Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AndziaT

puchnie mi noga, wzrost wagi

Polecane posty

witam! Od pewnego czasu puchnie mi lewa noga,obrzęk jest bardzo widoczny! i dośc przytyłam,mimo ,iż prawie nie jem-prawie:(praktycznie nie jem dziś zjadłam tylko pół kanapki , proszę o radę!

Gość do AndziaT
Mam tak samo :( Zupełnie nie wiem co jest powodem. Dodam, że otyła nie jestem.

Gość do AndziaT
Aaaa tylko mi obie nogi puchną :(

jak puchnie tylko jedna noga to biegiem do lekarza - na pewno nie jest to od jedzenia. to mogą być problemy naczyniowe

ogólnie puchnięcie nóg może być związne z problemami z krążeniem, ew. z zatrzymaniem wody w organizmie. napiszę jeszcze raz: biegiem do lekarza!

Gość do AndziaT
marusia - Jak przy wizycie u lekarza powiedziałam, że puchną mi nogi, ba nawet pokazałam to lekarka stwierdziła że powodem jest pewnie to, że pół dnia byłam na nogach ---> w skrócie zostałam zignorowana .... więc nie wysyłaj mnie do lekarza :( po co? Żeby znowu usłyszeć to samo. Dodam, że opuchlizna pojawia się już rano, po godzinie od wstania ( a nawet nie schodzi od poprzedniego dnia). I to samo powiedziałam lekarce. No ale Ona wie lepiej co jest przyczyna.

u lekarza byłam, dostałam skierowanie do chirurga-poszłam, pooglądał, założył na noge jakieś urządzenie-posłuchał i .......nic nie stwierdził. A lekarz pierwszego kontaktu przepisał mi maść i jakies tabletki i zalecenie leżeć z nogą do góry, na krótki czas pomogło, i wróciło-niestety! Dodam,że jak rano wstaję, boli mnie łydka. Fakt że woda w moim organixmie sie zatrzymuje, do toalety chodzę przez cały dzień 3-4 razy, mimo iż dużo piję. :(