Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiakasia grubasia

dziennik odchudzania - start 1 kwietnia

Polecane posty

Gość misiowatamonisia
hehe no prawda deggialka . niektóre tu osoby sa conajmniej dziwne;/i nie tylko w sferze diety, hehe ja zaczynam od jutra bo jeszcze dzis w pracy mam kanapki:) a jutro musze co wymyślec moze serek wiejski jak myslicie dobry czy nie?

Gość kasiakasia grubasia
a najgorsze jest to, ze nie mam na co ani na kogo zwalić tych kg! mam 35 lat , dzieci jeszcze nie. Chętnie bym powiedziała eee, przytyło mi się po ciąży..... ;) zamiast tego mogę jedynie stwierdzić : kocham jeść i gotować! :D ale przyszła kryska na matyska.... :D

Gość misiowatamonisia
hehe to tak jak umnie kocham jeśc i gotować też, choć mam dopiero 23 lata:)

nie mialam 85kg tylko mialam taki obwod w pasie nie pamietam kiedy juz dosyc dawno. ale w lutym mierzono mnie to w brzuchu mialam 77 teraz jest 75cm zawsze to maly krok do przodu, chcialabym dojsc w brzuchu przynajmniej do tych 69cm :P u mnie te 4 kg dlugo schodzily bo mam tak ze tydzien sie odchdzam a potem bomba w postac kebaba po wypiciu 3 piw i co tu sie dziwic ze kg nie chca schodzic?? ja sie ciesze z tego ze ostatnio slysze komentarze "ale adnie wygladasz" :)

misiowatamonisia- mysle, ze serek wiejski jak najbardziej wskazany :) kobietki... ja nie zamierzam ze wszystkiego rezygnowac... chce zrobic tak: rano w malej ilosci ale jednak jakies ciemne pieczywko... na obiad cos dietetycznego typyu gotowane miesko czy jakas zupka- ale nie zamierzam np zrezygnowac z makaronu :) nie jestem az tak duza, zeby glodowac :) po 18 nic :) wszystko ograniczyc- to podstawa i zero slodyczy+ duzo ruchu :) ahaa no i zrezygnuje tez z ziemniakow :)

Gość misiowatamonisia
no własnie dziewczynki a jak to jest z biustem? on nie maleje? bo chyba tak mi sie wydaje ze troche spada a ja kurcze nie cchiala bym zeby spadł az tak bardzo:)

Gość chce byc chudsza
ja chyba kpopenhaska zaczne od jutra a wy?

serek jest super ale jeszcze lepszy jest jogurt naturalny bo przy okazji poprawia nasza flore bakteryjna(szczegolnie dobre dla kobietek z problemami zapalen pochwy i grzybicy)

Gość misiowatamonisia
hmm ja rezygnuje z pieczywa i ziemniaków całkowice ale reszta pozostaje. tzn normalnie tylko bez ziemnaikow i chlebka i buleczek:) duzo herbat i wody i malo kalorycznych rzeczy:) ipo 18 nic. ale czy sie uda zobaczymy.

jesli bedziesz sie odchudzac cwiczeniami to nie spadnie, a tak to moze byc roznie.. Ja tez sie o to boje bo mam miseczke A mimo wymiaru 90cm(mam szerokie plecy)

hmm misiowatamonisia- mamy podobne sposoby :) ja tylko na sniadanie bede jadla jakis ciemny chlebek :) damy rade!!! :)

Gość misiowatamonisia
no ja mam 85 D czasem E zależy z jakiej firmy. ale trudno nie mozna miec wszystkiego jak spadnie to mam nadzieje ze nie tylko biust:)

Deggialka-wiem, ze można schudnąć, kilka lat temu schudłam 10 kg na kapuścianej.Jak wspaniale się człowiek czuje jak wkłada na siebie gacie leżące kilka lat w szafie (kupione za małe) i pozostaje jeszcze trochę luzu!!! Lato, morze - nie trzeba się owijać szmatami, udając że od tego jest pareo.Chodzi o to, aby zrobić coś dla siebie i dobrze sie z tym czuć. Jestem niska mam 160 cm, ważę +/- 75 kg - więc dla mnie 15 kg to nie jest jakaś cyfra która zrobi ze mnie modelkę, ale pozwoli siedzieć przy biurku bez "wypływania" brzucha ze spodni!!! Trzymam kciuki za wszystkich co od jutra i co od dzisiaj, bo ja zaczynam dziś od kopenhaskiej-jako wstęp do dalszych zmagań!!!

Gość misiowatamonisia
oK. to od jutra zaczynamy:) ja coprawda w pracyjestem i nie wiem jakto bdzie z pisaniem ale bede sie starała czesto zagladac;)

Gość misiowatamonisia
a co do lata i morza to nie wiem jakie to uczucie bo nad polskim nie byłam:) a nad adriatyckim i śrudziemnym gubiłam sie wsród grubasów;):) heheh

Mominka i to jest wlasnie zdrowe podejscie!! bo nie chodzi o jakies nierealne marzenia, ale o to, co mozna faktycznie osiagnac!!! jestem pewna, ze Ci sie uda dojsc do 60tki ;)

Gość lulula
Hej dziewczynki nie przechodzcie na kopenhaska. Owszem ona dziala szybko ja schudlam nawet 8 kg w te 2 tyg ale bardzo ciezko utrzymac efekt. Lepiej juz przejsc na jakas dluzsza diete a bardziej wartosciowa. Ja jestem od 2 tyg na diecie "mniej żryj" i w pierwszym tygodniu schudlam 3 kg a w drugim 1 czyli w sumie juz 4. Co robie? Bardzo duzo spaceruje okolo 1.5 godziny dziennie, biegam po lesie ale nie duzo bo kondycji na razie brak i robie po 150 brzuszkow :) I jakos leci.... Apetytu brak. Pije wode.

Gość misiowatamonisia
hehe dieta MŻ jest najlepsza tylko jak sie 8 godizn spedza za biurkiem plus godzine na dojaz do pracy to przychodząc do domku na nic nie ma sie ochoty. ale jak już mowilam bde do pracy jezdzila rowerem. lato idzie wiec troche ruchu dobrze mi zrobi:) tylko musze kupic gdzies dobry rower. ma ktos pomysł, jaki i gdzie? wrocław i okolice:)

hehe no to nie moge Ci nic polecic, bo ja mam taki zwykly z marketu za jakies 250 zl :p ale nie narzekam, jak na moje potrzeby jest idealny :D no i wiem, ze nikt mi go nie zakosi z piwnicy :D

Gość kasiakasia grubasia
Ok, więc wynik dzisiejszego dnia jest następujący: wypiłam: 3 kawy czarne gorzkie zbożowe ricoree zjadłam : 3 jabłka 5 marchewek i ziemniaczek z szybkowaru na sucho nie wyrobiłam sie jedynie na godzinę 18-tą by zakonczyć ucztę. (luby wrócił później a zależy mi byśmy razem siadali do stołu

Gość kasiakasia grubasia
dziewczyny, proszę się tu meldować do spowiedzi! ;) NIKA27 🌻 deggialka 🌻 Mominka 🌻 kotki2 🌻 chcę być chudsza

Gość kasiakasia grubasia
chcę byc chudsza ważyłas się? ;) misiowata monika 🌻 lulula 🌻 no i co jadła dzisiaj guru naszego topiku Zielona stonoga? oto jest pytanie! :D

ojjj to ja jestem gorsza :( ja zjadlam rano dwie kromki chleba z ziarnem, potem talerz rosolu i pol malego jogurtu truskawkowego :( nie jestem z siebie zadowolona.. ale strasznie gloduje :( wlasciwie caly dzien chodze glodna :( dziewczyny powiedzcie, ze wytrzymam :(

Gość kasiakasia grubasia
eeee, masz deggialka całkiem dobry wynik! ;) rosół, generalnie zupy są bardzo ok. no i grunt, że kolacji nie ma. swoja drogą jogurty rozdymają żołądek, ale nie w tak śladowej ilosci o jakiej mówisz. Ja niestety choć bardzo lubie- to jogurt, mleko , serki białe sobie muszę odpuścić, straszne mi się do nich pogarsza cera. Długo nie widziałam związku pomiędzy tymi tematami, ale wytestowałam to i wiem już 100%

cos Ty??? a ja sobie myslalam, ze takie mleczne produkty dobrze wplywaja na cere :D hehe moze stad moje niedoskonalosci :d kuuurcze kasia!!! jestem taka glodna :(:(:(

Gość kasiakasia grubasia
no niestety ale mleko tak na mnie działa, może na inne osoby nie, najlepiej przyjrzeć sie i przetestować. Kuźwa no nie powiem, też jestem głodna, chyba najlepiej jest iść w tym wypadku spać ... a rano się człowiek czym zajmie i przestanie popatrywać na lodówkę z dziką żądzą ;) musze jednak powiedzieć ,ze pierwszy efekt ograniczenia jest już widoczny : brzuch mi sie zrobił mniej wypukły. Są plusy! no i jakos łatwiej mi się schylic do bucików niz przez ostatnie kilka dni. wode pije , może mi sie uda oszukac głód :P ale.. pocieszam sie myślą, że jak mi sie trochę skurczy żołądek, to może i będzie burczało ciszej ;)

Gość misiowatamonisia
Cześc wszystkim :) wlasnie zasiadłam do biurka po uprzednim poogladaniu N-K oczywiście i oplotkowaniu koleżanek:) hehe i zgłaszam, że ...niestety rezultaty moje przynaj,mniej bnine były dobre . bo zjadłamnormalny obiad wczoraj:/ i trudno jakos przezyje. ale dzis juz było śniadanko bez chlebka i do pracy serek wiejski:) hmm myslicie że nabiał psuje cere? kurcze może macie racje ja tez ostatnio mam sporo problemów ale myślałam ze to zima przesilenie czy takie tam inne rzeczy.

Gość misiowatamonisia
hmm no ioczywiście wode mam także tez pije. Wiecie co koleżanki ja tez myśle o kupieniu sobie jakichś wspomagaczy typu tabletki z olimpa np. czy coś takiego. ale niewiem czy to dobry pomysł bo tyle tu narzekań na te prparaty. jutro jade na zakupy i chialam kupic to jeszcze pomyslę czy warto a Wy dajcoie znać jak cos wiecie więcej. a na nocny głód najlepszy sen:) do boju :) hehemiłego dnia for all :)

Gość Zakręcona_2112
Cześc dziewczyny, dziś nowy miesiąc więc i ja startuje, wczoraj na wadze 68,9 kg:O Przeżyłam szok, przecież niedawno było jeszcze 66 kg:( A teraz trzeba na nowo gubić te cholerne kg, no ale jak przez 3 tygodnie żyło się o fast foodach, słodyczach to teraz trzeba się pozbyć tego balastu, tymbardziej, ze został m-c do majówki. :) Jest motywacja:) Ja mam zamiar jeśc według zasady "śniadanie zjedz jak król, obiadem podziel sięz przyjacielem, a kolacje oddaj wrogowi" :) Tak więc dziś na śniadanko: dwie kanapki z pasztecikiem i mała pomarańcza, teraz siedze w pracy i popijam czerwoną herbatkę. Do pracy jeżdże na rowerze, ponadto razem z siorką mam zamiar ćwiczyć:) No i dużo wody mineralnej. Najpierw chce choć moje ukochane 66 zobaczyć na wadze, a póxniej jeszcze z 3 kg mniej. Małymi krokami do przodu. Ja biorę aplefit w tabletkach, mam nadzieję, ze mi pomoże, choć napewno nie zaszkodzi;) Pozdrawiam Was serdecznie i będe zdawać relacje jak mi idzie:)