Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SeksiLejdi

Czy uprawialyscie kiedys seks z mlodszym od siebie chlopcem?

Polecane posty

Mam 21 lat, jestem nianią. 5 miesięcy temu, bawiłam 1,5 roczne dziecko w jakiejs rodzinie. Płacili mi w miare dobrze, mieli syna - 16-letniego Patryka. Pewnego dnia, gdy uśpiłam ich dziecko, poszlam na gore, i zauważyłam masturbującego się Patryka, gdy mnie zobaczyl przestraszył się, zrobił na prawdę zajefajną minke :) i prosił mnie, zebym nikomu nie powiedziała o jego wyczynach :) Zaproponowałam mu, że go wyręcze. Po chwili zaczelismy się śmiać, a on się zgodził. On już był prawie nagi, więc zdjęłam mu majtki, siadł na łóżku i zaczęłam mu robić loda. Widać było ze chłopak robi to pierwszy raz, bo trochę był roztrzęsiony.. ale jednak chciał to robić. Penisa miał krzywego, własnie to skusiło mnie do seksu z nim. Nigdy nie miałam w pochwie krzywego peniska :) Następnie położył się na mnie na łóżku i zaczął ruszać się jakoś dziwnie, wiec zaczełam go naprowadzać, gdzie i jak ma pchać. Po chwili chłopak już mruczał z podniecenia. Po paru minutach zaszeptał że juz \"to\" będzie. Wstaliśmy, zaczęłam mu obciągać jego siuraczka, i lizać. Chłopak trysnął jakims płynem bezbarwnym, jeszcze nie śmietanką :) na moje piękne piersi. Zaproponował, zeby zostało to między nami. Wytarłam mu ścierką peniska, ubraliśmy się, i zeszłam na dół. Do dzisiaj nikomu tego nie powiedział :D To jest mój brudny sekrecik :) Może wy jakieś macie?

Gość Mój sekrecik jest taki ...
... że też jestem z f=23 i na tego typu prowokacje się nie łapię :classic_cool:🖐️

Gość gość
Mąż na plaży mnie dymał ostro było sex fajnie gdy zobaczyłam podglądających nas facetów, powiedziałam mężowi ze za krzakami nie daleko są podgladacze mąż wyszedł ze mnie i ze stojącym k*****m ruszył szybko w tamtą stronę, przyszli razem we trójkę jak zobaczyłam tych podglądać to się roześmiałam to byli chłopcy po jakeś 14/15 lat masturbowali się w krzakach patrząc jak mąż mnie ***** k*****m im jeszcze stały nie były już takie małe ale fajne twarde sztywne nabrzmiałe takie młode stały im mocno ja stałam też naga nie zakrywałam nic spytałam czy pierwszy raz widzą kobietę nago na żywo kiwneli głowami podeszłam do nich i wzięłam w ręce ich k*****m czułam jak zpodniecenia pulsowały mi w dłoniach zaczęłam im branzlowac chłopcy już byli zadowoleni ale jak na zmianę zaczęłam im obciągać byli w niebie spytałam czy juz umożliwia w cipce swoje k***ski ale nie byli prawiczkami postanowiłam ze nauczę ich seksualnej położyłam się i pierwszy chłopiec prubował mi wsadzić k*****m ale mu to nie wychodziło wiec pokazałam jak to ma zrobić jak wszedł powiedział -jak tu cieplutko i się spuścił drugi był lepszy bo wiedział co i jak bo podgladał rodziców wsadził mi odrazę i nawet trochę mnie p*****ał i trysnoł niby to spermą spuścił mi się w cipce potem wzięłam ich k*****m oba naraz w usta i zaczęłam im obciągać spuścił mi się w ustach ich spermą była bardzo słodka, potem oni razem wylizali mi c****o spuścił im się parę razy było super mąż nic nie miał przeciw temu że ********ie chłopcy potem on poprawił super mocno po chłopca i pokazał im jak to się powinno robić

Gość Kobieta nago
Mąż na plaży mnie dymał ostro było sex fajnie gdy zobaczyłam podglądających nas facetów, powiedziałam mężowi ze za krzakami nie daleko są podgladacze mąż wyszedł ze mnie i ze stojącym k*****m ruszył szybko w tamtą stronę, przyszli razem we trójkę jak zobaczyłam tych podglądać to się roześmiałam to byli chłopcy po jakeś 14/15 lat masturbowali się w krzakach patrząc jak mąż mnie ***** k*****m im jeszcze stały nie były już takie małe ale fajne twarde sztywne nabrzmiałe takie młode stały im mocno ja stałam też naga nie zakrywałam nic spytałam czy pierwszy raz widzą kobietę nago na żywo kiwneli głowami podeszłam do nich i wzięłam w ręce ich k*****m czułam jak zpodniecenia pulsowały mi w dłoniach zaczęłam im branzlowac chłopcy już byli zadowoleni ale jak na zmianę zaczęłam im obciągać byli w niebie spytałam czy juz umożliwia w cipce swoje k***ski ale nie byli prawiczkami postanowiłam ze nauczę ich seksualnej położyłam się i pierwszy chłopiec prubował mi wsadzić k*****m ale mu to nie wychodziło wiec pokazałam jak to ma zrobić jak wszedł powiedział -jak tu cieplutko i się spuścił drugi był lepszy bo wiedział co i jak bo podgladał rodziców wsadził mi odrazę i nawet trochę mnie p*****ał i trysnoł niby to spermą spuścił mi się w cipce potem wzięłam ich k*****m oba naraz w usta i zaczęłam im obciągać spuścił mi się w ustach ich spermą była bardzo słodka, potem oni razem wylizali mi c****o spuścił im się parę razy było super mąż nic nie miał przeciw temu że ********ie chłopcy potem on poprawił super mocno po chłopca i pokazał im jak to się powinno robić

Gość gość
Tak z chłopakiem córki jest o 27 lat młodszy od mnie

Gość gość
tak ale szybko bidulek skończył

Gość gość654354
Szukasz Sexy Kochanki? Najlepsza Społeczność Sex Randkowa http://myseks18.pl zarejestruj się już teraz!!

Gość gość
Tak i było bardzo przyjemnie, masaż całego ciała i Seks jest bardzo przyjemny. Zabawa i gra w rozbieranie też była ciekawa.

Gość gość
Fajnie było. Ja bardzo lubię czasami tak się zabawić. :-)