Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jego oczy juz nie widzialyMnie

to ja wam powiem, czego ja sie boje!

Polecane posty

tego, ze nie korzystam z urokow zwiazkow w mlodym wieku, mam 20 lat, nigdy nie mialam faceta, ba nigdy sie nie calowlaam.mialam pare okazji ale nie chcialam..:O teraz sobie mysle, ze jak bede stara to bede zalowac tego, ze bylam taka.jaka? taka moze zbyt powanie patrzaca na te sprawy? nie bawiaca sie?

Gość źle robisz
Ja mam 30 lat, męża od 5 i jedyne czego żałuję, to że się nie wyszalałam za młodu ;)

ta... bo lepiej skakać z kwiatka na kwiatek, a po drodze złapać jakiegoś bobaska :P co, myślisz tak bo nie poddałaś sie modzie i nie skoczyłaś do łóżka z pierwszym lepszym... przemyśl to, a napewno to docenisz w przyszłości gdy spotkasz tego jedynego ... ;)

Gość eks
ja 25 lat i bardzo żałuje, ze taka byłam. ty jeszcze jesteś b.młoda, wypada ci jeszcze na maxa szaleć.

Gość eks
mnie chodzi o disco, a nie zmienianie facetów jak rękawiczki

masz 25 lat i uważasz że jesteś stara? bez przesady... ;) to właśnie wtedy zaczyna sie żyć ;)

Gość eks
mając kogoś, a zaczynać to wszystko od samej teorii jest już b.późno. Ale cóż, trzeba się z tym pogodzić i zacząć żyć! :)

nie chce sie seksic z kim popadnie, ale chcialabym tak fajnie zyc, spotykac sie z roznymi ludzmi, zeby byli roznie, zeby nam bylo ze soba dobrze, a ja chyba zyje wg gorsetu, chyba zyje nudnie.tylko jak znalezc tych ludzi? i chodzic na spacery nad jezioro, bawic sie, smiac.. PIeS.mam przyjaciolki, znajomych..

Gość eks
skoro masz znajome, to czemu z nimi nie wychodzisz?

czyli dobrze mysle, ze moge pozniej tego zalowac? teraz hamuje mnie troche strach, troche niesmiloasc, obawa przed nowym, ale kurde.. nie moge dac sie zastraszyc:) w ogole zauwazylam, ze nie mam kolegow, mam same koleznaki:O jestem beznadziejna:(:O

wychodze to nie jest tak, ze sie nie bawie. mowie tu bardzej o relacjach damsko-meskich.

Gość eks
to czas to zmienić :) Namawiamy do tego, bo będziesz żałować. Młode lata zobowiązują do zabawy. Ja lubię choć nie umiem tańczyć, a np,nie chodzę bo zdecydowana większość ludzi jest ode mnie o wiele młodsza na nich.

Gość eks
nie martw się, nie bój się ich!

ale ja nie potrafie byc przy nich soba, z reszta nie wiem jak stworzyc taka znajomosc, nawet z kobieta..:O chyba wysylam jakies negaywne sygnaly..ogolnie mamwrazenie, ze ludzie maja sowich znajomych i wcale nie porzebuja nowych i wcale nie chca np. mnie poznac.. a z facetami to juz w ogole..

Gość eks
czuję podobnie. Ale przez to straciłam ostatnio kogoś, ale już nie będę tego opowiadać. Przez swój brak doświadczenia w tych relacjach zachowywałam się sztucznie, b.zimno w stosunku do Niego.

ja tez, bylam zimna, i w ogole nie dawalam zadnych znakow a teraz wiem,ze mi na nim zalezalo.. :O

Gość eks
to tym bardziej to podobne. Boli! zwłaszcza, że zdaje się, że się zakochałam, a straciłam Go bo nic mu nie okazałam, nie dałam żadnego znaku. Wskazywał na to, ostrzegał i odszedł bo nie zmieniałam się.

Gość eks
masz racje!

Gość eks
pokręcone :P

czemu jestesmy glupie?rozwin swoja wypowiedz:)

Gość eks
ja przyznają się jestem głupia, bo prostą sprawę tak zakręciłam, że aż strach. Ale to już przeszłość :)

Ludzie poszukują nowych znajomości.. czasami wystarczy sie lekko uśmiechnąć, a można zdobyć przyjaciela, a nawet kogoś więcej na całe życie...

Gość wiesz ja mam męża
ale kurczę czasem wolałabym nadal być wolna.