadania w domu w szkole jabłko obiad i kolację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 ja tak samo :D w szkole jabłko...i wode pije:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 ja tez jem przewaznie 3 albo 4 bo jakos rano nie moge jesc bo mnie mdli na widok jedzenia ale czasami jakos cos przekonsze ;) w szkole czasami jem czasami nie bo zdaza sie tak ze jak zjem w domu to w szkole nie potem obiad i kolacja A dzis zjadłam sniadanie w domu płatki z mlekiem obiad ryz z warzywami podiweczorek jogurt kolacja zaraz bedzie narazie nie wiem co zjesc mam ta pekinska sałate ale nie mam ani oliwy w domu ani tego jakiegos sosu wiec odpada :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach