Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiakasia grubasia

dziennik odchudzania - start 1 kwietnia

Polecane posty

Hej! Ja wczoraj jakoś dałam rade :) i zjadłam tylko dwa naleśniki z jabłkami :) no herbatka czerwona, mała kawka i kilka biszkoptów :) dziś mam nadzieje że też pójdzie dobrze tzn. że mało zjem ;) no i musze się zabrać za ćwiczonka bo bez nich będą małe efekty a ja chce wkońcu schudnąć :)

Gość radiopsuj
to ja też z wami od dziś zaczynam w końcu kiedyś trzeba

Gość beata71
Cześć. Chociaż dziś Prima Aprilis ja na serio postanawiam wziąść się za odchudzanie. Wiem że nie ma cudów trzeba ograniczyć jedzenie i zwiększyć ruch.Więc do roboty, a na smutki będą przyjaciólki z neta( mam taką nadzieję) , bo w realu otaczają mnie koleżanki w rozmiarach 36-38 i to mnie dołuje.Więc do poklikania, miłe towarzyszki niedoli. Trzymajcie się

Gość chce byc chudsza
witam dzisiaj wielki dzien - zaczynamy diete:) ja jeste na kopenhaskiej wiec na sniadanie byłą kawa:) ale bedzie cięzko:)

Gość beata71
ja nocami nie jadam, ale nie mogę się oprzeć niektórym słodyczom, dla rodziny normalnie gotuję i trudno mi jesć same warzywka (swoja drogą tak wiele ich nie jest )

Gość beata71
Każda decyduje sama ja znam ten temat i mówię na 100 % najtrudniej jest utrzymać wagę I dlatego odradzam cudowne diety bo po na nich się chudnie a po nich tyje ( jo jo )

Gość natasia
Ja również sie przylacze od dzisiaj... Wzrost 163cm waga 56kg cel 50KG!!!!!!!!!!!!!! Trzeba sie zabrac za te dodatkowe fałdki;/

I od razu weselej się zrobiło na topicu:) Ja mysle ze najlepsza dieta jest poprostu mż i odrzucić słodycze, fast foody, alkohol, słodkie napoje gazowane, soki... Do tego ruch, choćby nawet spacer z pracy, ze szkoły... Zupełne odrzucenie białego chleba, czy też ziemniaków spowoduje, ze po diecie zaczniemy znów to jeść i przyjdzie jo-jo, dlatego lepiej zjeśc to ale mniej niż zawsze... :) i ja tego się będę trzymać, pierwsze co to żoładek musi mi się skurczyć, bo myślę, ze jest wielkości sporego wiadra:D Jak przezyje pierwsze trzy dni, to sądze, ze później jakoś pójdzie:)

Gość misiowatamonisia
no dziś prima aprilis ja muz swojego narzeczonego oszukałam z rana heeh udało mi sie w końcu;) a co do diety to narazie woda i serek wiejski pół bo drugie kołó 12. moze jakąś herbatke sobie zrobie później;) noi oczywiście w jestem w trakcie kupna rowera na którym będę jeździła do pracy:)

misiowata---> no prosze, jakie plany:), ja dzis jechałam do pracy na rowerku:) Ale mam w planach zacząc biegać, tymbardziej, że jest taka fajna pogoda:) Może uda mi się wyciągnąc siostrę :) Bo ona ma w lipcu ślub i chce pozbyć się brzucha:)

Gość misiowatamonisia
nie no ja biegać to nie za duży biust mam heheh :) żart oczywiście;) do pracy mam daleko to moze towystarczy narazie. tylko najpierw musze zainwestowac w dobry rower. czego jeszcze nie zrobiłam;/

ja niestety do pracy rowerkiem nie mogę bo dopiero bym rewlke zrobiła szefowi jakbym wpadła zadyszana i spocona

Dobra dziewczynki, to ja zaraz zwijam się na rowerek i fru do domu a po drodze musze wstąpić kupić przyjaciółce prezent na urodziny:) Jak narazie się trzymam, tylko czerwoną herbatke popijam:) W domu obiad- gołabka sobie zjem (mamuśka zrobiła mniam) a wieczorkiem truchcikiem, truchcikiem:) Pozdrawiam i zyczę miłego popołudnia i trzymajmy się naszych postanowień:)

Przepraszam, ze jakos nie pisalam ale mialam wczoraj popoludniu i dzisiaj dosyc zajety dzien. Wczoraj rano zjadlam mala kromke chleba z serem na obiad zjadlam piers z indyka niestety z kluskami(ale 2) potem zjadlam gotowane brokuly i niestety wieczorem bylam w kinie i podjadalam trche nachosow :/ dzisiaj wstalam o 05.30 (pierwszy dzien pracy) i zjadlam jedna bulke potem kolo 13 druga i nietstey nie wiem po co o 15 3 bulke(wszystkie bardzo male i z ciemnego pieczywa) a na pozny obiad lub wczesna kolacje gotowanego lososia z gotowanymi warzywami :) Teraz juz nic nie bede jadla wiadomo!!! Moja nowa kolezanka z pracy dzisiaj tez gadala o tym ze musi o siebie zadbac bo chce za niedlugo wyjsc za maz a wpierdzielala prince pola a ma wiecej do zrzucenia niz ja :P

Gość beata71
Ratunku.Błagam nie piszcie dziewczyny co jadłyście, bo jak się jest głodnym to czytanie tego jeszcze bardziej głód nakręca.Więc inne tematy proszę...

Gość misiowatamonisia
no witam wszystkich:) pewnie jeszcze spicie albo co gorsza na rowerze jeżdzicie;) ja juz w pracy . no beata 71 ma racje nie mozemy gadac o jedzonku bo jeszcze bardziejbedzie nam sie chcialo:( wiec pierwszy tmat pogoda;) u mnie dzis pada ble a juz tak piekanie bylo:)

To i ja się przyłączę.Dziś 3 dzien Kopenhaskiej.Udało mi sie na niej( przez 3 krotne stsosowanie po 7 dni) schudnąć od pażdziernika 13 kg.Tym razem tez planuje 7 dni:).Czyli jeszcze tylko 4;).Zaczynałam od 93 kg, dziś jest 80 kg:).Chyba rezultat dobry choć i tak o jakies 20 kg za dużo.Buuu:).Ale damy rade:).Diete ta przestrzegam bardzo restryjcyjnie.Zero odstępstw.Dziś jestem po filiżance kawy rozpuszczalne i małej grzance:). I mimo krązących opini wcale nie ma efektu jojo.Przynajmije ja nie mam.poprostu trzeba z głową po zakonczeniu diety zaczynać wszystko jesc.W malych ilosciach.Kontrolowac wage.I tyle.Zadnej filozofi.I nie katowac sie odmawainiem sobie wszystkiego.I troche sie ruszac:). Pozdrawiam:)

cześć gromado! Dziś od samego rańca myślę tylko o tym, że jestem głodna i jeszcze bardziej nakręcam sobie apetyt . Nie wiem czy wytrwam

Gość chce byc chudsza
zwazyłam sie :( 95 dzisiaj 2 dzien kopenhaskiej i mysle intensywnie nad meridią

Gość chce byc chudsza
DIDI to bedziesz moim natchnieniem:)

Gość misiowatamonisia
wytrzymasz wytrzymsz hehe choc nie wiem czy ja tez to wytrzymam;/ zjadlam jablkooi surówke i wode pije ale w brzuszku burczy;/

Gość misiowatamonisia
co to jest meridia??????????

chce być chudsza, Naprawde zmobilizuj się i wytrzymaj chociaz 7 dni.Ja wiem ze jest cieżko ,ale mówie Ci warto.TA dieta jest dobra na początek odchudzania.Bo w krótkim czasie gubi się kilka kg.I potem ma sie motywacje i chęci. Będę trzymać kciuki!

Dziś czuję się tak ciężka, że wszelkie postanowienia wydają mi się nierealne. Piłam wczoraj wodę z cytryną dziś też wlewam ja w siebie i nie mogę stwierdzić żeby mi pomogła na trawienie . Ale wyczytałkam na innym forum że bardzo pomaga napar z kopru włoskiego .

"ej dlaczego niektórzy są pomarańczowi, a anni czarni ??" może niektórzy za dużo marchewki podjadają

Gość misiowatamonisia
ja jestem pomarańczowa bo jkoś nie umiem nicka poczernic :( hehe znacie tą meridie dziewczeta czy ktos mi cos powie może zainwestuje w takie cudo:)

Gość misiowatamonisia
dzieki chce byc chyda za linka poczytałam sobie troszke no i cóz wniosek jeden i tak trzeba diety i cwiczen jak zawsze.a jeszcze mozna sie zle czuc bo glowa bo s=nadpobudliwosc ehh nic nie pomoze." nie pomoże woda z wisły kiedy chuj juz obwisły" i tak samo i u nas nie pomoże merida i wszystko inne kiedy nie bedziemy na diecie jakiejkolwiek:):) :):)