Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiakasia grubasia

dziennik odchudzania - start 1 kwietnia

Polecane posty

Gość kasiakasia grubasia
HAJ ;) dziewczyny załamka... ważyłam sie wczoraj, od kilku dni pilnuję się bardzo z jedzeniem.... i nie ma efektu na wadze, bo mam 84,5 kg. JAK TO MOŻLIWE????? Ano możliwe... że moja wyjściowa waga zagalopowała się bardziej niż sądziłam... chyba zakupię wage i bede to to kontrolowac... nIE TRACE MOTYWACJI, WRĘCZ PRZECIWNIE!!! zawzięłam sie. nie odpuszczę !

Witajcie dziewczynki Trzymam za was kciuki. Ja bez żadnej diety schudłam 14,5 w ciągu 2 miesięcy. jadłam tylko śniadanie i obiad, zero słodyczy i słodzenia, bez białego pieczywa, i małe porcje nawet bardzo małe. powodzenia

kasia - tak trzymaj, nie poddawaj się! proponuje jednak nie narzucac sobie zbyt rygorystycznych zasad, bo zapal moze szybciej minąć.. lepiej jesc tak, by dlugo wytrzymac. ale wierze w ciebie, pozdrawiam! aha i lepiej mierz sobie obwod w pasie, w biodrach itd - to jest wiarygodniejsze. bo chyba zalezy ci by byc szczupłą i w mniejsze ciuchy sie miescic, a nie wazyc iles tam, nie? :)

O kurde jak mnie tu dlugo nie bylo. Odkad zaczelam prace w ogole nie mam czasu zagladac :P Ja od 2 tygodni prowadze diete i malo jem i zdrowo a po wadze nic a nic nie widac :/ ale trzymam sie dalej, nie ciagnie mnie do niczego jem 3-4 male posilki. no ten ostatni troche wiekszy bo to obiad tak okolo 17.30 ale tez zdrowy :) zobaczymy kiedy pojawia sie jakies efekty??

Ale widze ze kolejny topic umiera :/ szkoda. Jesli jednak ktos tu jeszcze zajzy to moze mi pomoze?? Jest taka dieta 14dniowa ale nie kopenhacka tylko taka ze sie je wsumie 59jajek macie moze gdzies jej opis??

witaj :) co do diety -nie znam, nie slyszalam... widze ladnie schudlas - zazdroszcze.. nie poddawaj sie i mierz [jak mierzylas] cm, a nie wage :) ja stosuje diete od ok tygodnia i zero rezultatow chyba... nie wiem od wczoraj zaczelam przymierzac letnie ubrania hihi i zobaczymy np za kilka dni, za tydzien, dwa... a dzis kupilam sobie hulla hop i nie potrafie nim krecic :( moze dasz mi jakas rade? fakt, ja tu od niedawna zagladam ale topik chyba umiera :(

mi na poczatku na hula hop tez bylo ciezko, ale jest coraz lepiej probuj a zacznie Ci wychodzic :) to co mam w stopce to schudlam w jakis rok, nie odchudzalam sie bardzo, poprostu w najgorszym momencie mialam takie wymiary a teraz troche lepsze. ja po 1,5 tygodnia nie widzialam rzadnych rezultatow nawet w metabolizmie ale od 3 dni mnie niezle przeczyszcza ale tak \"zdrowo\" :P zobaczymy jak bedzie dalej. Dzisiaj na sniadanie mam orzechy truskawki i jogurt naturalny. Moze nie dokonca sniadanie tylko ogolnie na 8 godz pracy mam takie 3 posilki. Jak wroce do domu to zrobie sobie rybe i brokuly :) i to caly posilek na dzien.

czesc jak sie trzymacie? ja dziisaj 11 dzien kopenhaskiej

no kobietki, wreszcie sie odzywacie w tym topiku! :) coz ja mam od dzis wieczora kilkudniowych gosci, wiec 3majcie kciuki bym nie skłonila sie za bardzo ku tym pysznosciom [alkohol, ciasto, etc] ktore z okazji odwiedzin są stawiane na stole :) ja sie trzymam tak jak chcalam - nie mam silnej woli wiec wielkich rygorow sobie nie stawialam, ale sie pilnuje. a jak u Was? :)

bonafide teraz dopiero zauwazylam ze jestes na diecie kwasniewskiego. gotowalam kiedys dla mamy bo byla na tej diecie. I jak nie ciagnie cie do innych rzeczy niuz sa w diecie?? Ja bym na niej nie wytrzymala :/ ja juz po obiadku dawno ale przesolilam strasznie wiec kiepsko :/

wiesz co, duzo mniej ciagnie mnie do slodyczy, napojow gazowanych itd. do mnie bardzo ta dieta przemawia, i wcale nie trzeba sie glodowac, prawdą jest też że duzo mniej chce sie jesc, tzn mniej sie potrzebuje bo miesko i tluszcze są bardziej sycące. :) wogole nie potrzebuje np ziemniakow do obiadu, chleba jem mało, a te ciasta z ksiazki kucharskiej kwasniewskiego - jakie pyyyszne są! :) [niestety tylko od czasu do czasu, np na swieta pieke bo czasu na codzien nie ma] :)

wiesz kwasniewski np mowi ze mozna jesc nawte tuz przed snem, ze nie prawda jest ze 3 godziny przed snem ma byc ostatni posilek :) w zasadzie jakby przestrzegac tak rygorystycznie tej diety to mozna naprawde bardzo duzo schudnac! tylko ja juz kiedys probowalam i jak schudlam to rzucilam sie na weglowodany itd i coz - stosuje diete po raz kolejny, teraz juz na stale chce zmienic model zywienia :)

Ja wiem ze glodzic na tej diecie sie nie trzeba. Mnie osobiscie do napojow gazowanych tez nie ciagnie ani do ziemniakow. Tylko mi by brakowalo warzyw i owocow. A ciasta wiem ze dobre :) jak mam juz nie byla na tej diecie to i tak pieklam sernik chyba wiedenski sie nazywa mial w sobie zdaje sie 25 jajek, jeden maly kawalek sycil tak jak obiad :) A cukru ttam bylo niecale pol szklanki. A ja przed chwila policzylam sobie kalorie jakie dzisiaj wchlonelam i wyszlo tego tylko 600 kalorii. cos mi sie przestawilo bo kiedys nie potrafilam tak malo zjesc a teraz nie jestem glodna po tak malej ilosci. wieczorem pewnie nadrobie troche kalorii przez alkohol :/ ale nie mam zamiaru wszystkiego sobie odmawiac :)

hehe tak, sernik wiedenski jest pyszny, obowiazkowo gosci u nas na kazde swieta i nie tylko, hihi przepis znam juz na pamiec :D coz, warzywa przeciez mozna jesc, skądś trzeba węglowodany czerpać :) cóż, ty widze jestes bardzo zdeterminowana, 600 kcal to bardzo mało, a co do tego ze teraz juz ci to wystarccza - organizm sie przyzwyczail, po prostu. wczoraj nei moglam odpisac bo prąd wylaczyli (:

nawet nie jestem tak zdeterminowana i sama jestem w szoku z tymi 600 kaloriami. Nie licze kalorii wczoraj tak z ciekawosci policzylam. Ale doszedl do tego w knajpie kawalek pizzy nie umialam sie powstrzymac. No i alkohol.

witaj. widze nieźle schudłaś, a co to jest to M1 [jesli dobrze zapamietalam]? pozdrawiam ;-)

Zaczynam nowy tydzien z super humorem :) Jak widac zaczynaja byc efekty mojej diety :) Byle dalej sie trzymac. A jak u Was dziewczyny??

no nieźle! zazdroszczę ;-) cóż u mnie efektów nie ma, ale mam dziś dobry dzień - kupiłam sobie kurteczke i dwie bluzeczki i po wczorajszym obżarstwie - pewnie ze względu na pogode - nie mam już aż tak dużego apetytu :) ale jem, żeby uregulować sobie nowe normy :)

kotki2 - gratuluję.. ja tu wchodziłam, nic się nie działo, to w koncu wyrzuciłam z ulubioonych, dzis zagladam a tu prosze - niespodzianka :) dziewczyny, nie dajmy temu topikowi umrzeć :)

Gość kasiakasia grubasia
załamka dziewczyny :O przeszłam na diete i sałatki, a potem dopadł mnie stres i sie zaczęło.... jojo jak cholera, obecnie waże 87kg. masakra! :O przechodzę na ruch fizyczny,. bo z dietą nie powalczę widzę :O

Gość do Mgda Munia
jadałas tylko 2 posiłki ? jak walczyłaś z glodem> napisz jak wyglądało Twoje menu,cwiczyłas ?

Gość kasiakasia grubasia
byłam mocno zdeterminowana, rano kawa czarna, potem marchewki na surowo, potem sałatki- duże, czasem jak jadłam na mieście to w maku słatkę włoska z jajkiem i mozarellą. Ale: nie udało mi sie zrezygnować z piwa , tzn, po dwóch tygodniach zaczełam znowu pić... potem sie zdarzyły z dwie wpadki typu tort na imieninach i obżarstwo na całego, myślałam, że przegłodzę sie 1 dzień i spoko, potem dużo wyjeżdzałam i jadłam na mieści co popadło + piwo. a najgorszy jest brak ruchu :( wszędzie samochodem...

Gość Magda Muni napisz
konkretniej co jadasz,jak jadasz ,cwiczysz itp_