Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przelotem

Jak to zrobić....to silniejsze ode mnie..

Polecane posty

Gość przelotem

mam chłopaka ale podoba mio sie inny którego znam juz od dawna nim jeszcze bylam z moim chłopakiem. z tamtym doszło do sexu itp itd. ogolnie strasznie mnie ciągnie do niego jak go widze to mi miękko. moj chlopak wie o mojej przeszłosci z nim i jest zazdrosny o niego starsznie. kiedys sie po kryjomu spotkalam z tamtym i moj chlopak mnie na tym przyłapał poklocilismy sie ale pozniej jakos sie rozeszło. i ten drugi sie zdenerwowoał ze musi sie takich przekretów łapac i sie na mnie zdenerwowoał jednak ja wiem ze chciałby sie ze mna spotykac......ja tez bym chciała...ale jak to zrobic by go przekonac do tego skoro przez mojego chłopaka sie zniechęcił i oststnio tak na pokaz przy moim chłopaku kazał mi skasowac swoj nr (ale wiem ze zrobił to na pokaz przed moim chlopakiem zeby tylko pokazac ze niby ma mnie w dupie) ...nie myslcie o mnie zle. doradźcie co zrobic. chłopaka kocham i nie chce z nim zrywac

Gość kwa-kwa
gowno! jak sie kocha chlopaka to nie robi sie takich rzeczy glupias do potegi n-tej, albo masz 17 lat :-O

Gość to ja proponuję
trójkącik :P panowie będą zadoweleni a jak jeszcze weźmiesz kolezankę :P

Gość To fakttttttt
...albo rybki, albo akwarium...

Rzadko się wypowiadam na takie tematy ale jak czytam sobie dylematy 14 letniej blachary to mnie zwyczajny szlag trafia... bo ona ma 'tak mięciutko', no niewiarygodne. Oby cię twój biedny chłopak na gorącym uczynku złapał :)

Gość ostro ... ostry
w takim wypadku jestem za tym zeby te blache sklepac - sama bym to chetnie zrobila, szmato

Gość moja droga kolezanko
sytuacja jest niewesoła albo bedziesz wzdychac do niego az ci sie doechce ale wtedy mozesz miec problemy w zwiazku albo idz na calosc pozniej przepros chlopaka moze ci wybaczy ale moze byc inaczej

Gość agafa1
zdecyduj się z kim chcesz być. Jeśli z tym pierwszym chłopakiem- to porozmawiaj z nim na poważnie, czy będziecie ze sobą, jeśli zerwiesz z tym swoim.Jeśli odpowie pozytywnie to zdobądź się na odwagę i zerwij - bądź szczera wobec nich obydwu

Gość ona777777777777
Bozia cie pokarze w sensie sama tego pozalujesz bo w myslach juz zgrzeszylas pewnie tak grzeszysz od urodzenia a FEEEEEEEEEEEE