Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anettte

calowalam sie z mezem przyjaciolki

Polecane posty

Gość not bad pomysl
no trzymaj sie. a facet wiedzial co jest grane. czyslyszal co chcialas jej udowodnic czy calowal sie z pijanstwa/przyjemnosci? no bo skoro nie wie, ze ona go zdradza...

Gość a jaaaaaaaaaaaaaaa
wogole sadze ze głupia jestes; - ani przyjaciolka nie jest zadowolona ani jejj maz - pewnie ma do niego wyzuty, ani twoj maz nie bedzie zadowolony i mam wierzyc ze dobro ukochanej psiapsioly mialas na uwadze?? wogole kto powazny bawi sie w takie intrygi wstydz sie ;]

Gość klementynka77
a ja uważam że dobrze zrobiła niech tamta wie jak to jest być zdradzaną

Gość anettte
jej facet nie wiedzial co jest grane, udawalam bardziej pijana niz bylm i to tak w zartach niby bylo... Ona wiedziala po co to robie, wiec wyrzutow mu raczej nie powinna robic tym bardziej ze sama go zdradza no wezcie przestancie, jak w tej sytuacji jeszcze mu wyrzuty robic za takie coś ???

Gość kobieta jkich wielu tu
to ona to widziala??? ta jego zona??? no zonk.. pierw mowilas ze sie calowaliscie...teraz ze sie tylko przytulaliscie cos krecisz.

Gość anettte
jakbym napisala ze tylko przytulalismy to nikt by nie zajrzal na temat :P bylo takie migdalenie w zartach

Gość anettte
ale zobaczcie jakie to dziwne :) calowanie to zdrada i jestes be a przytulanie jest ok

Gość emiro
az mi cię szkoda taka głupia jesteś.Nawet nie wiesz ile małzeństw rozpada się przez takie "przyjaciółeczki" jak ty.I potem ty zostaniesz tą najgorszą.

Gość MALA CIZIA
a ja sie calowalam z facetem mojej siostry i jest mi z tego powodu glupio bo ona nas widziala zaluje tego i nawet nie wiesz ile czasu mi zajelo przepraszanie ewy bo tak ma na imie powiedzialam jej ze to moja wina jesli nie chce ze mna gadac to nie musi ale ja spowodu faceta i to takiego drania nie chce stracic siostry ktora kocham nad zycie

Gość dziwne to co piszesz
autorko. jak mąż mojej przyjaciólki za mocno się do mnie kleił to dostał ode mnie w ryja.potem jak oprzytomniał to przepraszał i dziękował za doprowadzenie go do pionu.:| nie kumam jak możesz się usprawiedliwiać że chciałaś tamtą ukarać .przyznaj się że kręci Cię jej mąż a łatwiej to zrozumiemy.

Gość anettte
spiesze wam tylko doniesc ze kolezanka nie jest na mnie zla ( a wrecz przeciwnie) i ze z mezem tez sie nie poklocila i jest ok :) zwalila wszystko na alkohol .........ale z drugiej strony teraz nie przemysli tego co powinna :(

Gość ale masz nasrane we łbie

Gość anettte
nie sądze

Gość ola34
anette: Jesteś lekko stuknięta...

intrygi na poziomie gimnazjum,co ty soba reprezentujesz :O

Gość anettte
od 2 lat wysluchuje jak ona strasznie cierpi bo kocha tamtego i nie chce krzywdzic swojego meza i dziecka i sama nie wie nie umie sie z tego wyplatac, za slaba jest no to chcialam nią wstrzasnać , odwrocic role, to tak trudno zrozumieć??? jak jestescie tacy madrzy to wymyslcie cos lepszego, byle bylo skuteczne

ona jest chyba dorosła !!! nie znosze ludzi,ktorzy wtracaja się w cudze sprawy,zajmij się swoim zyciem!

Gość emiro
ja tez miałam taką "przyjaciółeczkę" jak ty tez tak dobrze doradzała az poszła do łozka z moim męzem i teraz jestem w trakcie rozwodu. Tylko ze ja swojego nie zdradzałam tylko on mnie.Lepiej nie miec zadnych przyjaciól niz takich co doradzają i w......lają się cudze małzeństwa jak ty.

Jak czytam cos takiego to od razu prztypomina mi sie powiedzenie "Boże broń mnie od przyjaciół bo z wrogami sam sobie poradzę".Jesteś SZMATĄ a nie PRZYJACIÓŁKĄ.Jakbys była xdziro przyjaciółką to nawet jak by przyjaciółka zdradzała z trzema facetami to satłabys po jej stronie. Lojalność to podstawa przyajźni. Ja na miejscu tej Pani doniosłabym Twojemu mężowi. Który niechcąco uczestniczył w krucjacie "nawrócę przyajciólkę',którą Ty urządziłaś

autorko to ty zdzirą jesteś straszna i jakiej przyjaciółki? chyba byłej przyjaciółki:P

Zamiast byc madrzejsza, to ponizylas sie do poziomu przyjaciolki. Obie jestescie siebie warte. :o

Gość chwilo ttrwaj
koniuszek to nie grzech

Gość odezwali sie
swietojebliwi,potraficie tylko krytykowac innych a sami nie jestescie lepsi😡

Gość anettte
dzieki za wasze opinie :) kolezanka nie ma do mnie żalu a to mnie najbardziej obchodzi :P znow rozpacza ze kochanek nie zadzwonil to ja bardziej obchodzi niz nasze zartobliwe migdalenie ;) ma powazniejsze problemy ja stoje przy niej numer dopoki nie dochodzi do spotkania z jej mezem wtedy wysiadam bo lubie oboje

Gość anettte
ja stoje przy niej murem*

Przeczytałam tylko pierwszy post i napiszę tylko jedno zdanie "Boże chroń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami poradzę sobie sama" :O:O:O:P