Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 Ja na jutro znów obliczyłam sobie 500 kcal :o wiem,że mało no ale jestem pełna na maxa:/ przy takim jedzeniiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 Madeleina1990 to co ty jesz ze 500 cal ci wychodzi?mozesz podac przykład? bo chetnie bym zastosowała to:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 Hmm np dzisiaj zjadłam na śniadanie: małą kromeczkę chlebka ciemnego z serkiem feta - 200 kcal ? na drugie: jabłuszko 60 kcal obiad: szklanka rosołu :D 150 kcal kolacja: activia 120 kcal = 530 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 jeny i wytrzymujesz? ja czesto nie jestem głodna ale jem ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 Mnie brzuch boli z przejedzenia :/ Bez kitu .. jestem taka najedzona... do tej szklanki rosołu to mnie mama zmusiła dzisiaj, nie chciałam jeśc, nie miałam ochoty no ale kazała miii no i w sumie lepiej bo tak nie jesc obiadu to też lipa;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 tez miałam taki okres gdzie miesciłam sie w 600 , 500 kcal a teraz jestem po kolacji i były dwie kanapki wasy w szynka polendwica sobocka 2 plastry ogurek pomidor sałatka nie wiem ile to mogło miec ale max 200 kcal dzis zjadłam jakies 850 kcal i czuje sie napchana przejedzona i jak gruba swinia wiec ide na spacer z przyjaciółeczka :) Boze ciekawe ile ja waaaze ehh jutro ide do higienistki i nie ma bata bo strasznie ciekawa jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 postanowilam sobie ze od jutra bede chodzic codzinnie na silownie kupilam 27 marca karnat na 10 wejsc a bylam tylko raz:( akurat do 27 kwiatnia zostalo 10 dni roboczych wiec wykorzystam to:) moze cos sie ruszy:) chcialabym do konca kwietnia zrzucic 3kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 a ja na kolacje płatki zjadłam taka miałam ochote :P czyli w sumie 900 cal dzis :) jeszcze pozniej moze troszke surówki bo tez mam ochote :d i dokoncze drugi kubek herbaty slim :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 dzisiaj burza jest wiec nie pojde biegac :D ale mam nowy sposób na ruch :D ost u mnie w szkole tanczyli a raczej skakali takie cos jumper czy jak to sie pisze :D i od dzisiaj zaczynam sie tego uczyc niezle mozna sie juz po chwili zmachac :D http://pl.youtube.com/watch?v=yQsUjyGppeU&feature=related tutaj jakis przykład jakby ktos chciał chociaz pełno tego w necie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 Ja na jutro mam zaplanowane 550. W czwartek ważenie :D po msc diety.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 ja mam jutro wazenie polece sobie do mojej kochanej higienistki :) ja na jutro mam zaplanowane jakies 600-700 kcal :) lato juz coraz blizej a podobno maj ma byc upalny przeraziło mnie to poniewaz nie jestem jeszcze przygotowana na upały matko jak ja bym chciała w maju przywitac juz 6 na wadze ahh no ale to dopiero pewnie nastapi pod koniec maja :( bede dawała z siebie wszystko no i jak zaplanowałam w maju do mojej diety dochodzi jakis wspomagacz kg beda wolniej leciały a mam nadzieje ze z nimi cos moze mini mini malnie drgnie :) jeszcze coprawda nie wiem jaki ale moze któras mi cos poleci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 Ja do 17 czerwca, ewentualnie 17 lipca chce zobaczyc 59 kg i będę najszczęśliwsza, zostało mi jeszcze 11 kg:/ i 2, 3 msc.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 dacie wszytkie rade:) grunt to wierzyc w siebie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOALKA_1990 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 Witam po mojej długiej nie obecności... Niestety miałam tyle nawału pracy ze szkoły że aż ziw że się wyrobiłam z częścią którą miałam na wczoraj i dziś... na szczęście nie mialam dziś 2 lekcji więc mogłam z mama przejechać się do miasta na zakupy... I się strasznie zdziwilam kiedy przymierzając płaszczyk ze skóry zamiast rozmiaru 46 zmieściłam sie bez problemu w 44.... Nadal nie mogę uwierzyc w to......... A kupilam sobie też taką fajna czapkę z daszkiem przeciwsłoneczną i bluzkę przedłużana na krótki rękaw... Ale najbardziej jestem zadowolona z płaszczyku.. Dziś trochę zgrzeszyłam, ale myślę zę zmiećiłam się w tysiącu.... Jak nie to mnie możecie okrzyczeć, należy mi się.. :D Bo jak byłyśmy na mieścieto zrobiłyśmy się strasznie głodne no i upss... :( Zjadłam: -kanapkę z sałatą ogórkiem, pomidorem i cebulą -to teraz zaczną się schody=====> mleczna kanapka kinder, mały lód z maszyny truskawkowo-śmietankowy, i najgorszy grzech mój dzisiaj to kawałek maciarellegoo(takie ciasto tortowe==mama mnie namówiła i musiałam zjeść, ale nie zjadlamcałego tylko jakoś jedną trzecią) Ale chyba to spaliłam(bo caly czas chodziłyśmy z mamą od jednego końca miasta w drugi i szukałyśmy najładniejszego kroju i koloru) teraz czuję się wypompowana ... ;) A pewnie jutro albo w czwartek będę musiała jechać na jakiś obowiązkowe szczepienie, tylko nie wiem przeciw czemu... Czy wy urodzone w roku 1990 mialyście już w tym roku jakieś obowiązkowe szczepaienia, jak tak to przeciw czemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 O ile się nie mylę to po ukończeniu 18 roku życia ostatnim obowiązkowym szczepieniem jest tężec. chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Apocalypsis 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 KOALKA_1990 --> wg kalendarza szczepień obowiązującego w Polsce w wieku 18 lat jest szczepienie na gruźlicę (tylko u osób z ujemnym wynikiem próby tuberkulinowej Mantoux) oraz w wieku 19 lat (lub ostatni rok nauki w szkole) na błonicę i tężca (trzecia dawka) a co u mnie dzisiaj było do jedzonka..hmm... 4x Wasa 2 z jakimś twarożkiem, 1 z szynką, 1 suchy, bo mi szynka nie smakowała ;) (~150) bułka pszenna z makiem z twarożkiem i 2 plasterkami pomidora (~160) bułka pszenna z makiem z parówką drobiową (~210, parówka 90kcal?) jogurt Activia do pica (160) 2 krązki ryżowe (74) i ehhh :( : Princessa gold (159) razem 913...ehhh.. gdyby nie ta Princessa byłoby 756 :P :( głupia jestem i tyle :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Apocalypsis 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 Kurde.. jednego nie kumam.. niby tego jedzenia nie ma tak dużo, a te kalorie lecą i lecą :/ I powiedzcie mi, jak Wy sobie radzicie z głodem pod wieczór? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 Ja albo nie jestem głodna,albo pije wodę, pomaga :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulak 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 cześć-ja dziś dzionek znów aktywnie spędziłam,dopiero wieczorem strasznie padało,takiej burzy dawno nie było... Wytrwała-już wysłałam na twoją poczte napiary na mnie w nk=dzięki co do zaspokojenia głodu-popijanie wody działa... Te m0ce tak szybko lecą, że nim się czlowiek oglądnie trzeba będzie włożyć coś lżejszego,krotszego i mniejszego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 u mnie tez burza była :P a dzien tak cieplutko :D no ja sie zmiesciłam dzisiaj :) a oprocz tego pojezdziłam na rowerku i tak jak juz pisałam wczesniej zaczełam uczyc sie tego skakania bo 20 min juz byłam tak zmeczxona :D dobre to jest ... oo juz psrawdzam :)i wysle zapro :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulak 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 śmieszne te ruchy,ale jak skuteczne to można stosować, w końcu to jakiś ruch...nawet nie wiedziałam, że tak się można ruszać i że to takie powszechne w internecie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 no smieszne ale wydaje mi sie ze skuteczne bo naprawde meczace :P i fajnie to wyglada xDD ogolnie podoba mi sie :D i fajnie tak sobie poskakac ale strasznie mnie nogi bola :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 źle się dzisiaj czuje :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 kasiulak mozesz mi podac wiek? bo sa dwie kasie we wro :D ja tez jestem z okolic..:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 dobra musze mykac wiec strzelam i wysłałam zapro :P ciekawe czy to Ty :D jutro sprawdzimy :D chociaz jesli miałam racje to nie wiem co ty tutaj robisz ..bo chuda jestes.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulak 0 Napisano Kwiecień 16, 2008 orki wytrwała, ale wczoraj odpadlam, bo maly się wiercił i nie chciałam żeby się rozbudził na dobre! Źle strzeliłaś-ja mam 27 l i na zdjęciu jestem z synkiem...to czekam dziś na zapro i serdecznie pozdrawiam! U mnie dzis paskudnie,pada, niskie ciśnienie co wpływa na samopoczucie, w nocy musiałam brac tabletki bo głowa mnie bolała... A co tamm u was dziewczyny???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 16, 2008 JUUUUUUUPI dziewczynki ja naprawde waze 75 kg :) do tej pory nie moge uwierzyc ze schudlam 9 kg waga pokazala 76 ale bylam w butach spodaniach w polarku wiec pani kazala odjac 1 kg i wychodzi 75 :) ale sie ciesze pujde tam jeszcze 27 bo wtedy beda 2 miechy jak sie odchudzam mam nadzieje ze bedzie jeszcze jeden kg mniej :) a w połowiecie a po 20 maja ze juz zobacze moje 6 z przodu :) Wszystko idzie z planem a nawet nie tyle z planem co z marzeniami :) bo myslałam ze do 27 sie moge nie wyrobic a tu jeszcze 11 dni do 27 a waga taka jaka chciałam :) suuuper ciesze sie ogromnie :) A dzis zjadłam Rano torszke płatków ale malutko max 150 kcal teraz obiad warzywa na patelnie z ryzem narazie tyle No i nie wiem czy zastepowac ten ryz w obiadach ehh :( :) jestem cała szczesliwa i wogule ahhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 16, 2008 Karolinko ogromne gratulacje !:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulak 0 Napisano Kwiecień 16, 2008 oczywiście gratuluję efektów,oby tak dalej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 16, 2008 Dziękujee :) Ale gdybym nie miała tego waszego wsparcia to oj cięzko by było cięzko :) teraz jestem pewna ze mi sie uda wszystko :) Tylko czym zastapic ten ryz ? ;| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach