Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zubrowka80

niepowodzenia facetow leza w ich charakterach

Polecane posty

Gość fgder
ale zobacz cos pozytywnego.Ja sie wogole dziwie ze nie masz kobiety , bo z tego co piszesz wygladasz na porzadnego czlowieka .

Gość złośliwaa samica30
Wygrałem--->oblicz ile cm rosnie drzewko rocznie.Potem oblicz ile urosnie w ciągu 6 lat.Teraz idz do lasu i sobie wybierz odpowiednie.Maruda :P fgder---->podobno nie wygląda dobrze :P To są złudzenia ze jest fajny :P bo to net przecież jest.

Gość złośliwaa samica30
Wygrałem--->oblicz ile cm rosnie drzewko rocznie.Potem oblicz ile urosnie w ciągu 6 lat.Teraz idz do lasu i sobie wybierz odpowiednie.Maruda fgder---->podobno nie wygląda dobrze To są złudzenia ze jest fajny bo to net przecież jest.

no znowu jestem czarna :O Coś mi sie popieprzyło. To mój tekst :O Wygrałem--->oblicz ile cm rosnie drzewko rocznie.Potem oblicz ile urosnie w ciągu 6 lat.Teraz idz do lasu i sobie wybierz odpowiednie.Maruda fgder---->podobno nie wygląda dobrze To są złudzenia ze jest fajny bo to net przecież jest.

Niepowodzenia leżą głównie w wyglądzie, a dopiero potem w charakterach. Chyba, że ktoś ma totalnie skopany charakter, tak jak ten gość ze studiów. Gdybym ja na pierwszy rzut oka mógł wydawać się dość przystojny, wysoki itd to bym to pewnie lepiej wykorzystał niż on :P

Gość ofe rma
a ja zostałem zignorowany to pytam jeszcze raz. czy ci wszyscy playboye to naprawdę mają takie ekstra charaktery? bo ja rozmawiałem czasami na jakiejś imprezie z jednym czy drugim i szczerze mówiąc wydali mi się strasznymi przygłupami. chyba z zazdrości oceniłem ich nieobiektywnie ale naprawdę poza solarium, włoskami na żel itp to się w nich niczego specjalnie ciekawego dopatrzeć nie potrafiłem. możecie mi to wyjaśnic?

Oferma --->I znowu przekrecisz moje słowa zeby wyszło na Twoje:O Tzw pleyboye przyciągają na dyskotekach dziewczyny ktore chca sie pochwalić przed koleżankami.Średnia wieku takich to 16-20 lat. Tzw pleyboy ma pewność siebie,On nawet nie mysli idąc na disco ze którejś nie poderwie.Strój dopracowany odpowiednia bryka(za tatusia pieniądze)Ii dzie by zaliczyć.Jesli Ci o takie powodzenie chodzi to uwierz mi możesz znależć taką panienkę. charakter jest ważny bo jak sie uwierzy w siebie to inni też to zrobią. Zrozumiałeś :P

Gość ofe rma
nie wiem czy o takie powodzenie mi chodzi. nigdy nie miałem żadnego więc trudno mi wybrzydzać ;P teza tematu brzmiała jednak tak: faceci nie mają powodzenia nie dlatego że są paskudni, tylko dlatego że mają charaktery do bani. skoro ja nie miałem nigdy powodzenia to zgodnie z tą tezą wygląd wyglądem ale charakter to ja mam "zjebany na maksa", pisząc młodzieżowym językiem. tymczasem w mojej bezczelności i tupecie pozwolę się z tym absolutnie nie zgodzić. więcej, uważam że jestem całkiem w porządku i szczerze mówiąc te przygłupy o któych wspominałem to mi charakterem do pięt nie dorastają. w takim razie albo nie mam racji ja, albo tę tezę można sobie o dupę rozbić.

Gość ofe rma
tytuł tematu brzmi: niepowodzenia facetów leżą w ich charakterach jestem facet? no niby jestem. czyli moje niepowodzenie leży w moim charakterze albo to są bzdury i charakter charakterem ale przystojny facet to jednak jest to. no i taka jest prawda. można to nie raz i nie dwa przeczytać choćby i na cafe.

Gość prawie italianka
Dokladnie zgadzam sie z autorka. Charakter w duzej czesci swiadczy o powodzeniu u faceta. Znam wielu facetow ktorzy sa ladni (moze nie super piekni ale nim im nie brakuje), ale charakter maja zjechany na maksa. najczesciej to jak pisala zubrowka: wieczni pesymisci, zala sie na caly swiat, robie z siebie ofiary losu. Tacy, chocby najpiekniejsi nigdy nie beda miec szans u kobiety bo swoja postawa dadza jej do zrozumienia, ze sa beznadziejni. I na odwrot znam facetow ktorzy mimo ze brzydcy potrafia sie sprzedac. Duzo tu mowy o tych wszystkich playbojach. Czemu maja sukces? Bo maja gadke. nawet gdy sa brzydcy, niscy, wyzelowani i smiesznie wygladajacy swoja postawa daja do zrozumienia ze sa oryginalni i jedyni w swoim rodzaju. I dziewczyny na to leca, bo ci kolesie potrafia sie wypromowac.

prawie italianka, ciekawe jak być pewnym siebie jak na sam twój widok ludzie negatywnie reagują. Spróbuj się promować gdy spotykasz się z powszechną niechęcią :o

prawie italianka Dokladnie zgadzam sie z autorka. Charakter w duzej czesci swiadczy o powodzeniu u faceta. Znam wielu facetow ktorzy sa ladni (moze nie super piekni ale nim im nie brakuje), ale charakter maja zjechany na maksa. najczesciej to jak pisala zubrowka: wieczni pesymisci, zala sie na caly swiat, robie z siebie ofiary losu. Tacy, chocby najpiekniejsi nigdy nie beda miec szans u kobiety bo swoja postawa dadza jej do zrozumienia, ze sa beznadziejni. I na odwrot znam facetow ktorzy mimo ze brzydcy potrafia sie sprzedac. Duzo tu mowy o tych wszystkich playbojach. Czemu maja sukces? Bo maja gadke. nawet gdy sa brzydcy, niscy, wyzelowani i smiesznie wygladajacy swoja postawa daja do zrozumienia ze sa oryginalni i jedyni w swoim rodzaju. I dziewczyny na to leca, bo ci kolesie potrafia sie wypromowac. dokladnie jest tak jak piszesz :( niesttey ale taka prawda ze facet chocby byl nie wiem jak przystojny ale jak ma \"zjechany charakter\" jest raczej bez szans.... z autopsji :p znam sporo bardzo atrakcyjnych dziewczyn ktore sa z kolesiami no ze tak delikatnie powiem niezbyt atrakcyjnymi, co wygladaja niezbyt ciekawie :o ale z nimi sa ?! :| pytanie dlaczego ;O no otoz sa mili pewni siebie wygadani z poczuciem humoru itd neistety ja taki nie jestem :( hehe uzalam sie nad soba a im czesciej to robie w tym wieksza depreche sie wpedzam :/ juz z tym ze jestem osoba raczej zamknieta w sobie, malomowna, bez \"poczucia humoru\" :o wogole nie wiem o czym z ludzmi gadac > to zaowocowalo tym ze nie mam zadnych znajomych NIKOGO !!!! < ktos taki jak ja, mimo ze jesli chodzi o wyglad >> nie bede sie sam ocenial ale raczej wygladam spoko ;) < to przy blizszym kontakcie jestem spalony i bez szans :O ten koles o ktorym mowa to i tak jest dobry bo cos proboje zagadac ;] w zalosny sposob ale jednak proboje....

Nie ma sie co nad wywodzić.Moi znajomi to wiekszość faceci.Nie wszyscy są przystojni,ale mają zajebiste charaktery,wiec nie mają problemów z kobietami.I jeszcze coś moi panowie---\'\'atrakcyjność mężczyzny wzrasta w towarzystwie kobiet\'\' Wiec moi drodzy na disco z kolezankami.Nie ma to jak konkurencja.Nie znam Was nie widziałam,wiec nie wiem co jest powodem niepowodzenia.Jeden facet z kafe wkleił zdjecie mężczyzny który jest w moim typie.Założe sie dla Was moze byc nieciekawy. Brzydall nie wiem jak wyglądasz wiec nie moge ocenić. Charakter jest wazny

No wlasnie, ja to wogole nie rozumie jak facet moze juz na wstepie komunikowac dziewczynie, ze nikt go nie chce. To normalnie akt samobojczy, facet od razu przekazuje, ze jest beznadziejny i mimo ze pewnie tak nie jest to dziewczyna rozumuje na zasadzie: no tak, zadna go nie chciala, wiec na pewno jest jest z nim cos nie tak". Dlatego nie rozumiem takiej postawy. Kobiety lubia facetow pewnych siebie. Takich przy ktorych poczuja sie pewnie i bezpiecznie. A co to za facet ktory na wstepie mowi: jesem beznadziejny. I prawie italianka wlasnie dobrze napisala : Czemu np tacy playboje maja sukces? Bo maja gadke. nawet gdy sa brzydcy, niscy, wyzelowani i smiesznie wygladajacy swoja postawa daja do zrozumienia ze sa oryginalni i jedyni w swoim rodzaju. I dziewczyny na to leca, bo ci kolesie potrafia sie wypromowac". Oczywiscie jak taka dziewczyna leci tylko na sama gadke to przegiecie w druga strone, ale sens jest taki, ze taki gosciu chocby byl brzydki jak noc, to on ma postawe i charakter taki, ze ten jego wyglad nie jest brzydki tylko oryginalny:))

"Teraz idz do lasu i sobie wybierz odpowiednie" i mają mnie zamknąć za kradzież drzewa :O "To są złudzenia ze jest fajny bo to net przecież jest." widzę że z takiego jednego tematu udało się jednak wynieść jakieś wnioski "Nie wszyscy są przystojni," ale jest trochę stopni tej nie przystojności :O więc nie przystojny nie przystojnemu nie równy :P

Gość asdfds
komentarz z rosyjska ruletka wymiata... respect

a ja wygrałem życie----> do szału mnie doprowadzasz To zaimponuj czymś wyróżniaj sie---załóż sobie na głowe czerwoną opaske i udawaj Rambo.Jak jakas laska nie bedzie wiedzieć kto to,to zaproś ją na film.:P:P:P:

Gość ofe rma
czyli wychodzi na to że jednak ten mój charakter to jest do recyclingu. niech wam będzie :D

Jestem na tyle brzydki, że mój charakter nie ma znaczenia. I tak żadna nie chce mnie poznać bliżej :o

Nie ocenisz. Napiszesz( wyłącznie przez uprzejmość i żeby nie załamywać bardziej), że nie jest tak źle. Albo szczerze przyznasz, że jednak jest źle. Tak czy inaczej - ocena będzie kiepska.

Gość ofe rma
"Jestem na tyle brzydki, że mój charakter nie ma znaczenia. I tak żadna nie chce mnie poznać bliżej" ale bardzo cię to martwi?

jak jutro zobaczycie na ulicy kogoś z czerwoną opaską na głowie to oznacza, że ktoś spod znaku nigdy nie miałem dziewczyny zaczął wcielać rady w życie :classic_cool: jak takie spotkacie, dziewczyny/kobiety, pamiętajcie że macie pokazać iż wam to imponuje inaczej postawicie autorkę tego pomysłu w złym świetle... jedyne w kraju miłośniczki typów w czerwonych opaskach :classic_cool: pomysł świetny ale nie dla mnie :P