otyła 0 Napisano Kwiecień 19, 2008 psychologów, psychiatrów i szpital juz przerobiłam . a pozatym jak sie jest grubym to juz raczej dziwnie naCiebie patrza jak chcesz sie leczyc. tylko jak jest sie wychudzonym to skaczą wokoło.. Co do miesni Dr. to cwicze codziennie. wiec ich nie straciłam . dobra nieważne.. kiedys cos zmienie .. odłoze te zmiany po maturze. czesc Kotki2. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madeleino mozesz Napisano Kwiecień 19, 2008 mi podać przyklady potraw,które jesz na sniad,obiady ,kolacje podczas swojej diety ? Dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sama juz nie wiem 0 Napisano Kwiecień 20, 2008 biegam sobie po tematach, bo u nas pustki, no ale u was tez nie lepiej, co sie stalo dziewczyny, czyzbyscie wszystkie juz schudly? :D :D no, ja jeszcze nie, wiec sobie tu posiedze przez jakis czas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyła 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 niewiem jak reszta, ale ja puki co na chwile usuwam sie z forum. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sama juz nie wiem 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 moge spytac co sie stalo? moze brak motywacji, to wtedy zapraszam do nas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madeleina się obżarła Napisano Kwiecień 21, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 Nie, nie obżarłam się :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała Czarna*** 0 Napisano Kwiecień 30, 2008 hej,a co tu tak cicho i nikt nie pisze??? tez dawno nie pisalam, bo musialam sie uczyc do obrony,a potem wyjezdzalam. jak tam odchudzanko?? u mnie raczej bez zmian, troche schudlam,ale to jeszcze nie jest to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała Czarna*** 0 Napisano Maj 1, 2008 hej,dziewczyny!!! no co jest??? juz nikt sie nie odchudza??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyła 0 Napisano Maj 7, 2008 ja mam mature, dlatego tak pozdrawiam Mała Czarna ciepło! :* co tam u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyła 0 Napisano Maj 19, 2008 hej już prawie po :) matury mogą być. waga- nie:P! siedze teraz na topiku autorki o nicku Kumcia. moze dołączysz? tu juz pustki:( w kazdym badz razie koniecznie napisz jak u Ciebie teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyła 0 Napisano Maj 20, 2008 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3708810&start=870 ee no to gratulacje! :) ale.. popisać zawsze można:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magillka Napisano Sierpień 15, 2008 Witajcie dziewczyny! To forum kiedyś było takie pełne życia... czy któraś z Was jeszcze walczy? Ja dziś zaczynam - chciałabym znaleźć koleżankę "do wspólnej walki".. jest ktoś chętny? wzrost:161 waga: 67 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach