Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pourriez-vous madier

CZAS ZMIENIĆ SWOJE ŻYCIE!KONIEC Z ALKOHOLEM!Tylko dla odwaznych...

Polecane posty

Gość gość
Samo zaprzestanie picia nie da zmiany życiu.Powód z jakiego sięgamy o alkohol pozostanie.Trzeba pozmieniać w swoim życiu wszystko co ten stan powoduje na poziomie przeważnie duchowym.Nuda,brak nadziei,kłopoty itd.Warunkiem jest,aby odzyskać nadzieję i wiarę w to,że życie jest piękne i jak się chce to można/oczywiście chcę w kategoriach wykonalnych/.Powodzenia wszystkim. ,,Aby nie zostać alkoholikiem,bo nie ma granicy pomiędzy byciem uzależnionym a nie,,

Gość gość
Fachowo nazywa się to zatrzymaniem choroby alkoholowej w pierwszej albo drugiej fazie rozwoju.Ludzie,którym się udaje to najwięksi szczęściarze.Do tego trzeba jeszcze zmienić jakość życia i jest po sprawie.

Gość gość
Je/bac alko i pedalow ktorzy wciagneli mnie w ten syf w przeszlosci, imprezki itd ku/restwo je/bane, i tez w papierochy mnie wciagneli szmaty. Ale teraz je/be ich cweli, fajki rzucilem a alko ograniczylem do kilku piw co jakis czas, srednio raz na miesiac, jestem w ch/uj silny psychicznie, nie wygra ze mna jakies gowno :D je/bac znajomych i gowno dajace sku/rwiale imprezki dla przyglupow!!!

Gość gość
Zapomnialem dodac ze oczywiscie kontakty z tymi smieciami zerwane w 100% :) nawet czesc nie odpowiadam i jaka to ulga, wyje/bac taki chodzacy syf z zycia :D piekno nie do opisania!!! No ale niestety czasu nie cofne i to co mi alko i papierochy (i moja glupota z mlodosci) zabraly jest nie do odzyskania, np kondycja ale zmieniam swoje zycie krok po kroku :)