Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopciuch

dziewczyny prosze przeczytajcie

Polecane posty

Gość kopciuch

dziewczyny poradzcie cos-pomozcie mi ulozyc jakis plan ,doradzcie bo ja juz mam siebie dosc mam 30 lat, obwisle cialo, galareta, waze 78 kg przy 176 cm zniszczone wlosy, jakas taka szara buzia cala jestem szara , szaro sie czuje mam metlik w glowie co jesc, czego unikac co zrobic przy wrocic do dawnej szczuplej figury ujedrnic cialo co warto zrobic w wolnym czasie mam jakas depresje pomozcie

Gość na szarą cerę
wyspać się. potem wypić winko, kupić nowy ciuch, iść do fryzjera i zapisać się na aerobik. flirtować jeśli jesteś wolna lub zaskoczyć męża kolacją przy świecach.

Gość kopciuch
Bardzo bardzo Was prosze o madre rady niestety winko nie ujedrni mojego ciala ,ciuchow nie chce kupowac dotad dopoki nie bede nosic normlanego rozmiaru

Gość niestety na
cuda nie masz co liczyc gdy sie zapuscilas

Gość MASZ sobie kupic ładne ciuchy
od razu!!! nie ma na co czekac! Masz ladnie wygladac od DZIŚ! Wyprostuj sie, wciagnij brzuch, zrob makijaz, usmiechnij sie. Pogimnastykuj sie . Przedtem sie wykap w solach , zrob masaz, wetrzyj balksam, nałoz maseczke. Na włosy odzywke, mozesz je tez ozywic farba ( teraz nie niszcza), lepiej u sensownego fryzjera. Zrob manicure. Jutro wyjdz do miaasta z zadowolona mina,

Gość słonecznikja
zrob sobie kapiel,nałuz odzywke na włosy;zrób pelling całego ciala;wetrzyj jakis balsam o fajnym zapachu;] naloz maseczke na twarz;ładnie sie ubierz,kup sobie jakies kobiece ciuchy.Idz na spacer,do kina,zapisz sie na kurs tańca,np salsy ;]] bedzie dobrze...

Gość miałam podobnie jak ty
tez ciuchów nie chciałam kupować. ale kupiłam fajne spodnie, za małe i się do nich odchudzałam. :D w moim przypadku to skutkuje. pierwszy dzień odchudzania zawsze robie głodówkę, piję dużo wody. następnego dnia mam widocznie mniejszy brzuch i już mam motywację do dalszego odchudzaina! :) w międzyczasie jak chudłam to bardzo dbałam o siebie. czułam taką potrzebe, zwłaszcza po tym jak sie zapuściłam wczesniej. zrób sobie peeling. najlepiej kawowy z olejkami. przepisa mozna tu na forum znalezc. zrób peeling twarzy i maseczkę. wydepiluj całe ciało i idz do fryzjera. może co podciąć jedynie trochę ale napewno się lepiej po tym poczujesz! na ujedrnianie ciała super jest ten peeling kawowy z olejkami. okłady z foliowaniem. przepisy też tu na forum znajdziesz. jakies maseczki na włosy. zadbaj o paznokcie. kup sobie jakiś balsam ujędrniający. nie musi być najdroższy. wystarczy tanszy i dodawaj do niego olejki na celulit -cyprysowy, koperkowy zdaje sie ale dobrze nie pamietam jakie jeszcze... i dobrze byłoby jakieś cwiczenia. najlepiej jazda na rowerze albo basen. i gwarantuje ci, ze po samym peelingu, depilacji i fryzjerze poczujesz sie o niebo lepiej! :D

Gość miałam podobnie jak ty
"przepisa mozna tu na forum znalezc." przepisA hehehe... :D jak kiepscy. i kup sobie jakiś sportowy biustonosz, tzn dwa. chyba ze masz. i miej na sobie 24 godziny na dobe biustonosz. w sportowych wygodnie sie spi. przy chudnieciu bardzo biust obwisa, pozniej nie da sie niczym go uratowac jedynie operacja. a taki biustonosz bardzo pomaga aby nie obwisl. moim zdaniem lepiej dziala niz cwiczenia.

Gość kopciuch
juz mi lepiej bardzo Wam dziekuje

Gość ja............
a co kurwa ja mam zrobic w wieku 17 lat mam 158 i waze 70 kg...... i widzisz jaki ja mam zyciowy start? ja dziekuje

Gość jak masz 17 lat
to jeszcze łatwiej ci schudnać niz jak się ma 30. wez się tylko za siebie! od teraz!

Gość takie
1. kosmetyczka 2. fryzjer 3. uśmiech na twarz 4. zakupy 5. basen lub ćwiczenia głowa do góry, zobacz już jesteś inna

Gość koniecznie zacznij od
peelingu, depialcji i fryzjera. da ci to kopa do dalszych staran. no i odchudzanie. cwiczyc napewno nie masz ochoty i wiem jak ciezko sie do tego zabrac ale jak juz sie zacznie to jest fajnie. napewno wiesz, ze podczas cwiczen wydziela sie hormon, chyba serotinina i ma sie potem lepszy humor? a jak bedziesz glodna to zjedz banana (tez ma serotonice) i popij kawą z mlekiem. bardzo syci. pij duzo wody i wysypiaj sie. dobrze robi na cere i ogolnie skore na ciele. a kosmetyki na twarz najlepiej naturalne. dobrze byloby miec wszytskie naturalne ale one sa drogie. wiec do twarzy na noc polecam maslo karite. pod oczy tez mozna go uzywac. szampon polecam ALEP. naturalny, chyba 27 zl za 300 ml. nie jest za tani ale jest fajny. do tego szybko sie zuzywa bo slabo sie pieni. ale fajny tez jest choc juz nie naturalny szampon biosilk. okolo 35 zl. do twarzy mydlo naturalne alep. jesli masz jakies syfki to po tym mydle znikna. i w ogole wydaje mi sie, ze to mydlo tak ozywia skroe. skora na twarzy zrobila mi sioe po nim jakby bardziej promienna. chociaz na poczatku zuywania mialam wiecej pryszczy niz przedtem.

Gość a wcale nie wazysz
dużo za dużo. jedz wszystko ale z umiarem i staraj się zdrowo, nie jedz z 4 godz. przed snem. i pij conajmniej 1,5 litra widy dziennie. powinno to wystarczyc aby zrzucić zbędne kg. w wolnym czasie dobrze jest pojsc na rower, do kina, na piwo... mozna tez obejrzec fajny film i w tym czasie zrobic sobie okład ujedrniajacy z foliowaniem. poczytać. odnowić stare znajomości, np na naszej klasie :P popisac ze znajomymi. o, a jak juz o siebie zadbasz to bedzie cie rozpierac energia! :D

Gość Stanio
A ja Ciebie mogę dobrze wymasować bo taki masaż też robi dobrze na zdrowie i dobre samopoczucie. Zgoda ?

Gość kopciuch
Dziewczyny jestescie kochane jutro robie masaz z kawy :-)wagowo moze nie jest tak strasznie, ale widac bardzo a jak sie rozbiore to dramat galareta

Gość na szarą cerę
jedz dużo warzsyw i owoców z witaminą C pomidory, paprykę, owoce cytrusowe pij codziennie sok z marchewki około szklankę, już po 3 tygodniach cera będzie miała ładniejszy odcień, doraźnie możesz użyc jakiegoś peelingu i nałożyc potem na twarz samoopalacz od kilku dni co dzień robię sobie sałatki z różnych rodzjów sałat: rukola, dębowa, lodowa itp z pomidorem, ogórkiem zielonym, kiełkami rzodkiewki, czerwoną cebulą i co tam jeszcze się nawinie....do tego sos z soku cytryny i łyżki oliwy z oliwek oliwa z oliwek genialnie nawilża i wygładza skórę, zarówno spożywana w sałatkach jak i używana zewnętrznie, można na jej bazie zrobic peeling: mieszasz gruboziarnistą sól morską z łyżką oliwy do tego kilka kropel soku z cytryny, mozesz dodac 3 krople ulubionego olejku eterycznego i wsmarowywujesz to pod prysznicem sól ujędrnia skórę, oliwa wygładza i odżywia

Gość na szarą cerę
aaaa i faktycznie zacznij od włosów i paznokci jak zrobisz sobie włosiki jakimś fajnym szamponem koloryzującym, paznokietki u rąk i stóp fajnym kolorowym lakierkiem, samoopalaczem twarz to poczujesz sie juz zadbana....no i depilacja wbrew pozorom dłonie są ważne, bo to części ciała które zawsze mamy "na widoku", nawet jak ciałko nie jest szczególnei zgrabne i zadbane a dłonie są zawsze ładnei zrobione to przyciągają spojrzenia i dają efekt zadbania

Gość taka jakas see
aerobic warzywa witaminki duzo wody kolacji nie jesc po 18-tej conajmniej 8h snu i pozytywne nastawienie

ja też polecam zmienić sposób odżywiania - jeśli nie dla schudnięcia to przynajmniej dla jędrności i samopoczucia

Gość Laukomannia
Najlepiej zacząć od strefy psychicznej, ponieważ masz depresję. Wiadomo na depresję niezbędna może się okazać pomoc psychoterapeutki ale równie dobrze może wpłynąć miłość ukochanego mężczyzny i sex :) Poczułabyś się wtedy bardziej atrakcyjna. Później polecam rady ekspertów m.in.: kosmetyczki, dermatolożki, dietetyczki, wizarzystki, stylistki, trenerki fitness a w najgorszym wypadku plastyka chirurgicznego. Po interwencji tych ekspertów wszystkie kompleksy zniwelują się prawie do zera :classic_cool: To opcja dla nadzianych kobiet :O

Gość awril
autorko-a dlaczego napisałas-jutro robie peeling z kawy?-zrob go dzis!!! to jest tez bład-mowienie sobie-zaczne od jutra..nieprawda,zaczac musisz od dzis,od teraz:) wystarczy,ze wezmiesz kapiel,umyj wlosy,wyprostuj sie,usmiechnij...i powiedz-od teraz zaczelam prace nad soba! powodzenia

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin