Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TLUSTY BRZUSZEK

OCZYSZCZANIE ORGANIZMU + CHUDNIECIE-CZY DOBRZE ROBIE? POMOZCIE!

Polecane posty

Gość TLUSTY BRZUSZEK

Zaczne od opisu siebie:) mam 26 lat, waga-65 (przytylam 10 kilo), wzrost-175cm. Powodem dla ktorego chce zrzucic kg to fakt, ze tak mocno utylam ,ze czuje tluszcz na nogach i to az boli kiedy chodze, kiedy biegam.A tylek to taki wielki sie stal, ze nie mieszcze sie w spodnie!! Kupilam SPIRULINE na oczyszczanie (tak na tydzien), kupilam plyn do lewatywy,no i ...co jeszcze??? Chce zrzucic 10 kilo ale i wzmocnic cialo(by nabralo ladnego ksztaltu,. nie tylko zeby zrzucic wage). Moim problemem sa slodycze zjadane w duzych ilosciach (czekolada 1 na dzien to pikus dla mnie). Czy ktos moze mi podpowiedziec, jak od poczatku oczyscic organizm? co wolno jesc na poczatek i jak>? Bardzo mi potrzebna WASZA POMOC I WSPARCIE! sama duzo razy probowalam zrzucic wage, ale nie jestem systematyczna ani cierpliwa:(

Gość TLUSTY BRZUSZEK
Dodam ,ze kupilam takze ocet jablkowy.

Gość TLUSTY BRZUSZEK
Podnosze Kochane!

a ja proponuję ....spuscić! wszystko źle robisz.... To nie wyśmiewanie ale krytyczna ocena. Zmień najpierw nawyki żywieniowe - w tym szczególne wszystko co wkładasz do ust i połykasz. Żadne slim-y lub temu podobne. Jak chcesz powaznej porady to napisz do mnie na email

Gość TLUSTY BRZUSZEK
no dobra:) napisze , ale tez chetnie poslucham rad innych, moze ktos przeszedl ta droge ciernista heh.

Gość TLUSTY BRZUSZEK
juz wyslalam emaila Komiczne do Ciebie:)

Mi pomogła L-karnityna z chromem , no to obzeranie sie słodyczami. Na pierwsze 2-3 dni zrezygnuj z mięsa , później zrób sobie dzień lub dwa na samych warzywach , ewentulnie sałatka z oliwą. Codziennie pij minimum 2-3 litry wody ciepłej z cytryną. Dużo błonnika , dobry jest szpinak , zielona herbata.

Gość ale ona ma wodę...
Cup of coffee wiec picie wody tylko pogłębi sytuacje opuchniecia

Nawadnianie organizmu to podstawa , tylko wtedy organizm moze prawidłowo pracowac i sie oczyścic.Chyba nie myślisz ze im wiecej wypije tym wiecej spuchnie?

Gość TLUSTY BRZUSZEK
hej, jesli chodzi o wode, to pije duzo. problemem jest pochlanianie slodyczy. NO a nastepna sprawa jest oczyszczenie organizmu, bardzo zalezy mi na tym. Czy ktos mas jakas dietke, czyli co jecie w przykladowym dniu>?

Gość na oczyszczanie podobno
dobra jest kapusta kiszona i kasza gryczana. no i duzo wody.

Gość najlepsza lewatywa
ja stosuje raz w miesiacu 2 dni oczyszczania, robie lewatywe, wylazi swinstwa tego ze hej.

A co ty chcesz od Twoje wagi? Ćwicz i to wszystko. Ja ważąc 55 kg przy wzroście 1,76 wyglądam jak anoreksja:/. Ćwicząc i rezygnująć ze słodyczy spokojnie zrzucić 5 kg i będzie mieć bardzo szczupłą, zgrabną sylwetkę. Coś mi się zdaje, że źle widzisz samą siebie, a na obwisłe ciało to tylko ćwiczenia, żadna dieta. I nie będziesz czuła tego "tłuszczyku".

Gość TLUSTY BRZUSZEK
Dzieki MartynA! Problem jest takze w tym ,iz ja... zwyczajnie nie mam sil!!! kazda czynnosc domowa zaczyna byc problemem.Szczegolnie chodzi o stawy dloni,. kolan. Nie mam zwyczajnie sil, chociaz jem mieso.Kiedys zbytnio nie jadalam ,ale od roku nauczylam sie jesc, mimo ,ze mnie to obrzydza. Nie wiem jak w ogole zaczac te cwiczenia.Kregoslup juz siada,bo zwyczajnie boli, czuje zesztywnienie w miesniach..najgorsze wlasnie to rozpoczecie ehh.

Gość TLUSTY BRZUSZEK
Martyna- co do mojej wagi-ja sie dobrze czulam majac 55 kilo, moze i wygladalamjak wieszak, ale zycie codzienne bylo latwiejsze(budzilam sie bardziej wypoczeta, b energiczna). Kazdemu sie wydaje, ze to waga anorektyczki.Ja jednak musze powiedziec, ze mam szerokie biodra i jest tam zaqwsze tego tluszczu na biodrach. ostatnio niestety az za duzo..

Gość siedem groszy
Zrob sobie tydzien tylko na sokach z warzyw. Moja mama miala problemy ze wszystkim, chodzila wiecznie obolala na cos. Juz myslelismy , ze sie w hipohondryczke zmienia. Poszla na tydzien na soki + tyle jablek ile chcesz i kobieta zowu zachowuje sie jak normalny czlowiek, a przy okazji strasznie schudla.

Gość o mnie tez to interesuje
ale czy lepiej : 1. zrobic pierw glodowke a potem warzywnA dietka? 2. najpierw dieta a potem oczyszczanie(xczyli lewatywa, pozbycie sie zlogow itd)