Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka28000000

On jedzie na wakacje-tylko bezemnie

Polecane posty

Nie chodzi o to, chodzi o jego egoizm i nie przejmowanie się Twoją osobą Aniu. Co innego, jak chciałbym pojechać z kolegami, a co innego jeśli z góry stawia Cię przed faktem dokonanym. Jedzie tam z kolegami i z jedną parą (!!!). Ja bym zakończyła związek po czymś takim...

Gość gość
Nie żartujcie teraz, jak jechałam z koleżankami, gdzieś to różnie bywało niekiedy coś kumpeli pożyczyłam, jak miałam więcej kasy, z facetem jak gdzieś jechałam to ON za wszystko płacił,, teraz też chcemy gdzieś jechać i on stw, że będzie płacił :) skoro go nie stać, to niech nie jedzie, albo mógł coś w pobliżu wynająć dla was tylko. PROSTAK i tyle!@

Gość lekoomankaa
no mój chłopak nawet by nie chciał jechać beze mnie gdziekolwiek, wolałby zrezygnować niż jechać bez swojej kobiety, tak więc ciula masz nie faceta.

Gość alladynow_dwoch
Znowu kolejna baba nie umiała wychować sobie faceta od początku związku. Nie wyobrażam sobie żeby taka myśl mojego narzeczonemu przeszła przez głowę

miałam podobnie... tylko nie chodziło o pieniądze bo załatwienie kasy na wakacje nie było dla mnie problemem. otóż będąc z mężczyzną 3 lata on pod koniec lipca coś kombinował wtedy nie wiedziałam o co chodzi dopiero, gdy już wszystko się wyjaśniło ja zaczęłam kojarzyć fakty, więc to było tak po prostu Mnie okłamał NIC NIC nie powiedział, że jedzie NAD MORZE . dwa dni przed jego wyjazdem o którym nic kompletnie nie wiedziałam, przyjechałam do niego myślałam, że się ucieszy, a on oznajmił mi, że musi wyjść do kolegów na chwile i zaraz przyjdzie strasznie przykro mi się zrobiło cios w samo serce.(hee przyszedł po 5 godzinach no sorry, przecież musiał się dogadać co do wyjazdu:] ) . Gdy wróciłam do domu i rozmawialiśmy na 2 dzień przez telefon on był ciągle zajęty. to był dzień w którym miał wyjazd(11.sierpnia.2010r). kiedy przed jego snem jak zawsze zadzwoniłam i zaczęłam rozmowę powiedział mi, że musimy się wyłączyć bo on jutro musi z rana wstać do pracy, więc pożegnaliśmy się i rozłączyłam się. na drugi dzień od jego mamy dowiedziałam się, że pojechał z kolegami na 5 dni do Mielna o 2 w nocy (wtedy kiedy ponoć miał spać, bo z rana do pracy pff.) były tam również dziewczyny tych kolegów. Powiem Wam szczerze, że morda mi się otworzyła i odrazu łzy w oczach się pojawiły. ryczałam za nim 1 dzień. dobrze, że w odpowiednim czasie moja kuzynka się odezwała i zaproponowała jezioro pojechałyśmy ze znajomymi na 3 dni. przed jeziorem również skombinowałam ekipe i w niedziele 15.sierpnia o 1.30 pojechaliśmy z ekipą nad morze.15.08 on właśnie wrócił i nagle sobie o MNIE przypomniał i zaczął wydzwaniać, pisać. Ja twardo dzięki pomocy również przyjaciół nie odbierałam, nie odpisywałam, on tyle smsów mi nie napisał przez rok jak przez te 5 dni.. czułam się okropnie , myślałam, że wakacje będzie chciał spędzić ze Mną bo chyba na tym polega też związek, że kochający ludzi spędzają RAZEM wakacje.. a on tak po prostu sobie pojechał NIC nie mówiąc :( w dzień kiedy wracałam już do domu odebrałam, byłam oschła, zimna, nieprzyjemna, no ale jaka miała być po tym wszystkim co mi zrobił ? na drugi dzień on przyjechał do mnie kupił mi jakies głupie róże i kolczyki, myślał, że po tym wszystkim to wystarczy.nie przekupił Mnie bo dla mnie to NIC. powiedziałam mu wszystko co leżało mi na sercu ! postawiłam warunek, że jeśli zobaczę, że się zmieni to wrócimy do siebie. Ale to tak łatwo powiedzieć wszystkim'' aa odwalił więc zostaw go kopnij go w dupe''. ale wspomnień uczuć tak szybko się nie wykopie z serca. kocham go. trochę się zmienił. ale dalej został egoistą i jeszcze zbyt mało daje mi czułości.denerwuje mnie to bo dużo naobiecywał w tamtym czasie. płakał przez ten telefon, ale chyba nie do końca moja nauczka mu coś dała. czasami dobrze jest pokazać, że samemu można sobie poradzić lepiej niż z kimś. i dobrze, jest pokazać czasami komuś, że ma się go gdzieś. ale na dłuższą mętę tak się nie da. zresztą nie chce mi się grać w takie coś nie dzwonienie nie odbieranki. gdyby zrozumiał parę rzeczy i wbił sobie je do głowy było by chyba dobrze.